Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
b_anita
csendes tag
Nos, magam sem gondoltam volna de szerencsére én pont az ellenkezőjéről számolhatok be! Újdonsült malackámat eddig nagyon féltettem az én nagy nyuszimtól! De néhány nappal ezelőtt a nyuszi szokásos körútjára indult, mire malacka láthatóan nagyon szeretett volna utána menni!! Külön ketrecbe vannak, egymás mellett és már az elején is nagyon érdeklődtek egymás iránt! Szóval gondoltam egyte és malackát is kiengedtem, persze csak felügyelettel! És legnagyobb örömömre mi történt?? Némi morgás, fogcsattogtatás és kergetőzést követően, a két állatkám egymás mellé leeheveredtek az előszobában. Összebújtak és jó darabig úgy pihengettek, talán aludtak is!

Szóval nagyon aranyosak, jól megvannak, egyáltalán nincs gond, pedig a nyuszóm kb. 4X akkora mint malackám! Együtt esznek, meg majdnem mindig együtt vannak! Azóta minden nap mindkettejüket kiengedem és jól elszórakoztatják egymást!!
-
dragonfx
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest