Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Köszi a válaszokat. Én is utóbbira gondoltam amúgy, hogy úgyis csak azt a részét eszik meg, ami ízlik nekik. Gondolom a virágja sincs mérgező hatással rájuk... Nálunk most a szárított petrezselyem a favorit. Addig eszik, amíg el nem fogy.

-
orkester
őstag
A pitypangnak melyik részét adjátok neki? Minden mehet virágostul, levelestül?
-
EGOKA
tag
válasz
ravaszka*
üzenetére
Hehe. Valakitől kaptam egy linket, ahol le van írva, hogyan kell. De józan paraszti ésszel is így csinálná az ember.
Kell hozzá pici kapocs, amit persze sehol sem lehet kapni. Állásbörzén szereztem ilyen nyakba akasztható kulcstartót, amin volt. Azt vágtam fel erre a célra.
Csak az a baj, h valami még kellene hozzá, hogy ne jöjjön szét. -
ravaszka*
csendes tag
Nálunk most a konyha légterében vannak a malik, ott szoktam megmosni és lecsöpögtetni a füvet/pitypangot. Na azóta ha arra megyek, már megy az uizás, múltkor meg olyan cuki volt a Benő, az első két mancsával feltámaszkodott a házára, és nézett a mosogató felé, ahol a kajája volt, aztán rám, aztán megint oda.... kis kuncsorgó.

-
ladybug
őstag
MInden malac egy rafinált kis pimasz. A malackáimat takarításkor kiveszem, és kiteszem őket. Mire a mi Bogyónk fogja magát, bemászik a nyuszi ketrecébe, és felfal mindent a legrövidebb időn belül. Akkora haspók.

A pitypang, a paprika, a saláta most nagyon megy nálunk. Végre az udvar is tele van friss fűvel, úgyhogy van mit falniuk a falánkoknak.

-
EGOKA
tag
Hihetetlenek a dögeim.
Gyártottam nekik egy hámot, de még hiányzik róla egy állító. Kipróbáltam Bogyón. Na, rögtön szét is szedte. Ok, gondoltam kitolok vele, és a hám anyagát visszahajtottam, h ne csússzon szét olyan könnyen. Bogyó megint megpróbált kiszökni. Előre nem ment neki. Gondolt egyet és kitolatott belőle.

Eszméletlen okos malac, de minden tudását a kajálásra öszpontosítja.

Amúgy ma pitypangot kaptak.
-
Algieba
őstag
Tegnap levágtam a körmüket. Meglepően jól bírták, és nem ficánkoztak, így nem az ujjukat vágtam le.
A két fickó életét csak az étkezések dobják fel, egyébként sokat fekszenek, este meg szétrúgják a forgácsot. Nagyon kajásak. A füvet imádják. Én meg őket imádom.
-
Diego!
senior tag
UP a maliknak

Nekünk is már kellene egy mérés.

-
orkester
őstag
Ma vettem egy új digitális mérleget. Természetesen az első dolgom a malacok megmérése volt vele.
Fidó: 1165g
Zsömi: 909g
Zsömit könnyebnek gondoltam.
-
dokar
addikt
Szofi:

-
orkester
őstag
Köszi, a malackák nevében is!

-
orkester
őstag
Párom festett tojásokat, én meg gondoltam csinálok egy képet Húsvétra.
Remélem mindenkinek jól telt/telik az Ünnep!

-
wwenigma
Jómunkásember
-
orkester
őstag
Ma jártunk egy helyi malactenyésztőnél, több mint 20 malaccal. Nagyon aranyosak voltak. Holnap (vagy vasárnap) meg ha minden igaz elmegyünk Gyálon malackiállításra.

-
ladybug
őstag
A legjobb macskánk, amink valaha volt. Nem bánt semmit, se degut nem bántotta, se a malackákat. A nyuszival is jól megvannak, és még szófogadó, rendes cica is.

Age-T: A malackák hiába vannak nyitott ketrecben nem jönnek ki. Ha kivesszük őket, akkor pedig előfordul, hogy pisi, kaki kerül vhová.
-
AGE-T
őstag
Sziasztok!
Rozettás közép-hosszú szőrü malackák április elején elvihetőek. Két kisfiú, egy kislány. Nagyon édesek, életvidámak, de nálam picit sokan vannak. Várom szerető új gazdik jelentkezését. Elérhetőségek: info@age-t.hu, vagy a 30/9987441.http://img209.imageshack.us/my.php?image=p3030151ji7.jpg

-
EGOKA
tag
Voltatok mostanában IKEAban?

Ez nagyon kész!!!
-
ladybug
őstag
Takarítás volt, és a malackák bekerültek addig Panka nyulunk ketrecébe. Bogyó apuka most találkozott először igazán a gyermekével. Nagyon aranyosak gügyörögtek egymásnak.
-
Algieba
őstag

Nem tetszett nekik, hogy belóg a kezem a digigéppel a ketrecükbe, és abbahagyták a zabálást, azonban Fantomasz nem engedte el az éppen rágcsált fűszálat. A két férfi ebéd közben lett megörökítve.

A legjobb csemege nekik a friss fű, csermekláncfű, tyúkhúr. -
orkester
őstag
Akkor majd ha lesz még kép berakom.
Vettem ma nekik Vitakraft Raviolos csemegét. Ilyen, répás. Ahogy várni lehetett nem eszik egyelőre. A tölteléket meg szeretnék kaparintani, de a külseje nem jön be. Az ember megveszi nekik a drága finomságokat és tojnak rá.

-
orkester
őstag
Aki még nem unja Zsömiéket: malik
Mostanában egymás közelében alszanak. Pedig nem a legjobb barátok.
-
ladybug
őstag
Lánykáim megszeretgetik Picurt:

-
ladybug
őstag
Picur mindent eszik már, és bizony követeli is rendesen az étket. Akkora hangja van, hogy csuhaj.
Íme ő. -
orkester
őstag
Szerintem a pisijük büdös, ammónia szagú, de csak egy rövid ideig érezhető, amíg fel nem szívja a forgács. Ez legyen a legnagyobb bajom velük!

-
kisninja
őstag
Nagyon régen lepipiltek az sem volt büdös inkább olyan kokusz illatu

-
ladybug
őstag
-
Tomics
addikt
Hát nem lehet tengerimalacom, az ősök nem engedik merthogy büdös...pedig takarítanám 2-3 naponta, de mit ér a szó
Pedig beleéltem magam, mint egy kis óvodás (20 éves létemre), ilyenkor meg ez a legrosszabb, de ház ez van..majd ha lesz saját lakásom tartok. -
ladybug
őstag
Picur ma megengedte, hogy megfogjam és felemeljem. Megnéztem a nemét is: kislány.
Szeretném odaadni vkinek, de eddig akiket kérdeztem, senkinek sem kellett. Megtartani sajnos nem tudom, mert két lány lenne egy fiú mellett, ráadásul az egyik a lánya lenne a fiúmalackának. Helyem meg sajnos nincs több.Vkit érdekel egy lány kismalac?
-
EGOKA
tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Na, így már vili.

Amúgy, ha látnátok az enyémek hasát, nem ezt mondanátok.
-
Diego!
senior tag
-
Tomics
addikt
Hali.
Szeretnék tartani egy ilyen állatkát, tudtok ajánlani hozzá valami jó szakirodalmat? Esetleg a neten egy átfogó leírást a tartásukról? Régen volt aranyhörcsögöm, gondolom nem sok mindenben tér el a gondozásuk. Köszi!
-
Hold
őstag
Mert család bővűl és nem tudom tartani őket
Keresek jó gazdit nekik -
ladybug
őstag
Ma délelőtt megszült Babóca malackánk. Két kismalac született, az egyik azonban elpusztult.
De a másik csodaszép. Szopik is ügyesen. 
A fiú külön van.
Kérdés: Mennyi ideig kell külön lennie, mert sír a másikért? -
Algieba
őstag
Ma igazi tavaszi csemegével leptem meg a fiúkat, kertben szedett tyúkhúrral. Nagyon gyorsan megették.
A cocik aztán imádják a friss legelni valót. -
kisninja
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
A lábukon micsoda börszerkó van.... és csikissek is

-
dokar
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
íme a rettenetes állat:

alul már csavarodott a szőre

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro 64Gb
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de utálom őket. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)