- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
b_anita
csendes tag
Nos, magam sem gondoltam volna de szerencsére én pont az ellenkezőjéről számolhatok be! Újdonsült malackámat eddig nagyon féltettem az én nagy nyuszimtól! De néhány nappal ezelőtt a nyuszi szokásos körútjára indult, mire malacka láthatóan nagyon szeretett volna utána menni!! Külön ketrecbe vannak, egymás mellett és már az elején is nagyon érdeklődtek egymás iránt! Szóval gondoltam egyte és malackát is kiengedtem, persze csak felügyelettel! És legnagyobb örömömre mi történt?? Némi morgás, fogcsattogtatás és kergetőzést követően, a két állatkám egymás mellé leeheveredtek az előszobában. Összebújtak és jó darabig úgy pihengettek, talán aludtak is!

Szóval nagyon aranyosak, jól megvannak, egyáltalán nincs gond, pedig a nyuszóm kb. 4X akkora mint malackám! Együtt esznek, meg majdnem mindig együtt vannak! Azóta minden nap mindkettejüket kiengedem és jól elszórakoztatják egymást!!
Új hozzászólás Aktív témák
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest