- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
b_anita
csendes tag
Nos, magam sem gondoltam volna de szerencsére én pont az ellenkezőjéről számolhatok be! Újdonsült malackámat eddig nagyon féltettem az én nagy nyuszimtól! De néhány nappal ezelőtt a nyuszi szokásos körútjára indult, mire malacka láthatóan nagyon szeretett volna utána menni!! Külön ketrecbe vannak, egymás mellett és már az elején is nagyon érdeklődtek egymás iránt! Szóval gondoltam egyte és malackát is kiengedtem, persze csak felügyelettel! És legnagyobb örömömre mi történt?? Némi morgás, fogcsattogtatás és kergetőzést követően, a két állatkám egymás mellé leeheveredtek az előszobában. Összebújtak és jó darabig úgy pihengettek, talán aludtak is!

Szóval nagyon aranyosak, jól megvannak, egyáltalán nincs gond, pedig a nyuszóm kb. 4X akkora mint malackám! Együtt esznek, meg majdnem mindig együtt vannak! Azóta minden nap mindkettejüket kiengedem és jól elszórakoztatják egymást!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L Szinte új, garanciás Aki előbb ír az övé!!
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Sarok íróasztal
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest