Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
első 1 hónapban erre készülj fel picit figyelni kell rájuk nehogy kárt tegyenek magukba, a hang az valami kommunikáció amit azóta sme tudok felvenni, mert mindig elkussolnak ha közeledek a fényképezővel.
..ez szimpla hatalmi harc. ugymond a jobb sarokért
...Nálam nem volt gond, manó belátta 1 évet és majdnem dupla akkora súlyt az agreszsíójával enm tud kiegyenlíteni...ezért kajáláskor megvárja míg söntyi odamegy megszagolja elkezdi enni, ha nem eszik belőle, ő sem...ha igen akkro elveszi tőle 
-
dragonfx
veterán
ha foglalkozol vele igen, látom neked is torzonborzós van

Tegnap én is kivette, majdnem készült egy oylna kép róla, olyna tipikus néz kia fejéből, sajna nem várta mega gépet, szerintme érezte mire készülők.Ettől függeltenül elaludt volan legszívesebben a kezembe
....A másik az meg is tette a fotel karrészén,+ nézte a híradót. 
Amugy a tali ok, de pesten
[Szerkesztve] -
dokar
addikt
szelídül

![[kép] [kép]](http://img526.imageshack.us/img526/3738/nina02re6.jpg)
-
dokar
addikt
-
kisninja
őstag
Szia szerintem hagyd rá majdbelekostol talán. Sajnos megszokta hogy csak az az egy kaja jó neki. Probálj meg kevesebb nyúltápot adni neki. Malac tali jó 5let. De jó messzire kéne utazzak. Mindent a rőfőgőkét :d
most lett 1éves a kislányrőfim.
Majd rakok énis képeket roluk.
Ui.Ezt telorol irtam. -
novi24
csendes tag
valaki plíz adjon tanácsot a kaja átszoktatásához,írtam kis monológot is tegnap mi a gond vele:S
köszi előpre is ha valaki szán 2percet rám
-
dokar
addikt
modellt állt, ezért gyorsan le is fotóztam:
![[kép] [kép]](http://img511.imageshack.us/img511/4841/nina01bm2.jpg)
-
dokar
addikt
Íme a malac: (kivettem az ólat, így nem tud elbújni, szerencsére el is kezdett enni fél 20-30 perc után)
![[kép] [kép]](http://img186.imageshack.us/img186/3795/malac1cn8.jpg)
![[kép] [kép]](http://img186.imageshack.us/img186/3310/malac2fl8.jpg)
a malac még mindig nagyon fél, mindenegyes mozdulattól halálra rémül. finoman kell gépelnem is.
ha odanézek nem eszik, ezért a webkamerát állítottam rá, onnan nézem. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
novi24
csendes tag
lenne is pár kérdésem, tartással kapcsban,mivel annó mikor volt eléggé fiatal voltam és már az elején történtek homályosak.az volna hogy a malacka kb 3hónapos lehet.a boltban nyúltápot kapott és most komplett vitakraftos kaját kap.de ebből is csak a nyúltápot eszi meg mást nem evett ez idő alatt a tálból.itatót most találta meg tegnap este,nem sokat ivott még belőle.még elkéggé depis lehet mert nemigen mozog,csak gubbazst,és hangot se ad.kérdeztem is már mástól hogy mennyi idő még teljesen feloldódik?azaz hangot is ad ki?kajával hogy álljak hozzá?nyúltápot adjak továbbra is mint aboltba,vagy hagyjam benta komplett tápot és majd rákényszerül?futkosni is kitettem de csak a szekrény mögé bújt el,gondolom az új hely miatt,amit 3 nap alatt még nem szokott meg teljesen.meg annyit csinál még hogy felágaskodik a rács oldalára és csak néz az ablak felé:S ennyi volna,aki tud kérdésekre valami az légyszí írjon,illetve milyen kaját lehet még neki adni, hagyományos zöldésg gyümölcs,és keveréken kívül?olvastam netenm hogy van aki ad sajtot is néha.köszi előre is a válaszokat!jó fórumozást!
-
novi24
csendes tag
üdv!én is új tag vagyok itt.3ik napja vettem egy fiú malacot.de régebben volt csak most jó sok kihagyás után ismét belevágtam hogy felnevelek egyet

-
dragonfx
veterán
Nem tom nekem ebbe a nyári melegbe is oylna kiba nyugodtak az csak na
..alszanak, meditálnak nézelődnek, néha hurrognak.....meg vana vinnyogás, amit azóta se sikeürl felvennem mert ha meglátjáka fényképelőt kussolnak azonnal
...amugy a tescos zacsi zörgésére allergiások akkor mindig elkezdik. -
kisninja
őstag
Akkor rendben van

készülj fel egy másik ketreccel is ahogy kalandor is írta a fiú malac ellőgépnek nézi de a lány coci nem az
Én a helyedben kivenném azt az ollat had szocializálodjon szokja meg a mozgást, gondolom nem akarsz egy ilyedős röffögöt.
Tul képp én emiatt sosem rakatam be nekik ollat, régen megprobáltam de örökké bujkáltak és sosem láttam őket. -
dokar
addikt
ma vettem egy malacot, leányka. a fiút egy hét múlva veszem meg, mert szopik. kb 15 perce van a ketrecében. még nem mert előjönni. amúgy aranyos.
jah üdv a klubban, meg hasonlók jöhetnek. 
-
b_anita
csendes tag
[link]

a malacka ma megkergette a nyuszit...
nem semmi...
-
orkester
őstag
Fidó
![[kép] [kép]](http://img0.tar.hu/orkester/size2/31676531.jpg)
-
orkester
őstag
Szia!
Aranyos a malac.
Szörnyű, hogy ilyen felelőtlen emberek vannak.
Nem tudták megszeretni? Pfff... Hogy állhattak hozzá a boltban(már persze ha onnan van), ''Legyen ez a szőrös valami, majd csak jó lesz valamire.''? Ráadásul a kutyának engedni, hogy játszon vele...
Az ilyeneket szívesen állítanám ugyanolyan helyzetbe. -
Dirtyz
őstag
Azért jobb kedve lesz, ha ketten lesznek, elvégre a malac is ember, vagy miafene

Nekünk nemrég pusztult el az egyik és pont a 7végén gondolkodtam rajta, hogy be kellene szerezni a túlélőnek egy társat
Két fiúmalac jól elvan, csak időnként megpróbálják piszkos kis szexuális vágyaikat kielégíteni ( malackodni ) , ami általában hangos veszekedéssé fajul... -
b_anita
csendes tag
sziasztok!! csatlakoznék hozzzátok

nekem most van egy malim(meg volt is, csak 6 és fél évesen elpusztult
)
a jelenlegi malacka nagyon kalandosan került hozzám. Interneten böngésztem egy kisállatos apróhirdetése oldalt és ott láttam meg, és beleszerettem. Elég messze volt tőlem, de végül nagy nehezen elmentem érte. Még jó, mert sztem már nem élne amúgy
egy idióta családé volt, akik akkora terráriumban tartották hogy az aranyhörcsögnek is kicsi . Állítólag a kuyta játszott vele néha, aminek meg is volt az eredménye mint később kiderült. Találtunk rajta sebeket! És a nőci azt mondta h ők nem tudták megszeretni...
Vékony volt és félős... hazahoztam és napokig meg sem mozdult. Szó szerint!!!! Elvittem a dokibácsihoz, kapott vitamin injekciót és azt mondta h szerinte ''csak'' lelki beteg. A nudli nevet kapta, és azóta boldog, duci malacka 
Van egy nyuszija is
, együtt laknak, egész nap szinte kinn vannak és nagyon imádják egymást!!! Amolyan anya-gyerek feelingben éldegélnek...és néhány kép bemutatkozásul:
[link]
[link]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Diego!
senior tag
Jobb két fiú mint egy fiú? Lehet hogy magányos a malacom, azért nem eszik?

-
kisninja
őstag
Eléggé rég óta van malacom, ha ilyen fiatal akkor ellenőrizd le nem e túl nagy a foga az okoz ilyen lefogyást (nem kap elég kemyén magvakat)
Illetve betegség, ha nem fosik akkor jó pont. Ilyenkor könnyü és a számára kedvenc kaját kapja pl: sali ubi, (lényeg sok nedvesség legyen benne).
Ha pár napig egyátalán nem eszik akkor végleg felborul az emésztése és ebbe döglik bele.
Vidd dokihoz malacoknak tudommal csak egy féle cucc van az is valami koktél az általában lábraálítja 3-4 adagos kúra szokott lenni (nem olcsó) -
orkester
őstag
Az is lehet, hogy magányos, rossz kedvű és ezért nem eszik. Ha lenne akitől félteni kéne a falatot biztos addig enne, míg bír.
Ha nagy betegsége lenne akkor talán a múltkor sem lett volna jól 1 napra, bár hál' Istennek nincs betegségekben tapasztalatom.
A neveket még az előző gazdájuk adta, a foltos Fidó, a barna Zsömi. -
orkester
őstag
Ha igaz amit mondtak akkor ők 3,5 és 4,5 évesek már. Úgyhogy nem késő még mellé egy társat szerezned. Néha ugyan összekapnak, főleg a kaján, de szerintem nem lennének meg egymás nélkül. Még ha minden percem a malacommal tölteném, akkor sem hiszem, hogy pótolhatnék egy másik ''röfit''.
Páromnak is lett 2db kb. fél éves malaca(az egyikük fiú) és mikor elviszem hozzájuk az enyémeket, olyan játékossá válnak mint a kismalacok. Futkároznak, rohangálnak egész nap. És nem veszekszenek, csak ha közös kajálásra, vagy a lánymalac szívének meghódítására kerül a sor.
Éppen egy ilyen egész napos kergetőzés után hallottam először úgy csipogni az egyik malacom, mintha madár csicseregne. -
Algieba
őstag
A húgom különösen veszélyes, közös mutatványa Karamellával.

![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070731/cocijuli30_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
-
Diego!
senior tag
válasz
orkester
üzenetére
Ez úgy történt hogy hoztunk a menhelyről egy kölyök malacot, fiút szerettünk volna és ott a menhelyen azt mondták hogy fiú, közben én megláttam egy állatkereskedésben egy másik malacot (a mostanit) és mivel úgy tudom két fiút lehet együtt tartani (mint ahogy nálad is) megvettem őt is. Na de telt-múlt az idő, és a pici malac ami már nem volt olyan pici egyre nagyobb lett a hasa, először mindig ''ledaggadtoztuk'', de aztán rájöttünk hogy vemhes. Gyors elkülönítettük és született két apró kis teremtmény (régebben raktunk is fel képet róluk). Elajándékoztuk a kölyköket is és az anyukát is. Amúgy néha megfordul a fejembe hogy hozzak egy CSAKIS fiút az Edi mellé. Végülis nincs baj velük nem? És a tieid mennyi idősek?
-
orkester
őstag
Nem pár ''sajnos'', hanem 2 fiú. De szerencsére komoly veszekedések nincsenek, általában a hangos fogkocogtatásnál megáll a vita.
Neked csak egy malacod van?
Nálunk csak az egyik malacom szereti a banánt, meg az összes gyümölcsöt, a másik inkább zöldség kedvelő, de azért a dinnyéknek ő sem tud ellenállni.
[Szerkesztve] -
Diego!
senior tag
Úgy néz ki jobban van a malacom..már evett és ivott is, fürge is..nagyon örülök neki
Úgy látszik ez egy ilyen egynapos kis rosszullét volt, hát mit ne mondjak nagyon megijesztett! Remélem mostmár megmarad. Köszönök minden tanácsot, segítséget. 
-
orkester
őstag
Sziasztok!
Most fedeztem fel a topikot.
Karácsony óta malac tulaj vagyok, örökbe fogadtam Párom jóvoltából két állatkát(akkor voltak állítólag 3 és 4 évesek). Van róluk valahol pár képem, de most csak ezt az egyet találtam: [link]
A friss alomban imádnak elnyúlni, de általában a szobában alszanak az asztal alatt.
-
Diego!
senior tag
Eszegetett most is egy kis fűszénát meg pár harapás almát...Senkinek semmi tippje hogy mi lehet? Talán elronthatta a kis gyomrát?
-
Diego!
senior tag
Amúgy róla van szó [link]
-
Diego!
senior tag
Sziasztok. Segítsen bárki aki tud! Mi lehet a baja a malacomnak?? Tegnap előtt este már nem vacsorázott, tegnap reggelre megmaradt a kajája a tálba, ami nagyon furcsa volt, tegnap alig evett pár falat salátát, nagyon le van fogyva, nem is iszik, a helyén alig van kaki, pisi...mi lehet vele?? Egyik napról a másikra elment az étvágya és nemtudom mitől lehet ez??? Egy ilyen kis állat nem bírja sokáig ha nem eszik...mi lehet?? Segítsetek!!
-
Algieba
őstag
Karamella, a cocim, ha reggel hallja, hogy már ébredezek az ágyban, tehát forgolódok, cojogni kezd, illetve rágja a rácsot, vagy áll a sarokban engem figyelve.
Így az első reggeli teendőm tiszta víz és étel adása a cocinak.
Mikor délután hazajövök és elhaladok a konyha előtt, a coci egyből visítozni kezd és rágja a rácsot.
Ha meg végre megkapja a zöldséget, örömében berreg egyet.
Kedvelem a tengerimalacot. Extra aranyos állatka. -
dragonfx
veterán
Régen írtam már ide, még mindig megvan mindkettő híznak szépen.
Háromnegyed és félkiló a két disznócska súlya
Egész jól viselika kánikulát csak kell nekik rágcsa sok, meg vizes téma.
Amugy ilyenkor mit akarnak???ez egy üdvözlés a gazdi felé?
[link] -
Diablo.
csendes tag
Az enyémek nem birják a vizet ha beleteszem öket a kádba akkor ki tör a foradalom

-
estie
tag
Sziasztok, gondoltam bemutatom a malackámat:
[link]
Uborka
Ma vettem neki rendes itatót, kapott szénát, magvakat, almát meg kis ubit, amit nagyon szeret. Ezért is lett Uborka, mert a madaramat is így neveztem el, a kedvenc csemegéje alapján (szotyi-->Szotyó)
Próbálok sokat foglalkozni vele, de olyan furcsa, nem ismerem még a hangjait, mire miért reagálja.. vagy ezek kölyökhangok még? Meg ha simizgetés után beteszem a helyére és utána visít az pl azért van mert hiányzik neki még? -
Algieba
őstag
![[kép] [kép]](http://picbox.cjb.hu/kepestar/uploads/0/0/1/f97bb99316.jpg)
Karamella. -
Eastman
addikt
Off-ba írom, mert nem tengerimalacok, hanem kicsi sünök: [link]

-
Algieba
őstag
[link]
Szinte biztos, hogy mindenki látta már, de annyira bájos animáció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
..ez szimpla hatalmi harc. ugymond a jobb sarokért
...Nálam nem volt gond, manó belátta 1 évet és majdnem dupla akkora súlyt az agreszsíójával enm tud kiegyenlíteni...ezért kajáláskor megvárja míg söntyi odamegy megszagolja elkezdi enni, ha nem eszik belőle, ő sem...ha igen akkro elveszi tőle 

![[kép] [kép]](http://img228.imageshack.us/img228/1289/nina03ss6.jpg)

....A másik az meg is tette a fotel karrészén,+ nézte a híradót. 
biztos megszokta az állatkereskedésben a hangzavart. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://img0.tar.hu/orkester/size2/31676660.jpg)
Az ilyeneket szívesen állítanám ugyanolyan helyzetbe.
)
, együtt laknak, egész nap szinte kinn vannak és nagyon imádják egymást!!! Amolyan anya-gyerek feelingben éldegélnek...és néhány kép bemutatkozásul: