- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
b_anita
csendes tag
tegnap írtam hogy elhozom valakitl a tengerimalacát, és hogy olyan kicsi helyen tartja! Hát ma elhoztam és amikor megláttam azt hittem ott helyben pofán verem a nőt!! A terrárium konkrétan olyannyira kicsi hogy megfordulni nem nagyon tud benne!! Nagyon durva, és iszonyatosan magába van fordulva! Behúzódott az egyik sarokba és meg se moccan...

Mert vettem a nyuszimnak egy nagy ketrecet és végül megkapta a másikat a malacka!! nem bírtam elnézni milyen kicsi helyen volt!! Remélem jobb kedvre derül, anygon aggódok érte!! Minden finomságot betettem neki és most jó nagy helye is van.... remélem vidám malacka lesz belőle, mert most anygon szomorú!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Használt iPhone 14 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs