- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
dragonfx
üzenetére
Nálam ugyanez volt/van Fantomasszal, holott ő még csak 4 éves. Ha lesz pénzem, feltétlenül bevásárolok neki a spécibb tápokból. Szerencsére van étvágya, sőt, mindig ő követeli visítással az ennivalót, Karamella a rácsok rágásával jelzi, hogy éhes, adjam a kaját.
Nem tudom, hogy mitől gyengült le.
Ugyanazt eszi a két malac. Karamella 5 éves múlt januárban, és neki semmi baja. Ugyanolyan magának való haspók. Ellenben a fiatalabb Fantomasz rossz bőrben van. -
niti
aktív tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Nálunk is kaptak mandarint, nem nagyon ették, de reggelre eltűnt... Úgy látszik, ők is rájöttek valamire

A két kicsi lány továbbra is gazdit keres! Csodaszépek... Valakinek?
Mondjuk van rájuk egy jelentkező, de finoman szólva is érdekes. Légyszi adjatok tanácsot, mert most nem tudom, hogy mi lenne a jó.
90 km-re lakik, de írtam, hogy elvisszük neki a malikat. 2 nap múlva írja, hogy a szülei elengedték ide Kecskemétre, és pont a hétvégén el is jön az osztálytársához, és utána vonaton hazaviszi őket.
Mondom az nem nagyon jó, eléggé kiakadnának egy másfél órás vonatúttól, plusz utána busz, villamos, kitudja... Úgyhogy felajánlottam, hogy ne vonatozzon, malacostól elvisszük őt is.
Válasz: köszöni szépen, de a szülei nem engedik, hogy idegenekkel autózzon, úgyhogy ő megy vonattal, és majd akkor ott náluk találkozunk. De a szülei nem lesznek otthon, és így azt sem engedik meg, hogy idegenek bemenjenek a házba, úgyhogy előre szól, hogy nem engedhet be minket.Ez mind érthető valamilyen szempontból, nem tud rólunk semmit, akár sorozatgyilkosok is lehetnénk... De nekem úgy tűnik, csak nagyon nem akarja, hogy lássuk, hol lesznek a malik. Tényleg fura egy kicsit, vagy én képzelődök?

-
niti
aktív tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Nekünk született tegnapelőtt kettő.
Eléggé meglepődtünk, merthát két hónapja vettük a malikat, azzal az infoval, hogy mindkettő lány. Ezt alapból nem feltétlen hittük volna el, meg kurrogott is párszor az egyik, de sose láttuk, hogy rámászott volna a másikra.... Így végül elhittük, hogy lány, és öröm, boldogság.
Na de most aztán, adtam be reggel a kaját, és mit látok??? Eggyel többen lettünk- aztán még eggyel
Szóval lehet, hogy Juci mégis fiú, csak azért nem mászta meg a Sünit, mert már mikor hozzánk került, vemhes volt. Így most állatorvosi "ítéletig" el van különítve, hogy ne tudjon akcióba lépni, ha tényleg Joci, és nem Juci.
Az a durva, hogy nem vettem rajta észre. Vagyis gyanús volt, hogy kicsit kövér, de nem dudorodott kétoldalra a pocakja úgy, mint a terhes maliknak, szóval nem gondoltuk, hogy ez van.
De azért nagyon örülünk
Hogyha jó helyre kerülnek, elvisszük majd őket Bp.-re szívesen.
Csak még nem tudjuk a nemüket.
Itt van pár kép:

Sajnos nem a legjobbak, mert nem volt sok fény, meg 2 napos malacokat nem is akartam nagyon nyunyurgatni. Félig zsömle, félig vadas színűek. Nagyon szépek és aranyosak, sokat szaladgálnak
Legjobb lenne őket megtartani, de 4 malacunk már mégsem lehet az 5 kutya mellé 
-
orkester
őstag
válasz
dragonfx
üzenetére
"Burgonyát, a magas keményítőtartalma miatt nem ajánlatos adni! Ha mégis megtesszük, tisztítsuk meg úgy, hogy a héja alatt keletkező zöld réteget (solanint) - ha van ilyen - vágjuk ki, mert ez a rész nagyon mérgező!"
1 malacnak talán elég az 58x38as ketrec, de 2-nek NEM. Nagyon kicsi, 100x60-as körül vegyél minimum. Emelet nálam is van, mindenképpen érdemes venni, növeled a mozgásterüket. -
-
kisninja
őstag
válasz
dragonfx
üzenetére
Én is meg vok lepödve beltenyészet volt aztán terhessen lebetegedett majd dokihoz vittem és csodák csodájjár felépült, anno sulibol vittemneki mindig füvet. Most meg háklis vén..... let nyávog minden szaré kihasználja hogy öreg nagy a szájja.néha akkorát ugrik még most is hogy majd ki ugrik az akváriumból. Már csont és bör hangossakat trottyant reggelente lassu igazi vénség lett, de makk egésszéges. Csak legyen is igy. A tádé malcom utcsó leszármazottja (aki nálam maradt). tádi nagyon különleges fiu malac volt igaz barát voltés okos.. asszem leirtam régebben miket müvelt majd ha akarjátok leirhatom még1x. Mikor daganatos lett 1hónapig élt vakkon. mikor meghalt 1 napig sirtam (fiatal voltam)

-
orkester
őstag
válasz
dragonfx
üzenetére
Inkább ne próbáld szerintem, ugyanis a fülébe nem mehet a víz, mert begyulladhat. És ugye nem azért "tengeri" mert a tengerben él, hanem mert a tengeren túlról származik(a mai napig nem értem a magyar fordításokat). Olvastam, nem magamtól vagyok ilyen okos.

EZT pedig ajánlom figyelmetekbe!
Küldjétek el minél többen! 
-
orkester
őstag
válasz
dragonfx
üzenetére
Sajnálom a malacod.
Mi most értünk haza az utolsó(remélem!) oltásról. Zsömi teljesen jól van, most is egy nagy adag szénán nyammognak Fidóval. Persze mindjárt megint bezárom Zsömit, mert ugye még 3 napig nem lehetnek együtt. De már visszatért minden ereje. Tegnap este már ágaskodott a szénatartónál, csak búslakodik, mert egyedül van, Fidóval nekiálltak kergetőzni.
Ha valakit érdekel kb. 4500Ft-ot fizettem az 5 oltásért, meg a vizsgálatokért összesen. Szóval nem egy nagy összeg, nehogy valaki ezért ne vigye el dokihoz szeretett malackáját.
Plusz infó, hogy Baytril injekciókat kaptak, legalábbis a számla szerint, mert 2 féle színűt kapott.Na remélem most már minden rendben lesz!
(kopp,kopp...) -
dokar
addikt
válasz
dragonfx
üzenetére
ha az egyik bántja a másikat nagyon és még csattogtatja is a fogait harciasságában, akkor benyúlok elkapom a pofját és kap egy ''zsírospogácsát''.
vagy pedig az orrára vagy a fenekére pöckölök ujjal.
enyémek pattognak, ha kivülről a hátsó combját megérintem. olyan, mintha csiklandozná őket.
-
válasz
dragonfx
üzenetére
Ezért óvakodom, hogy társat adjak Karamella mellé. Hiába kaptam a tanácsot, hogy fiatal cocót bizonyosan elfogadna társnak, ha a tieid is ellátják egymás baját a hatalmi rangsor eldöntése véget. Egyszerűen a tengerimalacok sem képesek úgy élni egymás közt, hogy ne legyen köztük főnök, még akkor is, ha csak ketten vannak.
-
-
b_anita
csendes tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Igen, gondolom akkor hamarabb jó kedvre derülne, de már van két nimfám, két hullámospapagájom, egy nyulam és most már itt a malacka is!! Egyszerűen nincs kapacitásom több állatra!! Igyekszem minden tőlem telhetőt megadni neki, hogy otthon érezze magát!! Na és akkor azt gondold el, hogy ő közel egy évig volt egy ilyen zsebkenőnyi helyen!!!
[link] -
Melly
csendes tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Szia
Bocsi Svájcba voltam.
Igen meg tudom mondani.
A rozettás a keverék abesszinek elnevezése. Ha hosszúszörű és sok rozettája van akkor angora. HA hosszúszörű és 4 van neki 2x2 párhuzamos akkor perui. Az abesszin rövidszörű durvább szörzetü és 8 pár párhuzamos rozettával kell rendelkeznie. Nekem van fajtatiszta. Ha jol tom másnak nincs itthon. Tenyészet belöle csak nálam. De én is keverék rozettásokkal kezdtem mert imádom öket. Most is megvannak természetesen ök is. A fajtatiszta hímmel naon szép malackák lettek.
Minden kép érdekel bármilyen malac imádom öket.
Melly -
Melly
csendes tag
válasz
dragonfx
üzenetére
A dinnye nem extrém az enyémek egész nyáron dinnyéztek hol görög hol meg sárga...igaz pisiltek is de nagyon imádják. Ha kitettem a csapatott a csümölcsfák alá a kertbe betegre zabálták magukat cseresznyével meggyel sárgabarackkal és szilvával.Most éppen alma meg körte van csak sajna már hideg ahhoz hogy kitegyem öket.
A körtét megeszegetik de van amelyik nagyon nem szereti van amelyik igen. Inkább jellemző hogy a skinnyk szeretik öket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Wuthering Waves
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Ajkai ólomkristály
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval lehet, hogy Juci mégis fiú, csak azért nem mászta meg a Sünit, mert már mikor hozzánk került, vemhes volt. Így most állatorvosi "ítéletig" el van különítve, hogy ne tudjon akcióba lépni, ha tényleg Joci, és nem Juci.

(kopp,kopp...)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://img228.imageshack.us/img228/1289/nina03ss6.jpg)