Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kindgrind
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is lett egy tengerimalacom.
és azt szeretném kérdezni hogy mire kell leginkább oda figyelni rá?
[Szerkesztve] -
lorcsi
veterán
[link]
aranyos
-
Melly
csendes tag
http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=Poci
-
kisninja
őstag
Nos végre kaptam egy lánymalacot 6 hetes nagyon aranyos.

[link] -
Melly
csendes tag
Kellemes ünnepeket mindenkinek és malacos boldog új évet.Itt más mindenkinek szerencséje van hiszen már malaca van.

B.U.É.K -
Dirtyz
őstag
Köszönöm mindenkinek, fiatal volt még, nem tudom mi baja lehetett. Evett rendesen nem volt bágyadt, fene sem érti ezt. Vagy 8-10 éve van malacom, eltemettem már párat, sajna

Ha találok, linkelek róla képet, meg a másikról is, a Kiskabos-ról.
[Szerkesztve] -
Dirtyz
őstag
Ma reggel meghalt az egyik malacom, Zsömle.
Dec 3-án volt 3 éves, törzskönyves rex.
Köszi EGOKA egyenlőre nem akarunk másik malacot.
[Szerkesztve] -
EGOKA
tag
-
EGOKA
tag
Kicsimalik megértő gazdit keresnek.
-
zsiga667
addikt
-
EGOKA
tag
Édes szőrös micsodák.

-
Melly
csendes tag
Eladó egy rozettás kismalac.Tegnap született.A két ünnep közt elvihetö.
-
Melly
csendes tag
Elsö ellésre 1-2 max amugy max 6 születhet.Nekem átlagosan 4 szokott.
Igen azonnal megfogom.Van hogy olyan gyorsan szül a mali hogy nekenm kell megmelegíteni és megtörölni meg ne fázzon.
Mivel nem csupaszon születik hanem szörösen nyitott szemmel igen meg lehet fogni fölleg annak aki gondozza eteti öket.
Foguk is van azonnal felállnak és enni mennek.na ettöl kell a mama tejcsi mert elpusztulnak.
A fogzás még a mama pocijában megtörténik és naon soká vemhes átlag 68 nap de ez lehet 72 is. -
EGOKA
tag
Nekem az első tetszik nagyon.

-
Melly
csendes tag
Megszülettek.
5 szöletett de a harmadik halva született ugyhogy 4 rozettás kicsi van.
http://kep.tar.hu/belthazor
Az eladó malacoknál.
Izellítö
[link]
rendbe szedtem kicsit - Kidus -
Melly
csendes tag
MARADHATNAK!!!
-
Melly
csendes tag
Sziasztok.
Csillagom megszült éjjel 10 nappal elöbb.Mind a 4 kicsi elment a malacmennybe.
http://belthazor.uw.hu
http://kep.tar.hu/belthazor -
GyilkosG
csendes tag
Nekem volt kettö malacom, csak sajnos az egyik elpusztult
.De a másik él
3évesen -
Kidus
őstag
Megkérnék mindenkit, hogy kanyarodjatok vissza a topic témájához, ne offoljatok.
A zenei ízlés és egyebek nem ide tartoznak, van erre másik topic, privi, mail,etc.
A személyeskedést is kéretik befejezni. -
kisninja
őstag
Nah eljött az ideje hogy én is meséljek a malacomorol hozen igértem is.
Volt 2 malacom Tádé és mazsola Tündériek voltak, karácsonra kértem öket. Akkor lehettem 8 éves. Telek multak az évek. Egyszer a hülységemböl berakatam a lánymalac akváriumába (ekkor külön voltak választva hisz kismalacok születtek). Tadika begerjett és legalább 30cm magasra felugrott majd izombol nekiszaladt a falank.....eszméletét vesztette.
Én sirtam megijedtem. A kezemben tért magához majd nem tudta használni a hátsó lábait (lebénult) Jó 4-5 orát mozdulatlanul állt. Majd fogtam levittem magammal a nappaliba tv-zni. Ekkor kezdett el mozogni. A drága rám akart mászni (gondolom segitséget kérni)
Én úgy gondolom hogy ekkor alakult ki köztünk egy szoros kapcsolat.
Már elötte is inteligensnek tünt hiszen minden szülés elött izgatottan oda akart menni a társához. Ja még nem mondtam de biztos ami biztos Tadi fiú malac.
Egyik sztori: ujfent külön választottam öket, kiraktam az elöszobába (emelet). Lent voltam erre mithallok nagy kaparászás majd sűrű föfögéd és mászkálás. Felnézek erre mit látok... kinn a malac és néz rám...... ö észreveszi, hogy megyek fel...... sűrű kapasrászás malac vissza és elnyulik mintha aludna.
Megprobálta elhitetni velem hogy ö a kis álszent kin sem volt.
Hát ime az egyik sztorim Tadival kapcsolatban.
Ez maradt meg bennem a legjobban. Még most is hiányzik pedig 20 vagyok.
Utolso napjait (2 hetet) vakon töltötte agy tumor. Élt boldog 7 évet. -
EGOKA
tag
Fáznak.
-
EGOKA
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ok.
-
Algieba
őstag
A tengerimalac a legideálisabb kiskedvenc, mivel termete már elég nagy ahhoz, hogy az ember magához ölelhesse, de még elég kicsi ahhoz, hogy lakásban, terráriumban vagy nagy ketrecben tartható legyen. Nagyon türelmes jószágok, szerintem tudják, hogy egyszerbb elviselniük a gazdijuk szeretet rohamait mint erôt fektetni az örökös menekülésbe, harapásokba. A tengerimalac a legtürelmesebb rágcsáló, ezért lehet dédelgetni, de hogy éreznének bármit is irántunk, ebben kételkedem. Az biztos, hogy különbséget tesznek ember és ember közt, de csak azért képesek erre, mert a kaját és a kaját adó ember szagát vagy hangját összeadják a fejükben. Ha én mentem a szobába akkor fütyögött a malac, ha a tesóm, néma csend honolt. Amikor dédelgettem, csendben elviselte a macerát. Volt ám esze Arany Mazsolának.
Te adni nekem kaját én hagyni a simit. -
EGOKA
tag
Rájöttem, h nem neki való név. Bogyó lett.

-
Melly
csendes tag
Szia
Igen nekem is van 1 saját fantom képem ami egy megjelenítéshez sem hasonlít.Igen én sem adtam volna.A magyar feldolgozás tetszett de A Sarah Brightman hangját megszoktam és sajnos egyik szereposztás sem közelítette pedig Király Lindát is szeretem jo hangnak tartom.
A S.K könyv az amit elöveszek és elolvasom idönként.Megragadott a leírása.
Melly
U.I: a malacok...nos magáért beszélnek. -
Algieba
őstag
Melly: 96-98 években, amikor még tinilány voltam, imádtam Erik történetét. 20 Raoulért nem adtam volna ôt.

97 szeptemberében megvettem a musical angol ôselôadásának két korongos cd-jét. Akkor tetôzött a Fantom mániám, mely elcsendesült 2000ben. Ennek ellenére 2003 július 30.-án elmentem a Madách színházba és megnéztem a magyar elôadást. Mára csak az emlékek maradtak, egy apró rajz, két vers és egy regény, a Grand opera szinopszisa. Ennyi a hagyatéka a Fantom mániámnak, és az, hogy láthattam testközelbôl a pesti Operaház csillárját.
''Nemlétre ítélt árnyember vagyok.
A föld alatt lakom úgy mint a halott.
A testem a mélybe zárt, a vágy mégis rám talált.
A színpadról a pincémig szárnyalt a hangod, felszítva szívemben a haldokló lángot.
Tz éledt bennem, ilyet még nem éreztem. Tzzé vált lelkem az ismeretlenbe szállt, hol meghallotta az élet dalát.''
stb
Van tovább is, mivel versem Webber Éj zenéjének a szerkezetét követi, csak egészen másról szól. Az éj zenéje nem Az élet dala. Ez volt az egyik oka annak, hogy véget ért bennem a Fantom mánia. A musicalt tartottam a legjobb Fantom feldolgozásnak, aztán rádöbbentem, hogy csak a képzeletem színezte ki. Megvan a saját Fantom-képem és ez az igazi nekem.
Ui.: A tengerimalacokat még mindig imádom.
-
Melly
csendes tag
Szia
Igen eltaláltad,és beloptad magad a szívembe.Ezt eddig még senki nem tudta.
Igen szeretem nagyon...bármilyen köntösben.
A könyv meg magáért beszél.Susan Kay regénye ragadott meg a legjobban.Szeretek olvasni és az Ö leírása nagyon tetszett.(Sokszor éreztem hogy kilogok a sorbol.)
Malinézöbe ide menj:http://belthazor.uw.hu
Éppen várok egy almot...multhét szerdára.
-
EGOKA
tag
[link]
Rambo. -
EGOKA
tag
Ez jól hangzik nagyon.
ÉN csak most lettem malac-őrült.
Melly is tehet róla. 
-
Algieba
őstag
Fiatal lányként a kedvenc hobbi állatkám volt a tengerimalac, az elsőt 12 évesen kaptam, de a hétvégi kertből az egyik nyáron ellopták Mazsolát, a nejét pedig bántalmazták, ezért túl korán hozta világra kölykeit, akik így elpusztultak. Nikit, a mama malackát elajándékoztam, mert egyedül egyre rosszabb lett a kedve. Később vettem egy újabb malackát. Végül, az utolsó malacom, egy hosszúszőrű, háromszínű hím, Arany Mazsola 7 évesen ment el tőlem. Mostanában azonban egyre inkább foglalkoztat, hogy öt év elteltével ismét szerzek magamnak egy jó fej állatkát. Hihetetlen mennyire okos jószágok.
Most egyébként ebben a városban, ahol most vagyok, egy dzsungáriai törpehörcsög kislányom van, winter white színű, a neve Hóbogyó. Szerencsémre, nem harapós, nyugodtan simogathatom vagy kivehetem a kuckójából, csak éppen nem túl eszes, és nyughatatlan jószág. Otthon meg, a húgomra hagyva a gondozását, van egy mongol futóegerem is, Mauzita. Az anyja, Zsanett ősszel hunyt el, majdnem 3 éves volt, mivel 2002 novemberében született. Mongol futóegerem tutira lesz még, mert annyira aranyos a családi életük, és teljesen kézszelídek. Mauzita már 2 éves elmúlt, 2006 augusztus 14.-én lesz 3 éves. Sajnos, nincs már sok ideje hátra. Halála után fiatal párt veszek és újra lesz egér családom.
Kisrágcsáló-rajongó vagyok. Annyira elevenek, és a gombszemükkel ellenállhatatlanok.
Melly: Szereted az Operaház fantomjának édes-bús történetét.
''Akkora szíve volt, hogy abba az egész világ belefért volna, de neki meg kellett elégednie egy pincével.'' Leroux
Susan Kay regényét olvastad el, mert ha jól emlékszem, a fülszövegében van az idézett mondat. Eltaláltam? -
EGOKA
tag
[link]
Krampusz. -
EGOKA
tag
[link]
Barnabás.
[Szerkesztve] -
EGOKA
tag
Még nem dőlt el a dolog, de msnen megy kép.
[Szerkesztve] -
EGOKA
tag
Na, jelentem, 3 mali van nálam. Most nézzük, hogy bírják egymást, majd a 2 jóban lévő marad.

-
Tima
újonc
Up....
-
EGOKA
tag
Arra gondoltam, (ha belemennek), h hétköznep ott van, hétvégén itt. Asszem hamar kiderül, h mint lesz.

Melly tényleg jó gazdi, Tőle van a két malim (nem tom hogy került ide
). Gyönyörű malijai vannak, és nemsokára (holnap) lesznek mégtöbben.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Asztrofotózás
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Sorozatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, és simogatni sokat, meg az öledbe venni 
, Apukám mindig azt mondja neki, mármint a Pocaknak, hülyeségből,hogy unokám
(nem kell rosszra gondolni
)

, de olyan mintha nem is igazi lenne, olyan ''plüss szerű''

![[kép] [kép]](http://cheesebuerger.net/images/smilie/xmas/w015.gif)

Dec 3-án volt 3 éves, törzskönyves rex.
3évesen