Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dzoli
tag
Ez még egy korai irományom.
Tulajdonképpen "majdnem" lényegtelen a pontos periódus, nincsenek "szent grál" fix értékek. Magasabb periódusértékeknél pedig már 10-20 pipes sávok vannak amit támasz-ellenállás zónákat képeznek. A mozgóátlagokkal nagyszerűen vizsgálható az általános piaci környezet. Arra használom őket, hogy az elrendeződésükből, és az ár hozzájuk viszonyított helyzetéből következtetéseket vonjak le a nagyobb időtávok (H1-H4) mozgásairól. Ezekhez képes keresek belépéseket alacsonyabb felbontáson (M5).https://forexklub.hu /Tőzsde, CFD, Forex kereskedés/
-
Dzoli
tag
Igen, ez az MT4 beépített Envelopes indikátora. Egy adott periódusú MA-ból számolt bizonyos %-os eltérést képes megjeleníteni. A Tiger Tunnel elnevezést Dr. James Pruitt használta rá a saját rendszerében. Meg kell hagyni, sok dolgot nagyon jól kitalált az öreg.
https://forexklub.hu /Tőzsde, CFD, Forex kereskedés/
-
rauschie
senior tag
Beírom, hátha érdekel valakit, hogy dukasnál 100 dollártól lehet ECN számlát nyitni, igaz a minimum kötésméret maradt 1000.
-
rauschie
senior tag
1000 pénz, a számla devizanemében.
Itt írják, hogy lett európai leányvállalatuk és 100 dollár a minimum nyitóegyenleg.Nem tudom pontosan hogy megy, az én szerződésemben még az áll, hogy ha huzamosabb ideig 300 USD alatt van az egyenlegem automatice megszüntetik a számlát, szóval ez számomra is új, de ha valaki kizárólag ECN-ben gondolkozik, akkor ez mindenképp jó hír, plusz végre lehet elvileg kártyával is fizetni.
(lotokkal kapcsolatban: 1 Dukascopy SWFX lot valamiért != 1 MT4 lot, valamelyik 10x akkora mint a másik)
[ Szerkesztve ]
-
danih
veterán
Bocsi hogy bejövök csak úgy, azt szeretném kérdezni van-e manapság normális MT4 bróker, akihez érdemes lenne menni.
Hamarosan egy éve, hogy leprogramoztam egy robotba az egyik stratégiámat, azóta fut egy Alpari demó accon. Az egy év alatt elég stabilan és meggyőzően viselkedett. Most áttenném valódira, de szerintem először valami micróra még pár hónapos tesztre. Nem sietek
Kihez érdemes menni?
Köszi -
Fecdzo
senior tag
Nincs kritérium. Annyi van, hogy a legkisebb kötés egység az 0,1 lot, tehát ha nagyon darálsz akkor arányosan több kockázatot fogsz vállalni, amit csak újabb pénz utalásával tudsz majd fedezni.
A jutit ha átszámolod, akkor olyan mintha 0,4 pippel tágabb lenne a spread, tehát 1 lot esetén 4 dollár.
fulekitrading.wordpress.com
-
kariad
senior tag
Köszi! A 0,1lot még nem is lenne gond! Inkább a minimum 5000$ kezdő!
Küldenek összesítőt az adózáshoz? Gondolom nem postáznak?!
Meg akkor nekem kell számolgatnom a napi MNB árfolyamon? Ez fontos, mert nekem most HUF számlám van amivel devizázok és így ilyen gondom nincs!
Mióta vagy náluk?ForexGuru ha nem tudod, akkor inkább ne írj butaságot!
-
amargo
addikt
Folyton beleesem abba a hibába, hogy a robot túl korán zár.. azaz hiába alakul ki a trend megfelelően, már rég bezárta pár pip-ben..
gbpusd buy 1.56285, de már bezárta 1.56328-on - most meg 1.56836 és megy fel.. csúszó stop. Persze néha 20-30 pipeket is kiszed, de többnyire ez a jellemző.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Fecdzo
senior tag
Az gaz ha Ft szamlarol tolod az FX-et mert a broki annyit szed el toled amennyit nem sajnal. Kinel tradelsz?
Adozashoz nem kuldenek osszesitot, de van hozzaferesed egy backoffice felulethez amit lekerdezhetsz kesobb az osszes traddel es jutalekkal egyutt.
-
kariad
senior tag
XTB Látom a konkrét árfolyamot ami kötök. Nem igazán változik napközbe, inkább naponta!
Szóval nem annyit, amennyit akar és jobb áron van mint a MNB közép!
DE akkor egyesével számolgatod az NMB közép árf. nyitás-záráskor!
Az kemény főleg, látom sokan itt Robottal kereskedik. -
amargo
addikt
Akkor ezért tud megszívatni rendesen.. én is arra jutottam, hogy összevissza csapkod az ár és nincs sok értelme, persze amikor nagy rally van, akkor jól tud jönni, de ritka. Használok még triggert is.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
Lehet vége van a nagy maszlagnak?
Legalább is a robotok teljesítményéből ezt szűröm le..“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
ForexGuru
aktív tag
arany long adja, m15ön szépen kivehető 3szög volt
-
amargo
addikt
Tudom, hogy demo.. de sok éles számla is van mögötte szerte a világban. Számomra ez esztelenségnek tűnik.
-
Fecdzo
senior tag
Na, tegnap a SPY letorni latszott egy jelentos tamaszt+ fibo 38-at. Cel 103.50, de csak ha tuluti a piac a tegnapi aljat ma is. Ha nem akkor 114 felett bullish es nagy valoszinuseggel 118.26 kornyekeig elmegy.
EUR-USD-t swingelok is figyeljek a SPY-t mert eleg nagy a korrelacio, foleg magyar ido szerint 15.30-tol, hisz akkor nyit az USA tozsde.
Amugy egy ideje vartam mar a letorest, lassuk mennyi ero lesz benne...
-
morhange
tag
Mindenképpen érdekes amit mond és már láthatóak a jelek, én már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből.
-
amargo
addikt
Én nem tudom mi van, de vasárnap estétől mostanáig vagy 200pip-et hoztak a robotok. Én már várom a vérengzést..
-
morhange
tag
Aki folyamatosan követi a világ eseményeit és olvas nyugati, keleti és déli médiát az szerintem tudja, vagy már sejti mi hogyan működik a világban. Látni, hogy Latin-Amerika nem igazán küzd nagy gazdasági bajokkal és mindent megtesznek, hogy leszakítsák usa-t magukról. Oroszok is egész jó helyzetben vannak és "érdekes", hogy pont itt, a "modern" a "demokratikus" nyugaton vannak a legnagyobb gondok és mindent erőszakkal akarnak megoldani... Szerintem ez az összeomlás is arra lesz jó, hogy növeljék a hatalmukat a kapitalisták.
-
amargo
addikt
válasz ForexGuru #5194 üzenetére
"gondolom mivel gép köt egyformák az slek"
Ezt nem értem. Mi egyforma?
Írtam, hogy nálam +200pip.Na már megint nem hagyta a robot kialakulni az irányt.. 1 pipnél zárta. kezdenem kell vele valamit. Bár inkább 1 pip, mint -x.
[ Szerkesztve ]
-
Gh0sT
addikt
válasz ForexGuru #5192 üzenetére
Hétvégén megcsinálom, 120 kötés volt 5 páron, 6 robottal, összesen 890 pip eddig, de floatingban bent van még 40 pip jelenleg is. Az a szép az egészben, hogy ezen a rövid időszakon az RR 1:1 volt, ami 73%-os találati aránnyal párosult. Kellett már ez a jó eredmény, mert nagyon alulteljesítettek a robotok az elmúlt időszakban. A nagy csapkodás teljesen kivégezte őket.
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
kariad
senior tag
Erről mi a véleményetek?
Vajon melyik robot használják? Ami meg még jobban érdekel melyik Broki cég lehet?
Ami "budapesti ügyfélszolgálattal rendelkező STP brókercég"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest