Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Lehet, hogy van, de én úgy veszem észre, mint ha az 5*** sorozatú fw-k megemelték volna a feketeszintet vagy nem tudom, vagy csak én lennék ilyen szerencsétlen, hogy egyedül nekem ilyen... Itt van pl ez a star wars: [kép] a feketeszint így van 50en most és kivan szürkülve nagyon a háttér, tisztán emlékszek, hogy a 135ös fw-n szép feketék voltak az űr jelenetek meg gyönyörűen világítottak a csillagok, most meg ha nem veszem le 48ra legalább, akkor olyan, mint ha anyámék sima led tévéjén nézném
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Elden Ring PS5 játék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő