Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
joydrv
üzenetére
Nekem 75ös van, és a saját belső lejátszója egy okádék. Nincs olyan film, ami kibírna 10 másodpercet, hogy ne akadna vele. Kodi kellett hozzá, azzal lett jó. Vlc-vel is jó, csak azzal nincs dolby vision, gondolom nem támogatja az a lejátszó vagy nem tudom. De a beszarás az pont ma volt. Unalmamba bekapcsoltam a tkomos boxot, hogy menjen a háttérbe valami, azt oda keztem figyelni és kurvára akadozgatott
Akármelyik adóra váltottam, mindegyiken csinálta főleg a spíleren. Most vagy én vagyok hülye, vagy eddig tényleg nem csinálta és most kezdte el. Igaz az elején 135ös fw volt, akkor teszteltem a tévét, igazából nem érdekelt, mert nem nézem, egyedül csak foci meccsre kapcsoltam be azóta is, és a meccsek mindig vajsimák voltak. Időközben meg lefrissítettem 420ra, és ma vettem észre, hogy gatya... Egyedül úgy tudtam az akadásokat megszüntetni, hogy a képmódot játékra állítottam. Végülis mindegy nekem, hogy a képmódnak amire éppen állítva van mi a neve, felőlem lehet mozi, szabványos, játék vagy gyász is úgyis ugyanúgy lehet beállítani mindet, de azér már kezdek én is ideges lenni. De így hogy külső lejátszóknál megjelenik a játékmód és akinek arról van szaggatás, akkor állítsa a képet játékra, majd másolja le rá a mozi beállításait, mert ezt tutira megoldja az akadásokat. De olyannyira, hogy tényleg semmi nincs, szép sima azóta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Akármelyik adóra váltottam, mindegyiken csinálta főleg a spíleren. Most vagy én vagyok hülye, vagy eddig tényleg nem csinálta és most kezdte el. Igaz az elején 135ös fw volt, akkor teszteltem a tévét, igazából nem érdekelt, mert nem nézem, egyedül csak foci meccsre kapcsoltam be azóta is, és a meccsek mindig vajsimák voltak. Időközben meg lefrissítettem 420ra, és ma vettem észre, hogy gatya... Egyedül úgy tudtam az akadásokat megszüntetni, hogy a képmódot játékra állítottam. Végülis mindegy nekem, hogy a képmódnak amire éppen állítva van mi a neve, felőlem lehet mozi, szabványos, játék vagy gyász is úgyis ugyanúgy lehet beállítani mindet, de azér már kezdek én is ideges lenni. De így hogy külső lejátszóknál megjelenik a játékmód és akinek arról van szaggatás, akkor állítsa a képet játékra, majd másolja le rá a mozi beállításait, mert ezt tutira megoldja az akadásokat. De olyannyira, hogy tényleg semmi nincs, szép sima azóta.
Vhiktor