- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thboxx
aktív tag
válasz
aram01 #37909 üzenetére
Szia!
Az erősítőn és a TV-n is az "ARC" jelzésű ( vagy "eARC") HDMI aljzatot használd. A TV elvileg automatikusan észlelni fogja a kompatibilis eszközt, de manuálisan is be lehet állítani a "Csatornák/Bemenetek" menüpont alatt. Érdemes az erősítőn is megnézni a beállításokat. Milyen AVR-t szeretnél használni? -
blueye
veterán
válasz
aram01 #36292 üzenetére
Nagyon megkedveltem a 65T8B-t.
Nekem alap dolby atmosom van (Samsung Q700A), általában jól dolgoznak együtt a TCL-lel, néha fel kell hangosítanom (majd vissza, havonta 2x) hogy minden rendben menjen - ennyi baj legyen
A tied top lesz, én is tervezem egy jobb beszerzését de a mostani is OK.
A képe nagyon tetszik (egy 10 éves Samsung UE55H6800 után), meglepődtem hogy FALD nélkül mit tud.
Már nem játszom de az Xbox 360 képe se rossz rajta
Stream megy nálam leginkább (azokból a prémium), SD max. TV szinten de az mindegy is.
"Ami zavar még hogy nagyon kattog a távirányitó" - mindenki ezt mondja én nem veszem észre mert mindig szól valami"Kicsit féltem hogy kicsi lesz a 150”-os projektor után, de kezdem megszokni, mondjuk a következő lépés egy lézer projektor lesz." - én is nagyobbat terveztem, elférne minden a nappaliban de ahhoz át kéne rendezni, így ez majd akkor lesz ha felújítok (nem mostanában). Ezt a TVt átmenetinek szántam de annál tovább lesz meg, legalább is most ezt gondolom.
-
realcamp
csendes tag
-
bnorci71
addikt
válasz
aram01 #34770 üzenetére
hát 98-t szerintem biztos nem, de a 75-t is érdekes lenne, 55 Philipset csomagoltam vissza nincs gyakorlatom benne a nejemmel keten nem tudtuk hogy fogjuk meg hogy a dobozba le tudjuk engedni aztán 2 nadrágszíjat hívtunk segítségnek
A srác aki megvette meg egyedük kikapta a dobozból, na jó neki volt gyakorlata MM-be tv osztályon dolgozik
#34771 kokokka
az Oled706 hétvégén 6-8órát is ment csak háttérnek amíg a nejem főzött 1 max 2 csatornát "hallgatva" semmi gond nem volt vele, 6600 óra volt benne után ami 2,5év volt -
ρσгτσ
addikt
válasz
aram01 #34736 üzenetére
Jelenleg bírósági döntésre vár a Microsoft, ezért egyelőre az Xbox applikációból biztos nem működik a felhőzés.
A megszűnt Game Pass appból van elérhető apk, de onnan már nem tudsz felhőzni, mert novemberben lejárt az alkalmazás támogatás. Így az app jogosultsága is, tehát nem tudod használni.
Marad a böngészős verzió, de azzal nekem semmi tapasztalatom nincs. Hogy mennyire működik jól, vagy működik -e egyáltalán.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
aram01 #34734 üzenetére
Volt külön cloud gaming alkalmazás, de azt össze szerették volna hozni egy alkalmazás alatt. Ezért épült be az Xbox appba. Csak hát egyelőre nem elérhető...ahogy feljebb linkelt hozzászólásban is látod.
Böngészőn keresztül gondolom menni fog, de hogy mennyire stabil és jól használható -e, azt nem tudom.
Külső forrást amúgy be tudod állítani, ha rányomsz az apk -ra. Utána kéri, hogy add meg a jogosultságot ismeretlen alkalmazások telepítésére. Én a File Manager -t használom TV -n.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
aram01 #34732 üzenetére
Sosem volt kompatibilis TV -vel. Csak apk -ból telepíthető. Egyébként ha felhőn keresztül szeretnél játszani, az egyelőre nem fog menni Xbox appból.
-
bpmcwap
senior tag
válasz
aram01 #34686 üzenetére
Elfelejted, hogy tavaly még hbo volt, idén meg már max. Az appot fel tudod talán varázsolni, de nem biztos, hogy filmet is tudsz majd lejátszani...
Egy év alatt elég sokat változott a sztriming...
Pl netflix is más filmeket listáz ki NO és MO... Röhej hogy vannak "siker" filmek, amik NO pl vannak magyarhanggal, MO meg még felirattal sem
-
rumkola
nagyúr
válasz
aram01 #34668 üzenetére
Bemenetek gombra előjön ez a menü, és a képen a menü végén végén ott látod: EDIT. Itt lehet beállítani mi legyen rajta, mi ne. Legelőlre tettem a play-t, így a gomb megnyomásakor könnyen elérem. Ha az appon nyomvatartod a OK gombot akkor előjön a mozgatás az app elindítása helyett, így változtathatod a sorrendet.
-
beach head
senior tag
válasz
aram01 #34652 üzenetére
Nem tudod kirakni a play aruhaz ikonjat.
erthetetlen ez a megoldas. eleg elcseszett supportja van a tclnek is mert nem nagyon oldják meg h. kirakhato legyen. a leggyorsabb megoldas ha hangparanccsal probalkozol, open google play store-t megeeti es meg is nyitja, onnanar konyebb appokat telepiteni. -
-
ρσгτσ
addikt
válasz
aram01 #33715 üzenetére
Sajnos ilyenkor már esélyes a csúszás. Tekintettel arra, hogy már 2 hét sincs karácsonyig. Most mennek a pánikvásárlások, sok szállító pedig teljes káoszba fullad.
Ha valakinél nincs gond az tök jó, de ilyenkor már érdemes azzal számolni, hogy tolód(hat)nak a kiszállítások. Nekem is van jó és rossz tapasztalatom is az utóbbi 1 vagy 2 hétből.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
aram01 #33711 üzenetére
Feltelepítéssel általában nincs is gond. Már régebbi droidon is simán ment. Csak a működése általában nem annyira vaj sima. Akadozás, app összeomlás, lassulás, nagyobb késés, pixelesedés lehetséges. Néha csak annyi, hogy a főképernyőre nem lehet kirakni, így mindig a beállítások, alkalmazások menüpontba kell menni az indításért. Nagyon változó.
Jelenleg egyedül csak Samsung -on van natív támogatás, az is évjárattól, OS verziótól függ. Azzal összehasonlítva egészen más élmény akkor is, ha nagyjából gond nélkül működik droidon.
Ezzel nem azt mondom, hogy Samsung -ot kell venni. Csak szerintem elsőre érdemes egy kölcsön kontrollerrel kipróbálni, hogy milyen. Ha van rá lehetőséged. Vagy online vásárlás és 14 nap elállás. Így nem lesz gond, ha annyira nem jön be vagy nem igazán működik túl jól.
Szerk.:
Az FPS multi annyira nem vagány Xbox cloud -ból. De majd kipróbálod, meglátod. Amúgy kisebb net is elég neki, de a cloud nagyon érzékeny kisebb ingadozásokra is. -
ρσгτσ
addikt
válasz
aram01 #33707 üzenetére
DS -sel is menni fog. Régebben használtam, ha csak nem mókoltak az applikációval valamit, de nem hiszem. Nekem az aszimmetrikus kontroller, így Xbox -os jobban bejön.
Kérdés inkább az, hogy az adott TV -n mennyire működik majd stabilan a cloud app. Mert natív támogatás nincs, de apk -ból telepíthető. Viszont nem minden TV -n stabil, amire fel lehet rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- GTA V
- Milyen légkondit a lakásba?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NBA és kosárlabda topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- MSI CYBORG 15 A13V
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged