- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- skoda12: Webshopos átverések
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MEXX_85
tag
válasz
koppasz1986 #36789 üzenetére
Megnyugtatlak nem nem lehetetlen. Én is tegnap előtt downgrandeltem 75c765 mert a 486 fw-el borzasztó volt a tv csatorna képe. Ez is eléggé változóan. Valahol nagyon kásás volt a kép ez zavart a legjobban.. valahol olyan színes hogy már lila volt az ember feje.. Aztan már az enyém is.. 😡Hogy mi a csöcs van... A fekete borzalom volt akár melyik kép módban néztem.. Utanna allitgatva.. Black crush mindig fent állt.. Aztán már mind 1 minden alapon 2x is csináltam FR-T KOKOKKA javaslatára.. De még rosszabb lett... De érdekes az volt hogy a stream és a 4k hrd anyagok szépek maradtak.. De a tv csatorna hd adások trágyák...
Szóval én is telegramra fel... Aztan 412fw pkt letölt kicsimagol.. Majd fel.tettem.. Aztán a 420 OTA.. Hát kihordtam 1 infarktust pláne mikor 10 perce 1% - ról nem mozdult a a telepítő csík.. 🤣 De aztán felugrott 36 ra.. Akkor már bizakodó voltam.. Most hála istennek minden olyan fasza mint régen.. :
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- Samsung 24" TV bontatlan
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest