Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
Qtya123
üzenetére
"elképesztő, hogy az amúgy már technikában felnövő/élő 30-40 év közöttiek mekkora része néz úgy filmet, hogy keres valamit a youtube-on"
Pontosan! Én is elvagyok szörnyűlködve, amikor ilyen 25 vagy az alattiakkal beszélek ilyesmiről, hogy mennyire segghülyék. Azt sem tudják mi az a torrent (nem is tudom, hogy lehet anélkül élni) vagy, hogy hdr, dolby visionra azt hiszik, hogy az hang
Kérdem milyen tv-t akarsz venni, azt mondja nagyot samsungot vagy lg-t És mondom azon belul oled, miniled , va ,ips stb azt csak a szájuk tátják azt sem tudják mi az . 10 ből-1 ha tudja mi az az oled. Pc-t bekapcsolni sem tudják, meg úgy beszélnek róla, mint valami elavult 80as évekbeli cuccról
Nekik csak a konzol meg a netflix azt jólvan, meg ahogy mondod a szutyok online filmkeresgélés. Hogy lehet ilyen igénytelennek meg tudatlannak lenni a 4k hdr világában nem tudom megérteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Spórolós topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Kérdem milyen tv-t akarsz venni, azt mondja nagyot samsungot vagy lg-t És mondom azon belul oled, miniled , va ,ips stb azt csak a szájuk tátják azt sem tudják mi az . 10 ből-1 ha tudja mi az az oled. Pc-t bekapcsolni sem tudják, meg úgy beszélnek róla, mint valami elavult 80as évekbeli cuccról
Nekik csak a konzol meg a netflix azt jólvan, meg ahogy mondod a szutyok online filmkeresgélés. Hogy lehet ilyen igénytelennek meg tudatlannak lenni a 4k hdr világában nem tudom megérteni.
Vhiktor