- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
Imi1981 #33170 üzenetére
Esetleg egy próbát megérne írni a supportnak, hogy ez és ez van, a régi fw-el nem akadt és legyenek szívesek emailben elküldeni azt a verziójú img-t.
[link]Anno az MSI alaplapom biosánál volt egy bug, írtam a supportnak, ők meg kb 2 nap elteltével csatoltak mailben egy új béta bios frissítést, ami megoldotta a gondot. Rá 1 hónapra ki is került a weboldalukra a végleges, nem béta változat is, de pozitív, hogy így privátban előre megküldték, mikor jeleztem a gondot.
Hátha ennyit hajlandó megtenni a TCL is, egyben jó fokmérő, hogy valóban segíteni akarnak-e (ha már egyszer az szerepel az oldalon, hogy "Our dedicated staff will respond within 48 hours."), vagy csak dísznek vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech Blue Yeti mikrofon állvánnyal
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Soundbar 2 év garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Epson EH-TW740 Full HD Projektor 1500 óra üzemidővel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged