Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vonSux
őstag
Sziasztok c7-es (745) széria mennyire ajánlott konzol gaminghez és filmnézésre (tv adások minősége nem szempont)?
-
vonSux
őstag
C805 és c845 között vacilálok. Mi tapasztalat, van számottevő különbség?
-
vonSux
őstag
Mit gondoltok, kb 2,5m-es távolságra túlzás a 75”? Elég lehet 65”?
-
vonSux
őstag
Kösziszépen. Behúztam egy 65 c805-t, egy három éves sony xh9096 helyére kerül. Utóbbi nem egy nagy eresztés, egy hasonló korú lg oled mellett labdába sem rúg a képminőség terén. De ha konzol gaminghez jobb lesz a kínai csoda, akkor már nyert az ügy. 300eft durván versenyképes ár.
-
vonSux
őstag
Itt is érdemes tájékozódni a típussal (C805) kapcsolatban. Mint minden topikban itt is szóródnak a releváns és a mellékes infók, de segíthet dönteni, tájékozódni.
-
vonSux
őstag
Milyen tapasztalatotok van C805 esetén videojáték konzollal használva? Találtam néhány nem túl pozitív észrevételt.
-
vonSux
őstag
DaVe-1
Ez egy tv, ami jó ár-érték aránnyal kecsegtet, én is ennyit látok bele. Gondoltam, hogy nem okoz lelki törést Viszont se kedvem, se arra szánt időm, hogy adott esetben a cserével, visszaküldéssel foglalkozzak. Igyekszem tutira menni, amennyire csak lehet. Kíváncsi vagyok a tapasztalataidra, írd majd meg.sr6969
Az egyik rendelésem három napja a futár cég raktárában pihen, a másikat még fel sem vették. Egy nap differenciával rendeltem. Feltételezem nem könnyű most nekik a fuvar szervezés, ezért jelentős eltérések lehetnek a különböző lokációk szerint. Én bp-re várom a kiszállítást. -
vonSux
őstag
válasz Vhiktor #22547 üzenetére
Persze, az a sony tv pont nem jó viszonyítás (ma már elavultnak számító led panel). De ugye azt írja minden beállítást letesztelt. Arra meg felugrik a szemöldököm, hogy talán majd jön rá szoftveres frissítés (egy telegramm csatira pl ). Az igazság az azt követő valamelyik hsz-ben lehet, lássuk be, beta tesztelők vagyunk.
[ Szerkesztve ]
-
vonSux
őstag
válasz mikesa #22921 üzenetére
Nem aggódom A lassan két hetet kb minden infó nélkül picit túlzásnak érzem (karácsony ide vagy oda), de ennyi. Ha hó végéig se jön össze lemondom, és veszek egy kisebb és valamivel drágább lg oledet. A tcl-nél a méret és az ár érdekes. De ha nem hát nem
[ Szerkesztve ]
-
vonSux
őstag
C805 esetén mi a tapasztalat Dolby Vision használatánál (streaming szolg., film)? Azt tapasztalom, hogy a kép (színek, tónus) mosottas, ill. a mozgás megjelenítésnél olyan mintha tearing lenne. Elvileg minden képjavítást kikapcsoltam.
-
vonSux
őstag
válasz 7Heads Drago #23398 üzenetére
Neten rendeltem, 3 napig csere, 15 napig visszatérítés, akár indoklás nélkül. Azért ez nem lottó, kifizettem minden pixelt
-
vonSux
őstag
válasz 7Heads Drago #23400 üzenetére
Persze, teljesen jogos amit írsz, van valami pixel szám ami felett a gyártó is hibának tartja (ami kb nonszensz, mert egy hibásan világító pixel is tud baromi zavaró lenni).
De ez teljesen friss vásárlás, egyelőre leginkább kényelmetlenséget okoz max. -
vonSux
őstag
válasz baladam86 #23402 üzenetére
Azért fuss egy kört az üzlettel, nem hergelni akarlak, de azt megértem, hogy ha zavar. Hátha legalább valami kompenzációt kapsz.
Igen, elindítom a visszaszállítást, mégha baromira nincs is humorom ezzel foglalkozni. 75” azért nem kicsi a mozgatáshoz +az idő. Jó, hogy taktikusan még nem szereltem fel a falra. Nos ez van, c’est la vie…
-
vonSux
őstag
válasz TSD001 #23750 üzenetére
Hello,
- game mode és vrr közben nem találkoztam hibával (ps5, series x).
- hibás (zöld game módban, minden másban halott) pixel miatt várom, hogy kicseréljék a készülékemet. Ezen kívül itt a topikban még két készülékről olvastam ugyanezzel a hibával. Ami nem a legjobb arány. -
vonSux
őstag
válasz 7Heads Drago #24344 üzenetére
Jogos-jogos, ráadásul ahol dolgozom B&W Diamond rendszerrel kényeztetik a füleimet, de nálam most előtérben az ár/érték arány maxolása. Nagyon nem vagyok Samu rajongó, de erről a szériáról csupa jót olvastam eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest