Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• freeland0806

tag

válasz Bogyi007 #39104 üzenetére

Huhh pedig én nagyon gyári beállításokat használok, nincs benne túl sok változtatás a gyári beállításokhoz képest.
    Először is HDR és SDR módban is minden mesterséges képjavító funkciót kikapcsolok. SDR-ben ritkán játszom, de ha igen akkor ott nálam ez vált be: 70%os fényerő, csúcsfényerő: szabvány , színhőmérséklet: 3 ,gamma: 2.2, helyi fényerőcsökkentő: közepes, élesség: 0

HDR: 80-100 a fényerő, attól függően mennyire van sötét a szobában, gamma 2.4, csúcsfényerő: szabvány, viszont itt én a dinamikus hangtérképezésnél a "prioritás részletes leírását" választottam, olyan mintha jobb lenne a kontraszt tőle. Helyi fényerőcsökkentő: közepes, színhőmérséklet itt is 3, hogy ne legyen se túl meleg se túl hideg. Az élesség nekem itt gyárilag 10, ahhoz nem nyúltam de gondot nem okozott.

Hát nem tudom mennyire tudtam segíteni. Csak saját felelősségre próbáld ki ezeket a beállításokat :D

Ilyenek, hogy VRR, ALLM be vannak kapcsolva természetesen az Xboxon és a tévén is. Amúgy érdemes egy képkalibrációt is csinálni az Xboxon belül: beállítások - általános - tv és kijelző beállításai - HDR kalibrálása a játékokhoz

Új hozzászólás Aktív témák