Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Látom néha azért még az 55C645 is szóba kerül a 805 mellett.
Én is jövök kicsit "offolni". Biztosan nagyon brutális lehet a fekete a 805 esetében, én már a 645 feketejététől is padlót fogtam és a HDR és DV is bejött már ezen a tévén is.
Pedig én nem is ugrottam olyan nagy szintet - Philips 50PUS6504 volt előtte - és mégis olyan Xboxozni és Playstationt használni hozzá képest mintha minimum 2 konzolgenerációt ugrottam volna át.Viszont kérdeznék olyanról amit még senki nem hozott fel témának. Ti milyen löttyöt és törlőanyagot használtok/használnátok a tévék kijelzőjének tisztán tartásához?
Azért mégiscsak nem egy gagyi noname készülékünk van most sokunknak hanem nagyjából 200K-s tévék, amit nem szeretnénk foltossá tenni vagy összekarcolni a kijelzőjét...Valamint megtaláltam a csatornaszerkesztő progit nagynehezen, elsőre megijedtem mert nem biztonságosnak titulálta a Chrome de aztán rámentem az oldalra és sikeresen be is töltődött a Cedit program.
Mondjuk a használatára eddig nem igazán jöttem rá - van aki esetleg már belakta a progit?
Nálam a C645-nél az Üzemórát a Beállítások - Rendszer - Névjegy - Állapot -Futásidő menüpontokban találtam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Én is jövök kicsit "offolni". Biztosan nagyon brutális lehet a fekete a 805 esetében, én már a 645 feketejététől is padlót fogtam és a HDR és DV is bejött már ezen a tévén is.
Vhiktor