- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispalsz
tag
Sziasztok!
Van egy TCL 65 c845 tévém, jelenleg szekrényen. De szeretném felrúrni a falra. Olyan konzolt keresek, ami azért kihajtható hogy hozzáférjek a csatlakozókhoz, és nem zavarja a TV 2.1 hangszórójának középső eleme. Mármint a beépített .1 mélyt. Ti milyen konzolt használtok ehhez a TV-hez?
-
kispalsz
tag
Tudja valaki, hogy a Google által reklámozott több mint 800 db csatornát hogy lehet beállítani a TCL TV-n. Nekem nincs is fent Live menüpontom...
-
kispalsz
tag
Valakinek működik a Timeshift / PVR funkció TLC tévén? Az Enyém TCL 845, és hiába rakok az usb portra ssd-t, csak a csatornalistát tudom rá exportálni, mást nem.
Próbáltam rendszertárhelyként is, ott sem látok semmi felvétel lehetőséget.
Valaki tud rögzíteni adásokat ezzel? Digi TV az előfizetés, nem használok kártyát.
Köszi.
-
kispalsz
tag
Aki mostanában rendelt, vett TCL c845 szériás TV-t, annak hány távirányítóval érkezett?
Mintha korábban olyat olvastam volna tesztekben, hogy 2 jár hozzá.PVR / Timeshift funkciót ( TV adás esetében) hogyan tudom aktiválni?
-
kispalsz
tag
Nem tud valaki küldeni egy DigiTV csatorna listát TLC TV-re. Olyat ami nincs névsorrenbe rendezve.
Köszi.
-
kispalsz
tag
válasz
kispalsz #21777 üzenetére
Erre az első részére valaki tud megoldást?
"
1) A csatornák listája nem jó, Nálam Digi kábel hálózat van, kártya nélkül, de az AMC mindig az első, névsorrendbe rendezi, akkor is, ha manuális kereséssel frekvenciánként adom hozzá a csatornákat. Nincs valami rejtett beállítás, ami kikapcsolja ezt az idegesítő funkciót? Digi szeret csatornákat rendezgetni, nem szeretnék állandóan pendriveozni emiatt. Van másik TV is a családban, ahol ezzel nincs probléma, és jó lenne szinkronban ( ahogy digi szereti változtatni) tartani."2) Lejátszót még ki kell tapasztalnom. Próbáltam egy filmet nézni, ki is írta bal felsőbe, hogy HDR10, meg a képi beállításokban volt IMAX opció is, és alul felül a képen csak kb 2 -2 cm fekete sáv volt. . Majd megállítottam, váltottam TV-re, TV-t kikapcsoltam. Majd folytatni akartam a filmet, amikor már nem volt IMAX lehetőség, csak Dolby Vision, és sokkal nagyobb kb 8-8 cm volt a fekete csík alul,felül. Nem tudom mi okozhatta ezt, ( A filmet csak simán folytattam, ahol abbahagytam)
-
kispalsz
tag
válasz
Atis45 #21536 üzenetére
Srácok én is küzdök ezekkel a beállításokkal! TLC 65c845 TV.
1) A csatornák listája nem jó, Nálam Digi kábel hálózat van, kártya nélkül, de az AMC mindig az első, névsorrendbe rendezi, akkor is, ha manuális kereséssel frekvenciánként adom hozzá a csatornákat. Nincs valami rejtett beállítás, ami kikapcsolja ezt az idegesítő funkciót? Digi szeret csatornákat rendezgetni, nem szeretnék állandóan pendriveozni emiatt. Van másik TV is a családban, ahol ezzel nincs probléma, és jó lenne szinkronban ( ahogy digi szereti változtatni) tartani.
2: 4K lejátszás
Ha nem külső lejátszót kötök rá, akkor nem is tudok 4K- tartalmat lejátszani?
youtubot próbálta, 4K forrást , HDR-r választottam, de a statisztika azt mutatta, hogy felskálázott kép van csak. Nektek is? -
kispalsz
tag
Nem értek valamit. A TCL 65C745-t néztem ki, de lehet elcsábulok a C845 felé.
A c845 -t úgy mondták egy reklám videóban, ahol a panel típusokat mutatta be a TLC, hogy az mennyivel energiatakarékosabb. Na most ennek vagy átlagos vagy full áramfelvételnél azért látszódnia kellene.Egyikben sem jobb a c745 nél. Mégha levesszük a hangfalakból eredő különbséget, akkor is nehezen jön ki a matek.
Ha 2000 nitnél nagyobb hangfal teljesítménnyel 250W a teljesítmény, akkor átlagos használatnál hogy hogy ugyanannyi mint 745 esetében. Csak max fényerőn takarékos az a háttérvilágítás?
[link]Más: 4m távolságból a középvonaltól mérve hány méterre nem torzul még a kép?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest