- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
Stealth #21903 üzenetére
Ha már szóba került a NAS és a torrent, számomra meglepetést okozott a TCL tévém. Korábban Chrome böngésző alól beléptem erre a szerverre - ami jelszóvédett - és a böngésző el is mentette ezen belépési adatokat.
Miután a Google TV platformos TCL55C645 készüléket beállítottam, egyszer - akkor még véletlenül - odakeveredtem a hálózati meghajtókhoz és meglepődve tapasztaltam hogy ott volt a NAS is a kínálatban és azonnal be is tudtam rá lépni és tudtam onnan bármit is lejátszani. *
Előtte amikor letöltöttem például F1 futamot vagy időmérőt torrentről a NAS-ra utána azt mentettem adathordozóra és azt csatoltam a korábbi tévére és úgy tudtam megnézni ezen tartalmakat (Saphi oprendszeres Philips 50PUS6504).
* VLC van telepítve lejátszónak a tévére.
Így azért jelentősen könnyebb a dolgom. -
Barnabás43
kezdő
válasz
Stealth #21903 üzenetére
Aha értem, ez nekem új, ennyire nem voltam képben ebben a témában, ez egy adattároló szerver… Nem hiszem hogy kihasználnám azt amit nyújt a NAS, szerintem marad a régimódi torrent + 3.1 pendrive arra a pár filmre amit néznék, vagy esetleg van elfekvőben egy 128 gigás Kingston SSD. Bár lehet hogy ugyan azt érném el vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged