Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brandynew
őstag
Arra jó 65"-on az 1080p, hogy főzés közben mozogjon valami a tévében és menjen a háttérzaj, de egy többszázezer Ft-os tévén nem 1080p-t nézünk, hanem 4k-t, hogy legyen is értelme. Ha neked akár az SD is megfelel, akkor felesleges 65"-os tévét venned.
Ha valaki nem az ajánlott távolságból nézi, hanem messzebbről, és/vagy nem 100%-os szeme, akkor valóban mindegy lehet a felbontás. Egy 65"-os tévét 1,3 méterről ideális nézni 4k tartalomnál, 2,6 méterről 1080p tartalomnál. Ha 4-5 méterre van a tévé a kanapétól, akkor meg tökmindegy.
-
RVR400
veterán
Na igen, bár én pl. tizenéves koromig egy Videoton Superstar 12-t néztem, de ettől függetlenül 65"-on már tényleg nem lehet az igazi az 1080p, bár nekem csak 55-ös van, ott még jó, szóval ez nem ezen múlik. Pláne, hogy mikor bemész TV-t venni, sok helyen olyan demókat tolnak rajta, hogy lef*sod a bokádat, otthon meg csak pislogsz, hogy hát ez meg sem közelíti azt, amit az üzletben láttál.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor