Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barnabás43
kezdő
Sziasztok, a HDR illetve DV filmeket honnen szeditek?
-
Barnabás43
kezdő
Végre megvan a 65c805, még 17-én rendeltem és 2 napja jött meg a boltba… alig vártam.
Első bekapcsolás és az áll leszakad még csak amikor a logója jelent meg, így estére sötét szobában színtiszta a fekete mint ha összeolvadna a sötétséggel, egyből nyomtam pár tesztet, foltok hála az égnek nincsenek, ez után már nyugodtan mentek a 4k videók (kép beállítás nélkül). Egyszerűen gyönyörű megjelenítése van, nem is képzelem el milyen lesz beállítás után -
Barnabás43
kezdő
válasz boborján2 #21897 üzenetére
Igen , majd jöttek az LG demo videók, hát olyan érzésem volt hogy legszívesebben belemerülnék a képernyőbe (Még a boltba is egy LG oled volt vele szembe és már ott látszott hogy nem kispályás ez a TCL)
A magas minőségű filmeket hogy nézitek? ( leszámítva a streaming szervizeket) Torrent majd pendrive és be a TV-be?
-
Barnabás43
kezdő
válasz Stealth #21903 üzenetére
Aha értem, ez nekem új, ennyire nem voltam képben ebben a témában, ez egy adattároló szerver… Nem hiszem hogy kihasználnám azt amit nyújt a NAS, szerintem marad a régimódi torrent + 3.1 pendrive arra a pár filmre amit néznék, vagy esetleg van elfekvőben egy 128 gigás Kingston SSD. Bár lehet hogy ugyan azt érném el vele
-
Barnabás43
kezdő
Sziasztok! Szeretném letölteni a HBO MAX-ot meg a Disney-t de a következő felirat jelen meg “Az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval”
Az utolsó rendszer verzió van rajta.
Tudnatok segíteni, mit csinálok rosszul? -
Barnabás43
kezdő
válasz Barnabás43 #22745 üzenetére
-
Barnabás43
kezdő
Köszönöm srácok, a probléma a profilom, és direkt létrehoztam egy új gmail-t és ugyan úgy nem ment, haverom megpróbálta saját fiókjában és minden rendben van letölthető. Köszönöm
-
Barnabás43
kezdő
Sziasztok, regisztráltam a TV-t és át dobott a TCl profilba, gondolom megpróbálom megint de már ezt az üzenetet írta ki most [kép]
Akkor minden rendben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest