- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
rumkola #21957 üzenetére
Tévével lejátszva ( kodi, plex) és tévén streaming alkalmazásoknál sem működnek azok a funkciók. Külső lejátszóval sem (Apple-TV 4k 2021). Itt szoftveres bugok vannak szerintem. Mindegy lenyugodtam már kicsit mert amúgy szép a kép csak azért örülnék neki ha javítanák ezeket a dolgokat . Azért nem mindegy hogy működnek azok a bizonyos funkciók vagy nem.
Olvasom mindig ezt a fórumot úgyhogy ha lesz új firmware akkor biztos tudni fogok róla és akkor kipróbálom. Mást nem tudok tenni.Kérdés!
Itt régebben mindig írtatok nem hivatalos firmwareokról azokat hol lehet megtalálni? Persze kísérletezni nem akarok csak tutira működő fw-t raknák fel megfelelő utána járás után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Milyen széket vegyek?
- Egérpad topik
- Minden, ami JAZZ
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest