Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gkxyz
tag
TCL 65T8B, és 65c655 közül melyiket érdemes választani? 0 tv nézés, csak filmek full HD vagy 4k minőségben. Általában sötét szoba. (háló) Az árkülönbség 50e. Megéri a T8B?
Nappaliban c805 van, teljesen meg vagyok vele elégedve. Tudom, hogy a fentiek más kategóriát képviselnek. Köszönöm -
gkxyz
tag
válasz
zsolt501
üzenetére
Megpróbáltam az adott SSD-t másik tv-vel, és hibátlanul lát mindent rajta. Érdekes mert elővettem egy régebbi ssd-t is, a TCL azon sem lát semmit, pedig ezzel a tv-vel azt használtam korábban hiba nélkül. A másik készülék azzal is hibátlan, szóval nem találom a hiba okát sajnos..
-
gkxyz
tag
-
gkxyz
tag
Sziasztok.
Valakinél előfordult már az a probléma, hogy c805 külső meghajtóról, csak a fájlok nevét látja, a benne lévő tartalmat nem? Kori, VLC, Plex minden ezt csinálja.Töröltem és újra telepítettem őket, de semmi változás. Eddig mindegyik hiba nélkül működött, nem tudom mi történhetett vele. -
gkxyz
tag
Sziasztok.
C805 ami eddig hiba nélkül működött, a külső SSD-n sem a kodi, sem Alex, VLC, semmi nem látja a File-okat. Volt már valakinek hasonló tapasztalata? Egyik nap még minden ok volt, aztán ennyi. Áramtalanítás sem segített. Milyen megoldást javasoltok ? Köszi -
gkxyz
tag
válasz
Cartmenn
üzenetére
Nekem is egy kedves "kolléga" segített innen:
https://tcl-promotion.com/hu/ -
gkxyz
tag
HA valaki Szigetszentmiklós K.B. CS. monogrammal van itt véletlenül, jött hozzám egy
43c645 gari hosszabbítása
-
gkxyz
tag
Sziasztok. 50c805 usb nem látja az SSD-t, vagyis folyamatosan azt írja sérült.HA másik tv-be teszem, akkor semmi baja.Mi lehetsz oka? 2TB NTFS-re formázva.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor