Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mortein
tag
Én kő alatt éltem, mert ott hallottam először a játékról. Gondolkoztam rajta, de két dolog volt, ami nem tetszett, az egyik nyilván az ára 35-40k-t nem adnék ki egy partijátékért, amihez ennyi embert kell összetrombitálni (mi ritkán vagyunk 8-an), a másik pedig, hogy a BGG-n elolvastam a negatív hozzászólásokat és azért a játékmenettel kapcsolatban jópár kritika megfogalmazódott, illetve az jött le, hogy a játékból a maximumot tényleg csak arra alkalmas játékosokkal lehet kihozni.
-
Tristis
őstag
Jah, 10 évvel ezelőtt, amikor még volt 15-20 fős társaságom, akkor jó lett volna. De a korral ez is változik. Meg az is, hogy az embernek van-e kedve társasjáték klubba menni, vagy inkább a szokott 4-6 fő valamelyikével pendül inkább egy húron.
Egyébként igen, egyébként must have. -
Apropó, Kánai Z FB csoportjában indított egy felmérést a Blood on the Clocktower magyar kiadásáról.
Ha valaki esetleg egy kő alatt élt volna az elmúlt években, ez most a világ top 1 "parti"játéka, de nem a Robbanó Cicák-Activity vonalra kell gondolni, hanem ahogy valaki stílusosan írta, a partijátékok Gloomhavenje.
Kb. Werewolf sztreoidon, min. 8 főtől működik, de egészen 15-ig elmegy, ami ritkaság.
Ez egyben előny és hátrány is, mert ugye össze is kell szedni ennyi embert, ja és persze veszett drága, de van is benne anyag.
Érdemes egy társaságból egyvalakinek megvennie csak.
No rolls barredék rengeteg videót csináltak erről a játékról amúgy.https://boardgamegeek.com/boardgame/240980/blood-on-the-clocktower
-
Mr.Csizmás
titán
[Enciklopédia] 13.990 gémklub
[BGG] 7.4/Rank: Overall 1,255Strategy 682 -
jansky1
senior tag
válasz
noPublicFG #6993 üzenetére
Valamikor írhatnál erről bővebben, szívesen olvasnám
-
-
citkar
addikt
válasz
MZsoltee #6991 üzenetére
Ah, nem a szépsége miatt szeretjük. Sokat Brassolunk, a Nyugati királyság sorozatból is a Lovagos az egyik kedvenc, mert az elég bonyolult, bár a Várgróf sem egyszerű a kiegekkel. És a a Dél tigris sorozat is bejön. Viszont az euro játékok sokszor kiszámíthatóbbak. Látod, hogy milyen stratégiát követ a másik, melyik lap lesz az ellenfelednek jó, melyik lépés előnyös számára stb. Az Arkham kiszámíthatatlanabb, jobban kell alkalmazkodnod a sok negatív eseményekhez, a rossz dobásokhoz, ahogy írtad a random faktorhoz, ez sokaknak nem megy, más gondolkodást igényel. Bizonyos szempontból életszerűbb számomra.
"Semmi jó mechanika, gondolkozás nincs benne" ez kb olyan, mintha a Brassra azt mondanám egy fakockás építő játék
biztos azt gondolnák: megértettem a játékot
-
MZsoltee
veterán
Inkább azoknak szól akik ebbe a dologba bele akarják élni magukat. Az Arkham Horror alfajatekos veszélyes, csak aszisztalsz. A kilátástalanság abból fakad, hogy hányást dobok egy kockával. Arra nincs rahatasod, csak elszenved a játékot. Semmi jó mechanika, gondolkozás nincs benne, mert a bazi nagy random faktor elrontja. Igazából ki vagy szolgáltatva a játéknak és azért jatszod, hogy hátha ugyanazokra a lépésekre egyszer másképp reagál. Egy Concordia ezerszer jobb, vagy egy Brass. Azonos idő alatt sokkal több élményt tud adni.
Legalábbis nekem mindenképp. Nekem az ameri és a szep asztalkep közel sem ér annyit, mint egy jó mechanika. De ha már szép asztalkep, akkor egy scyte is meg tudja adni ezt.
-
citkar
addikt
válasz
MZsoltee #6989 üzenetére
Az Arkham Horror (a 2 és 3 is) csapatjáték, anélkül esélytelen, hogy nyerj, mert nehéz. Szerintem elég nagy ráhatása van a játékosoknak, főleg, ha megfelelő a csapat és tudják használni a karaktereket, persze gyakran ez sem elég a győzelemhez. A Nemesis pedig fél csapatjáték és van benne interakció, konkrétan lehet, hogy meg kell ölj egy társad, vagy csak épp kedved támad felgyújtani a fészket, ami a másiknak kell a győzelemhez
. Mindkettő nehéz játék és egyeseknek szenvedés, nem nekik találták ki, inkább kemény vonalas játékosoknak, akik hajlandóak újra és újra kezdeni a kilátástalanság ellenére (az AH szerintem vissza adja a Lovecrafti hangulatot). Ráadásul az AH 2 sok kieggel rendkívül változatos (és már a 3-hoz is van pár, de jöhetne még).
-
MZsoltee
veterán
Nemesis, Arkham játékok. Semmit nem tudsz tervezni főleg ha többen 4-en vagytok, rettentően lassú. Nincs lényegi rahatasod a játékra. Interakció is alig. Az egész arról szól hogy elszenved ami történik veled.
Holtak tele olyan játékosokkal, akik a saját céljukat nem teszik a közös cél elé. Semmi manipuláció, vita, konfliktus nincs. Pedig annak a játéknak pont ez lenne a sava borsa.
-
Akkor lehet hasonló az ízlésük? Egyszer játszottam Kuruzslókat, többet nem fogok. Munchkin csak bizonyos "helyzetben" élvezhető
. Szóval a Catan, és a Kuruzslókkal biztos nem játszom többet, de van 1-2 játék, amivel nem szívesen játszom, csak a társaság miatt kezdem el. Ilyen most a Perseverance, az nekem valahogy nem áll össze, a Root, illetve a Conan, aminek a kis köves/kavicsos mechanikája és kinézete nagyon tetszik, de maga a játék nekem "üres" egy-két játék után.
-
jansky1
senior tag
A kereskedők és barbárok kiegben állítólag van egy pakli kártya, ami a kockákat helyettesíti. Nagyon szívesen kipróbálnám úgy a játékot egyszer.
-
Azie
őstag
válasz
Never79 #6983 üzenetére
mi soksok másik játék után vettük elő, hogy "illene kipróbálni", egy "élménynek" jó volt, hogy legyen összehasonlítási alap - nálam a kuruzslók szintjén van. megírhatnátok, hogy kinek mi az a játék, amit soha-sehol-senkivel nem játszik szívesen.
nekem ez a catan, a kuruzslók és a sima munchkin -
Azie
őstag
válasz
noPublicFG #6981 üzenetére
2024ben catant bottal sem... ettől függetlenül köszi
-
Ha valakit érdekel, újra lehet kapni a Catan: tengeri utazó kiegészítőt! (A nagy dobozosat 3-4 fős. A kicsi 5-6 fős, eddig is elérhető volt.)
-
Lokarson
tag
válasz
Davebowman #6979 üzenetére
Köszi a visszajelzést.
Most elengedtem a big boxot, és más játékok kerültek a fókuszba: Légi társaság(már beszereztük; nekünk tetszik), Iki, Áve Cézár... -
Davebowman
senior tag
válasz
Lokarson #6963 üzenetére
Kis tapasztalat: A big boxban az alapkártyák maradtak, de a hátlap már nem használatos “terméknek”, vannak kis kockák erre. Van egy story-mód benne, ami a 2 kieg összegyúrása lesz, és így kerül az alap paklihoz még sok-sok kártya, különbözőb kombókkal és ezek mellett személykártyák is, amik a piacról leesnek ,(pazarlás) játékosnál plusz akció (spoiler: Rabbit húzat csak veled 6 extra kártyát a piacra).
Így egy tartalmasabb játék lesz a végére. -
-
-
ZsZso
Közösségépítő
Tudom digitális meg minden, de 6600 Ft-ért vihető egy rakás cím.
Board Game Night with Dire Wolf & Friends - 16,57 €
- Root
- Root: The Riverfolk Expansion
- Sagrada
- Scythe: Digital Edition
- Munchkin Digital
- Munchkin Digital: The Unnatural Axe
- Wingspan
- Everdell
- Terraforming Mars
- Terraforming Mars: Hellas & Elysium DLC
- Terraforming Mars: Prelude DLC
- Dune: Imperium
- CalicoMondjuk ha elég a Scythe és a Root + Sagrada, akkor 6,44 € -t is elég fizetni. Ha mind kell, akkor 16,57 € -t elég fizetni, amiből akár 14,08 € a WWF-nek is mehet, ha úgy állítjátok be a csúszkát.
-
válasz
Davebowman #6972 üzenetére
Nem találtam meg a full magyar PnP Mint works verziót. Tudnál segíteni?
-
-
FunPro
őstag
Sziasztok!
Rrégen mennyire lehetett jellemző a home brew társasjáték gyártás?
Van egy kb. 20 éves társasom, amiről az interneten nem találok semmit. Van ráírva kiadó (gondolom), gyártó, de senkiről és semmiről nem találok semmi infót. Semmi konkrétat nem szeretnék megtudni, csak érdekesség gyanánt megosztom.
A cucc úgy néz ki, mintha valaki szerzett volna kettő fabábut és egy homokórát, nyomtatott volna 120 kártyát, egy lyukasztott műanyagra ráragasztott volna egy papírt, majd ezeket berakta volna egy videokazetta tartóba és kiadta társasnak. [kép] [kép]A jétékszabály annyi, hogy a kártyákon vannak kérdések és az azokhoz tartozó válaszok. A felsorolt válaszokból kell mondani hetet.
Ez a fajta kiadás mennyire volt mindennapos?
-
Cyborg
őstag
Uh, köszi a javaslatokat srácok
Végignyálazom a kínálatot...ezaz Azie, Crew, na ezt nem tudtam felfogni, uh még mindig nagyon jó állapotban pihen a fiókban
-
rushmoon
csendes tag
A kiadót kérdezd meg, általában segítőkészek.
Az említett játékok megfelelőek. Hasonló nehézséggel és 30 perc alatti játékmenettel nálunk ezek vannak még, amivel a gyerekek (9 és 12 évesek) is szoktak játszani:
Kingdomino
EladLak
Sushi Go Party
Cat Lady
Tokió Királya -
Cyborg
őstag
Sziasztok,
A Zombie kidz zombi kártyáit kimostam mosógépben, létezik hely, ahol esetleg lehet pótalkatrészeket venni társasokhoz, bár gyanítom , hogy nem?
Valamint 10-12 évesnek még mindig a zombie teenz, karak az ajánlott? Egyszerű szabály, max 30 perces játékmenet a lényeg.
Valami egyszerű kártyajátékot is ajánljatok légyszi, kirándulásokra.
Az egyszerű szabály itt is fontos, mert vettem a mit játszunkos Zoli után királyi árút, meg valami mélytengeri mentőakciós kártyát, aminek nem jut eszembe a neve, de nem játszunk velük, mert nem tudom felfogni a szabályokat(45 vagyok) , és nem értem a rengeteg YT videó ellenére se
Köszi előre is
-
válasz
Lokarson #6963 üzenetére
https://boardgamegeek.com/boardgame/417268/oh-my-goods-big-box
A big boxot ne úgy képzeld, hogy összeszedik a raktárból a megmaradt példányokat és beteszik egy dobozba.
Ez gyakorlatilag egy újrakiadás, értelemszerűen nem úgy gyártják le, hogy egyes részei más nyelven legyenek. -
Lokarson
tag
Sziasztok!
A királyi áru big box magyar kiadásban a kiegészítők is magyar nyelvűek?
Köszönöm. -
vidaila
senior tag
Sziasztok. Tudnátok ajánlani a Mycity-hez hasonló legacy társasjátékot? Szegény játék már vagy 3 éve porosodott a polcon, nyaraláskor előkerült de nagyon élveztük ezt a játékot!
-
Tristis
őstag
válasz
noPublicFG #6957 üzenetére
Ne bánd, a neten is lehet kifogni akciókat, csak türelemmel kell lenni. Úgy 500 játék után már nem kergeti az embert annyira a tatár
-
-
-
love
tag
Volt valaki a Phantom Games kiárúsításán a Budai üzletükben, van olyan kedvezmény, amiért megéri utazni ebben a nagy melegben (pl. Lorenzo)?
Tettek fel pár videót, de egy részük rossz minőségű, nem látszik az ár (vagy nem is látni a "táblát"), aminél meg igen, ott 1-2 társasnál látni olyat, ami megérné, de nem feltétlen azokért mennék el. Webshopban pl van magyar Concordia, de telefonon beszéltem velük, és kb nem is volt.
-
refrigerator
tag
Ha esetleg érdekel valakit, nálam van egy bontatlan "Légi társaság" . Van hozzá egy " Liszt Ferenc nemzetközi Repülőtér"kiegészítő. Ki sem bontottam,origi új. Árában odaadom,vagy cserélhető valamire.
-
válasz
noPublicFG #6948 üzenetére
oltréé is jóság, 14ezer forint.
-
A Hősök útja a Gémklubnál 7500.
-
ZsZso
Közösségépítő
-
Lokarson
tag
Qubit társasjáték-fejlesztő verseny: [link]
-
-
jansky1
senior tag
Nem akartam játékot venni mostanában, de a vagánál 5k a Port Royal bigbox, arról meg már többször is írtatok jókat. Ment is a kosárba.
-
jansky1
senior tag
Luna Maris 10k a Gémnél. Azt olvastam róla, hogy "Lacerda light". Van valakinek tapasztalata vele?
-
TrollBalint
addikt
Én voltam, de számomra kicsit csalódás volt. Mivel külön rendezvényként hidették, azt gondoltam, hogy úgy is megállná a helyét, de igazából ahhoz kicsit kevés volt. Mint a ComicCon része, úgy lehet jó, de oda meg nem mentem
Haverok azért szereztek loototDe azért egy TJÜ még mindig felette van. (Kivéve beléptetésben, az itt jobban ment szerintem, hiába volt nagy sor)
-
Vasárnap estig 5000 Ft a Vagabundnál a Föld és víz.
-
jansky1
senior tag
Ki várja már?
-
jansky1
senior tag
válasz
TrollBalint #6925 üzenetére
Kooperativban nálunk Rókanyomon, Zombie Kidz, CoraQuest voltak a kedvencek, kor szerint növekvő sorrendben.
-
jansky1
senior tag
Nálunk a 6 évesnél eddig az Eldorádó legendája, Coffee rush, Cascadia, Azul volt a teteje eddig. Ilyen root félékre nem is gondoltam még
-
Frod
addikt
válasz
Mortein #6920 üzenetére
6 évesen a Root-tal?
az szép!
Én a szabályait se tudtam felfogni, amikor anno nekiálltam a dobozbontás után, azóta sem került elő.
(nyilván nekem az egészet be kellene tanulnom, nem csak a preferált frakciót ha asztalra akarom tenni a családnak, de majd nézek egy full gameplayt úgy biztos átjön jobban) -
Tony21
tag
válasz
TrollBalint #6918 üzenetére
Rókanyomon az jó kezdés, csak felnőttként hamar kiég tőle az agyad
Dinó mentőakció is jó kis coop játék kisebbeknek (akár egyedül is játszható).
Később (5 éves kortól, vagy akár előbb, majd meglátod) javaslom a Zombie Kidz - Teenz párost, nagyon jó, gyerekek imádják (és felnőttként is szórakoztató a gyerekkel együtt). -
Mortein
tag
válasz
TrollBalint #6913 üzenetére
A fiam 3 éves volt, amikor elkeztünk nézegetni neki társasokat, aztán úgy voltam vele, hogy megnézem nekem is van-e valami társas, és azóta elkapott a gépszíj
. A gyerek most 6 éves legutóbb a Roottal játszottunk vele, de szinte mindennel szívesen játszik. Most A légi társaság az egyik nagy kedvence.
Ami hatalmas pozitívum, hogy a társasokkal játszva tanult meg számolni és a logikai készségét is fejlesztette, korábban csak a játékért játszott külön céljai voltak minden játékban, de mostanra megjött a nyerni akarás is, ami jó is, meg rossz is.
Egyik hibát a hörcsögöléssel követtem el (havonta új játék). Ezért sok társas csak több hónap elteltével kerül elő, ami azt eredményezi, hogy újra kell tanulni, ezért nincs mindig idő rá. Ha kevesebb játékunk lenne többször játszanánk, ami furán hangzik, de igaz. -
válasz
Egy gondolat, amit mi elszúrtunk:
A nagyobbal már 4-5 évesen játszottunk, a kisebb (21 hónappal kisebb) is kezdett játszani, de a nagyobb ügyessége gyakran elvette a kedvét. Már újra játszik (6 éves), de ez nehéz volt.
Magyar népmesék, méhsejt (dobble, de 9 formával), panic lab, L.A.M.A. amikkel többnyire játszunk.
-
válasz
Játszani bármekkora kortól érdemes.
A Gyerek társasjátékok csoportban már 4-5 éves kortól vannak ajánlott játékok.
Nyilván gyereke válogatja, de ha korán elkezditek a legegyszerűbbekkel, az sosem árt.
A Rókanyomon pedig előbb-utóbb kikerülhetetlen lesz (ott legalább együtt veszítetek néha, de lehet úgy skálázni, hogy ne veszítsetek). -
TrollBalint
addikt
Ha nem is a Twilight, de egy Vinhos / Feast for Odin / Nemesis a végcél. De egyelőre csak előre tájékozódok.
szerk: Akkor a két hozzászólásból le is szűrtem, hogy bő 3 éves koráig még várnom kell. Az majdnem 3 év még...
Sebaj, addig majd játszunk anyukával hátha jobban megtetszik majd neki
-
Tristis
őstag
válasz
Az én csöppöm hamarosan 4 éves. Rókanyomon-t tudja jól játszani. Neki igazából az a fontos, hogy legyen igazi doboza, meg legyen táblája, mert attól társasjáték.
Még egy picit nagyobb lesz, rámegyek a Kingdomino-ra. Memória játékokat nagyon nem szereti, de pl. a Spot it az megy neki
-
Nunder
őstag
válasz
Mi 3-3.5 éves korától próbálkozunk, és egyelőre szereti. Látta, hogy mi is játszunk, érdekelte. Most 5 éves, Uno, Carcassonne és társai már simán mennek neki, de vissza-visszatér a régi kedvencekhez (Süniálom, Hova bújtál Katica, Egérleső stb.) Időhíján inkább a kártya játékok pörögnek mostanában.
Ez a "szeresse" dolog szerintem gyereknél nem kellene hogy szempont legyen. Ha erőlteted, akkor ráun, ha nem fogékony rá, akkor pedig megint csak felesleges próbálkozni. Játszatok ti, és majd elkezdi érdekelni. Ha nem akkor meg nem az ő tevékenysége még. Aztán meg havonta változik ebben a korban, hogy éppen mi köti le, úgyhogy ne érezd magad rosszul, ha most még nem ül le veletek Twilightozni
-
TrollBalint
addikt
Akinek van (volt) kisgyereke. Mikor és hogy tanította meg társasozni? Elsősorban arra gondolok, hogy szeresse a társasjátékot, másodsorban pedig, hogy ne azt tartsa szem előtt, hogy nyerjen, hanem, hogy játsszon.
-
-
Én is köszönöm a fentieket! Jó néhány játékot írtatok, amikről nem is hallottam! Mindnek utána kell nézni!
Ha ajánlhatok még, akkor a jelenlegi kedvencem: Az
Ankh: Egyiptom istenei -t mindenféleképpen kiemelném! Nézzétek át az Eric Lang nevével fémjelzett trilógiát! (A fenti, Blood Rage, Felkelő Nap)Esetleg az Amazonos sikersorozat miatt újra közkedvelt Fallout Shelter-t.
A Small Worlds-t is sokan ajánlották már.Szeretem, ha lehet miből szemezgetni!
-
Tristis
őstag
válasz
petyus_ #6900 üzenetére
Nehezebbek
Concordia - világ legjobb játéka szerintem
Troyes - 1,5 órába pont belefér
Keyflower - régi kincsKözépnehéz
Pan Am - légitársaság felfal mindent
Red Cathedral - fillérekért egy remek játék
Egizia Shifting Sands - nagyon jó taktikai elemekkel rendelkező kicsiszont klasszikus
Small Samurai Empire - El Grande minőség 3 főre, szigorúanLehet kicsit túl könnyűek
Castles of Mad King Ludwig vagy Isle of Skye, talán könnyedebbek, mint, amit keresel, de jó licitálós játékok
Istanbul versenyjáték
Renature - könnyedebb talán, de nézz rá -
Bullitz
aktív tag
válasz
petyus_ #6900 üzenetére
Szia!
Mi mai napig keressük ugyanezt a kategóriát, bár nálunk a Föld, a Szép új Világ és a Nyugati Királyság is sajnos eladó sorba került próba után mert nem hozták azt amit vártunk csak és kizárólag időben.
Jelenleg a Fehér Várkastélyt boncolgatjuk, kifejezetten van mit tanulni benne, rengeteg a változó és mindig frissnek hat. Érdekes játék és biztos, hogy zsenik voltak akik kitalálták mert nagyon egyben van az egész mechanikája. Az elején az ember alig-alig tud valamit csinálni, de ha megismeri akkor meg iszonyat kombókat lehet.
Pl. mi a második játéknál már az első forduló végén annyi bábut tudtunk kiküldeni kb. mint az első játék során összesen, mert tanulható a játék, meg persze lehet a lapok is olyanok voltak.
Mindenképp ajánlom kipróbálásra, két főre szerintem kifejezetten jó játék, 3-mal kicsit szabadabb mert ott már 1 helyre két kockát is lehet rakni, kétfősnél minden szobába csak 1x.
Arról ne is beszéljünk, hogy ár-érték arányban iszonyat jó vétel, manapság 10 ezerért ilyen mélységű / minőségű / mennyiségű játékot nem kapni újonnan.
szerk: sorry, nem láttam hogy már mindenki írta, utolsó hozzászólás volt a tied és a többit még nem olvastam, de így én is tudok szemezgetni
-
petyus_
senior tag
Köszi a tippeket, ezek közül
- Fehér várkastélyt néztem, nekem tetszik, de a többieknek nem jön be ez a távol keleti téma
- Spirit Island megvan, nekem top 3ban, többiek annyira nem szeretik, mivel ritkán kerül elő, és kb újra kell tanulniuk (és emiatt inkább 3 óra szokott lenni hárman)
- Arnak megvan, még nem játszottunk vele túl sokat, de tervben van
- Underwater citiest mindenki szereti, de az is inkább 2,5 óra szokott lenni
- Concordiával régóta szemezek, köszi a tippet
- Erdő nem keltette még fel a figyelmem, ránézek
- Anachronyt szeretjük, de az inkább a 3 óriás kategória nekünk
- Brazil birodalom nem tudom mennyire konfrontatív, a többiek nem szeretik, ha direktben egymás ellen megy a játék (pl Rootot 2x tudtam elővenni, második után mondták hogy többet nem, pedig nekem nagyon tetszik)
- Everdellt ketten szeretjük, a harmadik játékos annyira nem, valahogy nem áll rá az agya, így kb 2,5 óra szokott lenni
- Viticulture-t nemrég vettük meg, még kevés játék van benne, de amúgy kb megfelel a kritériumoknak
- Hősök útját megnézem, kösziFőleg eurokat játszunk (mondjuk most a Csodaország csatái bejött, de setuppal túl hosszú), nem gond ha száraz/absztrakt, lehet régi/új is, pár éve társasozunk komolyabban, úgyhogy inkább az elmúlt 5 évből vannak a játékaink.
-
-
jansky1
senior tag
Concordia, Erdő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Háború Izraelben
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest