Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
Hát egy ideális implementáció az lenne, hogy a QR kód, az egy app backendjén tárolt rekordra mutat. Az appban kiválasztod, hogy melyik streaming szolgáltatást használod.
Beolvasod a QR kódot, a backend pedig egy translation tábla alapján lejátssza a számot a választott szolgáltatónál.
A jogdíjakat a szolgáltató fizeti, nem te és az app fejlesztője. Te csak egy másik UIon hallgatod a zenét, amire van előfizetésed az adott streaming szolgáltatónál. (szerintem) -
Azie
őstag
nem tudom, nekem a buszos utazasnal eszembe sem jut 2nel tobben barmit csinalni, mashogy vagyok szocializalva, nem maszok at masokon, nem zavarok masokat. vonat az tok mas sztori. arrol nem is beszelve, hogy lehet am olvasni, podcastozni, beszelgetni is. klassz dolog a tarsas hobbi, de megvan a helye es ideje, nem kell a budin is nemesisezni.
persze ha neki erre van ingere, akkor csinalja, amig mast nem zavar veleamugy meg crew vagy love letter vagy random kartyajatekok, amihez se kocka, se board nem kell.
a tabletet tovabbra is tartom, sokkal jobb mint keresni utana a leesett bizbaszokat 40 utassal
-
-
citkar
addikt
Valószínűleg a Century Big Boxból többet adtak el német nyelven (némelyiket bontatlanul, ami kb 12 ezer volt), mint ebből fognak, de még a Monster Lands-ből is fura módón az ottani akció után (ez kb 5000 Ft volt promo lapokkal) jelentek meg eladó példányok, ami nem túl gyakori játék.
-
-
-
goccer
aktív tag
Igazad van, pedig meg is néztem mindkét játéknál a társasjátékok.comot, hogy ad-e árat. De hiába írja ki félrevezető módon hogy X bolt árulja y áron, ha valójában sehol sincs készleten...
Szerk: annyi még hogy mindkét játék gyakorlatilag nyelv független szóval külföldi beszerzés is játszhat.
-
boost
veterán
Azért felmerül bennem, hogy itt mi a matek, ha még közel féláron is megéri eladni őket nagy mennyiségben? Mert veszteségesek tutti nem lesznek.
Mondjuk legtöbbször egy kis adag karton és fényes papírról beszélünk, annak meg a beszerzési költsége nem lehet magas, plusz a licensz díj. -
goccer
aktív tag
Ez így ebben a formában abszolút nem igaz. Az a reviewer, aki nem abból él, hogy promózzon társasokat reviewnak álcázva, hanem az őszinte véleményét mondja el, az igenis hasznos (igen, sok ilyen van, csak nem magyarok). Nyilván nem kell velük mindenben egyet érteni, de ha találsz egy olyat akinek hasonló az ízlése a sajátodhoz, akkor milliószor hasznosabb tud lenni mint ránézni a bgg értékelésre meg az ottani random kommentekre, vagy doktori desszertáció hosszúságú szófosásokra a fórum részen. Ha egy ilyen reviewer valamit nagyon lehúz, nem fogok fél órát tölteni az adott játék adatlapján hanem skippelem és nézem a következőt.
-
Pá
addikt
Ez lenne a hozzáadott értéke, ha ennyire nem képes miért kéne bárki kövesse vagy nézze?
Amúgy nem az az elvárás, hogy megmondja, hogy jó-e, hanem, hogy kritikusan álljon hozzá. Emelje ki a pozitív és negatív oldalakat, vigyen be több szempontot. Aztán ezek alapján majd én eldöntöm, hogy jó-e.
De tényleg sokszor tapasztalható, hogy egy agynélküli örömködés megy minden kritika nélkül, aminek nincs sok információ tartalma.Én amúgy külföldi videokat szoktam nézni, azok kiegyensúlyozottabbak. Ha pedig az alapján felkeltette valami a kíváncsiságom, akkor le szoktam tölteni az online szabályt és elolvasom elejétől a végéig. Ez alapján általában elég jó képet kapok arról, hogy milyen lehet és mennyire érdekel.
Néha a szabályból nem teljesen egyértelmű, hogy nézhet ki a valóságban, mennyire működik egy-egy újszerű mechanika, akkor általában nézek egy gameplay videót és abból már tényleg tudom, hogy kell-e nekem. -
Most már 7 és 9 évesek, kezdem átállítani őket komolyabb játékokra, de sajnos időm nincs.
A Trio pl hatalmas kedvenc mind a két csajszinál, bár nyári szünet előttig játszottunk vele, azóta alig, előtte rengeteget; közben gyors is, egyszerű is.
Inkább ilyenekkel játszunk, mikor van rá időnk, de most szörnyű, hogy szinte találkozni sincs időnk egymással, nemhogy játszani... -
Mortein
tag
Én kő alatt éltem, mert ott hallottam először a játékról. Gondolkoztam rajta, de két dolog volt, ami nem tetszett, az egyik nyilván az ára 35-40k-t nem adnék ki egy partijátékért, amihez ennyi embert kell összetrombitálni (mi ritkán vagyunk 8-an), a másik pedig, hogy a BGG-n elolvastam a negatív hozzászólásokat és azért a játékmenettel kapcsolatban jópár kritika megfogalmazódott, illetve az jött le, hogy a játékból a maximumot tényleg csak arra alkalmas játékosokkal lehet kihozni.
-
Tristis
őstag
Jah, 10 évvel ezelőtt, amikor még volt 15-20 fős társaságom, akkor jó lett volna. De a korral ez is változik. Meg az is, hogy az embernek van-e kedve társasjáték klubba menni, vagy inkább a szokott 4-6 fő valamelyikével pendül inkább egy húron.
Egyébként igen, egyébként must have.
-
-
jansky1
senior tag
(#6515) brownus
Ha a TTR Európa hosszú lenne, vannak rövidebb változatok is pl London, New York, San Francisco, lehet ezek közül valamelyiket próbálnám ki először a gyerekkel.
Rhino Hero, Tokió Királya, Kingdomino, vagy ennek a gyerekváltozata a Dragomino, Kuruzsló gyerekverziója, Carcassonne -
-
sherlock82
senior tag
Sajnos nem, az megvan nekem otthon darabokban de erősen hiányos már sajnos.
Ezért is szerettem volna egy hiánytalant.Ez az újra gyártott verzió. Az eredeti novoplast-ot olyan magas áron találtam korábban több helyen, hogy inkább megelégedtem ezzel a verzióval is. Jófogáson most találtam egyet 25,000 ft .ért.
-
Tristis
őstag
Én annál sokkal jobb játékot szeretem be 10 EUR-ért: Einfach Genial
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
szoktuk játszani non-gamerekkel is, gyerekekkel is, de köszi