Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
12-24 jatek van benne (ha tobb tarsasod van, nem sok fog ennyiszer elokerulni), es jelenleg a vilag legjobb jateka. ahhoz kepest nem sok az ára. A tarsas tonkretetele az viszont eleg megoszto jelenseg. Ami valojaban draga rajta: megveszed 14-ert, es utana az ertek 0 kozeli, mig egy masik tarsast 14-ert ha veszel 10-ert eladod (ha nem tul felkapott, 8-ert).
sima pandemic mall.hu-n volt legutobb 6000, az nagyon-nagyon ajanlott.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
doc
nagyúr
Elegge mas a ketto.
Az Arkham hosszu, eleg bonyolult (pontosabban nem bonyolult, csak nagyon sokmindenre oda kell figyelni).
A Pandemic gyors (az Arkhamhoz kepest mindenkepp), egyszerubb.Hogy melyik konnyebb, fene tudja... Az Arkham nagyon erosen fugg a jatekosszamtol, az en tapasztalataim alapjan 3 fovel a legjobb, felette mar nagyon konnyu lesz, alatta nehez.
A Pandemic-kel egyelore keves a tapasztalatom, nehezsegrol igy nem nagyon nyilatkoznek, mindenesetre az eddigiek alapjan azt mondanam, nagyon oda kell figyelni hogy ne szivjak meg a jatekosok
Erdemes mindkettot kiprobalni aztan a szimpatikusabb mellett donteni. Az is szamithat hogy az Arkham minimum duplaja arban
-
Mr.Csizmás
titán
-
Mr.Csizmás
titán
azé' jó a 2nd edition, mert ott a gép mesél, mondja a sztorit, és mit hova kell lehelyezni táblákat, jelölőket. így az előkészületek is jóval rövidebbek, csak negyed óra 25e-t megért nekem, ezúton is köszönöm a kollégának
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
TrollBalint
addikt
Mi a különbség az Eldritch és az Arkham között? (nem az alapjátékot, hanem a kiegészítőket is figyelembe véve)
Az alap játékkal játszottam mindegyiknél, de nem tudnám eldönteni, melyik a jobb, az Eldtritch-ben tetszett, hogy vannak sérülések, egyes kártyák, aminek a hátoldalán van, hogy mi történik ha.... persze nem fordíthatod meg, amíg be nem jön az az esemény... Ki lehet lootolni a halott társunkat
Az arkham meg azért tetszett, mert összetettebb, számít, hogy mágikus, vagy fizikai fegyvered van, mozognak a szörnyek, neked kell lezárni a kapukat, nem pedig a kártya dönti el, hogy mi van.
Viszont ha jól tudom, ami az egyikbe volt, azt a másikban is bevezették későbbi kiegészítők során, ezért kérdezem, úgy, hogy ha az összes (lehetőleg az összes, de inkább minél több) kiegészítőt figyelembe vesszük, mennyire különbözik a két játék?https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
TrollBalint
addikt
ja igen, az Eldtirchben még ez az ereklye vagy milyen vadászat is tetszett, ehhez hasonló ez a küldetéses dolog?
Sajnos nem valószínű, hogy meglesz akár az Arkham akár az Eldritch, mert a feleségemnek annyira nem jön be, olyat meg nem igazán szeretnék venni, és vannak olyanok, amik szintén jók, és még a baráti társaságnak is tetszik
(De, természetesen folyamatosan promotálom, hátha egyszer megtörik a jég és megtetszik neki )
ez a társasosdi lehet érdekelnehttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
doc
nagyúr
-
Frod
addikt
Bgg-n van lista erre (Sleeve thickness), ahogy nézem a Blackfire 100 micron, míg a Mayday 90. Mármint a prémium szint. A normál viszont mindkettőnél 40.
Do you see the white shadow?
-
-
mindegyikben van uj tabla, mumiasban es vizesben uj szornyek is (lehet sajat lapokbol is, még nem neztem). En azt vennem amelyik szimpibb/akciosabb, mindharomnak teljesen jo az ertekelse bgg-n. bar megvan mindharom, még egyik se kerult sorra . Ha eleg csak egy uj tabla uj szornyek nelkul, akkor valoszinuleg a silk a te kieged, az csak egy tabla es par meeple, doboz nelkul az egesz egy muanyag tokban, cserebe olcsobb.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Milán13
tag
Igen, ahogy maross írta, mindegyikben van új tábla. A vízesben a víz alatti részek az izgibbek. A múmiásban bejön a sárkányon kívűl egy múmia is. Itt valóban mindkét kiegnek van 1-1- extra paklija. Amit én javasoltam a legegyszerűbb, de nekem valahogy az jött be a legjobban.
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
teljesen más a tábla, nem jó hozzá az eredetihez való kieg
mit játsszunk csoport: héten Müllerben Kingdomino 3390Ft-ért, Pegasus Spiele kiadás, + lapkahúzó toronnyal, - magyar szabály. eléggé bb. összehasonlítás ott található.
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Tristis
őstag
A Splendorral nehéz mellényúlni (bár nagyon túlárazott). Szerintem a Kütyük is egy ilyesmi játék, bár azt nem próbáltam és inkább fiúsabb.
Személyes kedvencünk a Quest for El Dorado, magyarul is megjelent Eldoradó legendája néven .2-4 fővel kiválóan játszható.Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
Freddy76
addikt
Ezüst tó kincse. Lényegében egy Monopoly koppintás vadnyugati körítéssel, nem bonyolult, de kifejezetten hangulatos, csodásan szép játéktáblával. Nem fejtörős játék, de mi szeretünk vele játszani.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
tboj
tag
A Game of Life (Az élet játéka) hasonló még ezekhez. Még fiatalon, amikor nem ismertem más társasokat, addig szerettem. Ma már kb. elképzelhetetlennek tartom, hogy ilyen típusú játékokkal játsszak, ahol kvázi semmi sem azon múlik, hogy én milyen döntéseket hozok, hanem a kockadobás/pörgetés dönti el, hogy mi történik, én pedig csak engedelmesen végrehajtom az adott mezőn leírtakat.
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
Nunder
őstag
Lidl, OBI stb. szokott lenni kis méretű fém tálka, néha mágneses, néha nem. Nekünk az bevált, valamint a Pepco árul ilyen téglaszerű, tejüveg kinézetű kozmetikai tárolókat, külön tetővel. Alja tároló, teteje preztentáló.
De a legjobb az a Tesco kis 4db-os műanyag tároló készlete, kb 210 forint a 4db, ha ügyesen legózol, akkor a dobozokba is beleférnek.
Emellett hallottam, hogy valaki az IKEA-s műanyag tálakat preferálja.
[ Szerkesztve ]
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
elistvan
őstag
Köszi nekem jó a használt is. (Igaz a volt tanítványaimtól kaptam némi utalványt a Tescoba amit jó lenne ilyesmire elkölteni.) Többeiknek is köszi a szerdakcxiós hírlevélre fel vagyok iratkozva. Erre gondolsz? TÁRSASJÁTÉK: adás-vétel-csere CENZÚRA nélkül
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
DJGABI
addikt
Tényleg, ott a Love letter is, nyomtattam Marveles változatot is, de az is csak 6 főig játszik.
(#3882) Tristis a cetliviti az mi az?
Kösz mindenkinek, inkább meglevőkben gondolkoztam, kétlem hogy mostanában összegyűlünk megint ennyien, csak mondom mégis elgondolkoztam rajt.
Jungle Speed-et láttam még hogy jó lehet több főre, de annak is ilyen 5-6 körül van az optimuma bgg alapján. Aranyásók pont jó lett volna úgy látom.
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
mike1334
veterán
-
Azie
őstag
kieg majd jön jövőre magyarul is 2nd ed-hez.
a szabály elég összevissza van leírva, de 1. játék után azt is kb 15 perc elmondani (viszont 2-3 dolognak utána kellett guglizni és elég macera volt választ találni).
ami érthetetlen volt számunkra, azok a videók róla, hogy 45-60 percesek és nem igazán lettünk okosabbak tőle.
amire figyelni kell leginkább, az a munkáskínálat feltöltése és igen, hogy fehéret bármire tehetsz, de feketét csak feketére és hogy KS/NY-ra bármennyiszer szállíthatsz és korongonként jár a jutalom/bünti"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Dr.NX
addikt
Megnéztem három adok-veszek csoportot, van ahol azt írta valaki, hogy egy évig kereste, végül vett egy angol nyelvűt.
Viszont van már második kiadása, angol nyelvű, de kb. csak a szerep neve van a kártyán, szerintem nem okozhat gondot, és ez tartalmazza a kieget is.
Metagames-nél 7000 Ft.Elfogadom a sütiket.
-
petyus_
senior tag
Eleinte nekem is úgy tűnt, hogy a katedrálison múlik minden, de aztán azóta sokszor nyertem úgy, hogy egyáltalán nem építettem, sok feketepiac, minél több épület. Illetve a kézművesek kieg behozza a díszeket, azzal is sok pontot lehet csinálni viszonylag kevés akcióból (csak pénz kell hozzá)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest