Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
válasz mike1334 #5897 üzenetére
4 db Ganz Schön, Keltis, Elveszett Kincsek Tengere, Sprawlopolis, Stellar, Parade, Vad Kozmosz (rengeteg hely, de ez az egyik új), Illusion
Mehetett volna a Claim is, de most adtuk el...
Kartográfusok is befért volna még.Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
-
tepenzed
őstag
válasz jansky1 #5892 üzenetére
Szerettük igen. Az alapjáték az első játékom volt.
Viszont azóta már annyi játék van, hogy nem kerül elő.
Ennek az a fő oka, hogy az agyamra megy a kipakolása, egyszerűen rendesen elmegy a játéktól a kedvem mire kikerül. Mert keverni nem szeretném az összes kieggel, viszont ha kiválasztok egyet akkor ezt meg azt a kártyát távolítsam el, más legyen az elrendezés, más elemek kerüljenek fel...
Szóval leginkább a setup vette ki a körforgásból. Ha lenne egy fullos all-in insertem egy egyedi dobozzal, az biztos sokat dobna rajta, de így elengedem. Plusz már a gameplayt sem éreztem annyira izgalmasnak, nagyon absztrakt lett számomra az egész.
Ez a "közepes szint" sem jön be annyira, vagy legyen valami egyszerű és gyorsan kipakolható játék vagy akkor legyen heavy hosszú játékidővel. De ez túl gyors és egyszerű ahhoz, hogy vesződjek a setuppal.Inkább olyan játékokat veszek mostanában, amiket soloban is tudok játszani (bár ezzel is lehet, de nem érzem izgalmasnak)
Új kedvenc a Café, Ark Nova, Árész expedició, ezekkel tudunk ketten is játszani és gyorsan megvan a setup.
A Föld nevű játék lesz a következő
A párbajt pedig konkrétan majd a Splendor Duel fogja helyettesíteni számunkra.[ Szerkesztve ]
-
En ertem, de a kommentemnek nem sok koze volt a radlandshoz, mar ha az a 10990
Beköszöntött a tavasz, megnyitottuk új klubhelyiségünket, nem maradt más mint társasakciókkal ünnepelni.
A kedvezményes árakon felül, minden vásárlónak aki az alábbi játékokból a hónap végéig (2023.03.31) összesen legalább 40.000 Ft értékben rendel, egy Pandemic: Hot Zone -North America-t adunk ajándékba! (A Pandemic Hot Zone akció és a társasjáték akciók a készlet erejéig érvényesek)erre tessék <------
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Metagames tavaszi akcio, mar ha epp betolt az oldal.
-
tepenzed
őstag
Segítenétek, hogy mennyiért hirdethetem meg reálisan ezt a 7 csoda párbaj pakkot?
7 csoda párbaj alapjáték prémium kártyavédővel
7 csoda párbaj Panteon prémium kártyavédővel
7 csoda párbaj Agora prémium kártyavédővel
7 Csoda párbaj rajongói nyomdai pakk+szabálykönyvek+doboz+3d insert+doboz
(tartalom: solo kártyák alaphoz és panteonhoz, Nature kieg, Leaders kieg panteon vezetőkkel együtt, 24db-os csoda pakk) prémium kártyavédővel[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
Víz alatti városok 14k a mai napon a Gémklub üzletekben.
Használt társas piacon is áresés van. Nehéz ügy, mert nem akartam több játékot venni mostanában.
-
Azie
őstag
válasz NyxNyxNyx #5873 üzenetére
Metrós szószos tálka, bulk 6db
https://termekek.metro.hu/shop/pv/BTY-X122343/0032/0021/METRO-PROFESSIONAL-t%C3%A1lka-7-cm-6db
https://cdn.metro-group.com/hu/hu_pim_122301001001_01.png?w=400&h=400&mode=pad
2800
https://termekek.metro.hu/shop/pv/BTY-X13596/0032/0021/METRO-PROFESSIONAL-tapas-t%C3%A1lka-sz%C3%B6gletes-6cm-6-db
https://cdn.metro-group.com/hu/hu_pim_13554001001_01.png?w=400&h=400&mode=pad
1800
de KIKben is láttam nagyon hasonlót, az kicsit drágább.
porcelán.
a dobozban simítózáras zacsiban, dohány utcában van egy cég ami gyárt/árul jó áron[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Nunder
őstag
válasz NyxNyxNyx #5873 üzenetére
Tesco-Auchan: műanyagos szekcióban vannak apró tárolók fedővel, négyszögletes és stackelhető.
Amúgy meg nyomtattam egy csomó ilyet már, elképezstően kreatív ötletek vannak tárolásra. Ha magában a dobozban szeretnéd megoldani a tárolást akkor meg instertek. Akár foamcore akár szintén nyomtatni.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
NyxNyxNyx
addikt
Ti mit használtok tárolónak a kis mütyüröknek? A fesztávban vannak ilyen műanyag tálkák, amiben "tálalni" is lehet a mütyüröket, nem csak elrakni. Olyasmit keresnék emberi áron, mert ez a szellemlovas ajánlat nevetséges.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
petyus_
senior tag
válasz tepenzed #5868 üzenetére
A Kickstarter kampányban sokat hangsúlyozták, hogy top-quality lesz, nem lesz külön deluxe kiadás, mert az alap is az. Ennek ellenére tényleg nem éri el az átlagosat sem (úgy tudom, az első kiadásban még hibák is voltak, és újra kellett küldeni néhány komponenst).
Engem is zavar kicsit, hogy vékonyak a kartonok (magyar kiadás), de játék közben nem tűnik fel, és maga a játék bőven kárpótol emiatt. De azért ha mondjuk egy A Mars után vesszük elő, akkor nagyon szembetűnő a különbség.
szerk: illetve az is bosszantó, hogy rengeteg komponens van a játékban, de semmiféle insertet nem csináltak hozzá, még zacskókat sem adtak. (nem vagyok híve a zacsiknak, elég lelombozó, mikor kapsz egy köteg zacsit egy amúgy jó minőségű játékhoz, de ha valakinek nincs otthon, nem is tudom hogy tudja elpakolni a játékot)
[ Szerkesztve ]
-
NorDezs
senior tag
Sziasztok! Gloomhaven Forgotten Circles-t tud valaki eladót? Itthon egyik boltban sem találok.
-
TrollBalint
addikt
válasz mike1334 #5841 üzenetére
Van olyan játékunk, amivel 2x játszottunk és kb. 9-10 éve meg van, és rá kellett jönnünk, hogy nem is igazán szeretjük, mert egyszerűen nem olyan a társaság. (Munchkin) De még csak most gondolkodom rajta, hogy esetleg eladni...
Van másik két játékunk, ami nagyon ritkán kerül elő, egyik a Marco Polo 1 ( a 2-vel játszunk szinte már csak), de nem tudnám eladni. A másik pedig a Piszkos Fred, ami igazából az első társasunk volt, miután felköltöztünk Pestre és nagyon jó a doboz tapintása. Meg hátha még előkerül... szóval nem, nem adunk el semmithttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
orc88
őstag
válasz Never79 #5861 üzenetére
Köszi, akkor lehet bevállalom.
Jobban húz felé a szívem, mert a GWT-féle engine buildingre épített rondel és hand management annyira nem mutatna újat és a játékos interakció annyiban merül ki, hogy hova raknak házakat, nincs olyan extra nagy hatása amit ne lehetne lereagálni és korrigálni.
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
válasz mike1334 #5865 üzenetére
Mindig a legujabb kerul elo a legtobbet . Abszolut kedvenc nincs. Maga idejeben az Iberia tetszett a legjobban, de a Wow/SW eggyel emeli a szintet, nem olyan szaraz , amerisebb-rpgsebb lett az egesz.
Hogy en is hozzategyek valami uj jatek kiprobalast: Castle Von Loghan, bgg 2.5-os nehezseghez kepest eleg hosszu szabaly, eleg szenvedos volt az elso alkalom. Ezen tullendulve, maga a jatek meguti a nalunk elvart "na ezt vegig jatsszuk" szintet. Akad itt egy odalas szoveg a kulonbozo palyak elott (neha kozben is), kis lapokra felvesett morzsak, kulonbozokeppen viselkedo ellenfelek, es a szuper laphuzo/harcolo mechanika. A fegyvertol fuggoen kulonbozo mennyisegu lapot huz az ember koronkent, amiben raadasul az ellenfel lapjai/visszakezbolpofonjai is benne vannak, ezt kell kulonbozo trukkokkel mitigalni, es a legtobbet kihozni belole. A lapokra még a szomszedos karakterek lapjai is hatnak helyenkent, nem lesz teljesen interakcio mentes a csapatjatek, azon tul hogy akkor hova sebezzuk a 3+5 -ot. De egyebkent nagyon at kell gondolni, kit iktasson ki az ember, mert termeszetesen nem csak a sajat lapjaink koze van bekeverve par szivo lap, hanem az ellenfelek maguk is aktivalnak koronkent egy-egy megaszivast . Grafika szeretheto, harcok-kombok bejovosek, sztori elmegy (idoutazas plusz pont), igazabol csak azt tudnam felroni neki, hogy hosszura nyulik. Nem mindenhol oldhato meg, hogy 2 alkalom kozt esetleg ne kelljen elpakolni - egyreszt ido, masreszt illik az adott nem rovid palyat befejezni, es utana menteni, palya kozben nem is tudom milyen opciok vannak a fenykepezos-mindentmegjegyzoson kivul.eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
mike1334
veterán
Két kérdésem lenne: melyik kerül elő a legtöbbet? Illetve menyire idegesít, hogy a wow dobozmérete eltér a többitől?
Más:
Pörgetjük a készletet, ezen a héten a Great Plains került sorra, gyors, kellőképpen egymást csesztetős, eddig tetszik
Illetve pár játéknál erősen rezeg a léc, hogy rövid távon megválunk tőlük:
Hanamikoji (egyikőnk sem szereti az I cut you choose mechanikát, de ezt ezelőtt nem tudtuk..a Szép új Királyság is ezért ment a háztól)
Mr. Jack Pocket (megfájdul tőle az asszony feje, nekem meg ott van telón, ha kell )
Ticket to Ride: San Francisco (ezzel semmi bajunk, de van két "nagy", így nem nagyon kerül elő)
Mesebeli Birodalmak (jó is, könnyű is, gyors is...de igazából egyikőnk se venné le a polcról, max, ha eszünkbe jut, hogy régen játszottunk vele)
Kereskedők Völgye 2. (Párszor játszottuk, szerintem bennünk van a hiba, mindig csak veszünk és építjük a standokat, a kártyák képességét szinte sose használjuk. Ha megy, akkor az 1. rész is megy vele)Következő pár hét projektje:
Unmatchedek (megvettem egy csomó dobozt, de kérdéses, hogy a mi játékunk-e, a hype elkapott, ez van)
Caper: Europe (nem kapott úgy el, mint reméltem, és külön felb*sz, hogy nem lehet védőzni)
Juharvölgy (túúúl hosszú, de kap még esélyt a gyorsított variánssal)
Everdell (K. egyáltalán nem szereti, csak akkor kerül elő, ha én kérem, lehet ezért, de így én se élvezem)
Botanik (jó, de sose kerül elő, más játékot hamarabb leveszünk a polcról)
Targi (újra elő kellene venni, és most már a kieggel)...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
válasz mike1334 #5863 üzenetére
Egyeni preferencia, simanal nekem jobban tetszik, a kiegekeszitos pandemicekkel es a kulonbozo feldolgozasokkal egy szinten van. Legjobban a wowos pandemicre hasonlit, de eleget valtoztattak rajta, hogy ezt is megerje beszerezni. bonusz kep: pandemices póc, + az sw az egész elé
-
-
napi parti
-
orc88
őstag
A Duzzasztómű komponensek minősége tényleg olyan silány mint ahogy írják?
Duzzasztómű - GWT - Tekhenu között nem tudok dönteni...
A mechanizmus és a játékos interakciók maitt a Duzzasztómű az első, de ha tényleg olyan silány lehet kihagyom ennyi pénzért"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
Tristis
őstag
válasz mike1334 #5843 üzenetére
Sosem adom talán el, pedig egy éve nem került elő kb.: csak egy ilyen van; Robinson Crusoe
Rossz szabály, újra tanulás: Robinson Crusoe
Gyüjtemény méret: szerintem kb. 60-70 a teteje, ha sokat játszol. (Úgy 100, hogy pár megvan barátoknak is.)
Csak jó kategória: igen, ez pont így van, az már kevés.
Megtalálni a zseniálist: kb. 1500 játékon vagyok túl (videós részletes szabály/végigjátszás szint legalább). Még most is néha rettentően fel tudok sülni egy-egy választással
Heat: nagyon várom!
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
Mortein
tag
válasz mike1334 #5849 üzenetére
Ez igaz. Főleg a szar szabálykönyvvel rendelkező játékoknál jön az elő, hogy emlékszem valamire, ami trükkös, de sehol se találom, ezért olvashatom el az egészet. Mostanában azt csináljuk, hogy legalább 2-3 egymás utáni alkalommal ugyanaz kerül elő, de ez csak azon segít, hogy 2. alkalommal már lehet a játékra koncentrálni.
-
-
Theodorci
tag
válasz mike1334 #5843 üzenetére
Nekünk egy kb ekkora stabil gyűjteményünk van, amibe csak nagyon indokoltan veszünk újat. Pont emiatt hogy oké, hogy tetszik de ne álljon benne a pénz és sajnáljam hogy ott áll a polcon. Eddig szerencsére sikerült ebben tudatos maradni.
Pl figyeltünk hogy hasonló mechanizmusok ne ismétlődjenek, nem ugrunk rá a friss hypeokra. Van nehezebb-könnyebb, családdal játszós és csak 2en játszós is. -
Ha van itt valaki, akinek kellene ticket to ride 15th anniversary magyar nyomdaban nyomtatott szabaly, es 18kerben megfordul valamikor, tudok adni egyet grátisz.
-
anubys1984
aktív tag
válasz Davebowman #5837 üzenetére
Taktikától függ, de az eddigi benyomások alapján jó lehet rámenni a tervekre, pláne, ha vannak olyanok, amelyek bónuszt is adnak.
Mi eddig csak a kedves-Szandra variánssal játszottunk, ott nem olyan nagy a nyomás, hogy az ember nagy hangsúlyt fektessen a képzésre.Alcatel OT 311 (2001), Alcatel OT 535 (2004), Nokia 6100 (2005), Nokia 2610 (2007), Nokia C5-00 5MP (2012), Xiaomi RedMi Note 2 Prime (2016), Xiaomi Redmi Note 5 (2018), Poco X3 Pro (2022)
-
mike1334
veterán
Igen, mindig jön újabb, de hely nem jön vele amúgy jobban örülnék egy 10-15 darabos gyűjteménynek, úgyis kb ennyi kerül elő rendszeresen. Sok a jó játék, de pont ezért a zseniálisakat kell keresni, és nem beérni "csak" a jóval. De nehezebb eladni, mint nem megvenni.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
válasz mike1334 #5841 üzenetére
Amiket szeretek es kotodok, max azokat adom el, aminek felment az ara, es valami hasonloan ertelmes tarsasra tudnam kolteni. De rengeteg van ami nem kerul elo, nem lopta be magat kulonosebben a szivembe, jobb helye lenne 15%ot kamatozo allampapirban, megis ott a polcon a lustasagom vagy a kereslet hianya miatt. Amit nem sajnalsz eladni, azt el kell adni, folyamatosan jonnek az ujabb es jobb jatekok.
-
mike1334
veterán
Nekünk nincs Kallax, sima szekrény van csak..de fektetve el fog férni.
Illetve ha már társas szanálás...ha szerettek egy játékot, de évek óta nem kerül elő, akkor megtartjátok, vagy mennie kell? Tudom, ha mi van fizetve, akkor már nem kér enni, de a helyet foglalja......unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
-
mike1334
veterán
Átvettem a Ticket to Ride 15 éves jubileumi kiadást....hááát, nem tudom hová fogom tenni, át kell rendezni a polcot hozzá rendesen
Illetve lassan érkezik a Heat, ősszel meg a The Hunt...muszáj leszek polcsöprést tartani, pár játéknak már így is kifelé áll a rúdja, csak lusta voltam meghirdetni őket..
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Davebowman #5835 üzenetére
3 órásak a meccsek, igen.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Davebowman #5833 üzenetére
Nálunk is most a Dune pörög a legjobban. Szerintem is jó ketten, sokat játszottunk úgy. De mióta találtunk még embert és játszottunk 3-an, meg 4-en, nem igazán van kedvem elővenni 2 személyes játékra már. Nagyon idegesítő mikor raknál egy helyre, látod hogy az ellenfeled nem fog oda rakni, de stresszelni kell hogy nehogy a bot rakjon oda random. De mondom, ennek ellenére akkor is nagyon szerettük amikor csak ketten játszottuk.
Az ixi kieg nagyon bejött, azt mindenképpen ajánlom. Az immortality-val még csak kétszer játszottunk, de nem adott hozzá borzasztóan sokat.
-
Davebowman
senior tag
válasz tepenzed #5831 üzenetére
Hááát, mi csak ketten játszunk, hárman már hosszú! A bot kell és nagyon gyors! Sőt kifejezetten arra van, hogy nehezítse és kitöltse a pályát, kell, nagyon. A kiegje is megvan egyet toltuk, de még az alappal nyomjuk 5-10 játékig az biztos, aztán jöhetnek az újítások. Azt ettük észre, hogy NEM TESSZÜK EL a játékot, ott marad az asztalon és.... holnap is játszunk. 3 hét alatt 10-et nyomtunk vele, ami nálunk rekord (100+ játék mellett). Megjegyzem 1x nyertem csak benne, de mégis akarom még.
Eladó/Csere: Wifis E27 izzó 1 tábla csokiért
-
Azie
őstag
-
tepenzed
őstag
válasz Davebowman #5830 üzenetére
Annyira szeretnèm ezt a játékot, de tudom hogy 2 főre sajnos nagyon nem az igazi Oké lehet botot, de az meg nem olyan…
-
Davebowman
senior tag
GWT nekünk is volt nemrégen elővéve, de most a Dune Imperiummal toltuk egymás után több napon át.. Meg merem kockáztatni, hogy jobb a Dune, pedig a Top3-amban benne volt a GWT, most kikerült a Dune miatt. Még csak 3 hete van meg, de már így is többet toltuk, mint a GWT-t összesen (még online játékokkal együtt is). (A kieget róbáltuk, még ráérős)
u.i.: Ja és nekünk is a Piros retro dobókockás/rozsdásos playmat van
[ Szerkesztve ]
Eladó/Csere: Wifis E27 izzó 1 tábla csokiért
-
mike1334
veterán
Nyugati királyság építőmestereivel játszott mát valaki két fővel (plusz bottal)? A Mesterművek botjait dicsérték neten, hogy sokkal "emberszerűbbek". Akinek esetleg megvan vagy játszott vele...a kieg botjai csak egy lap vagy kell hozzá plusz kártya, token, stb? Mert csak a botok miatt nem venném meg a kieget, ha nem muszáj, inkább nyomtatnék eg, lapot, aztán lamináltatnám. Tudom, hogy van jobb játék 2 főre, de a tematikája nagyon tetszik..
-
Dr.NX
addikt
Én elég sok játékot vettem onnan is, előreutalással.
Jól meg kell nézni az eladó profilját, aki tagja egy csomó másik társasjátékos csoportnak (nem csak adás-vételes), régebb óta regisztrált, és az ismerősei alapján egy normális ember benyomását kelti, az nagy valószínűséggel nem csaló.Elfogadom a sütiket.
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Szeretném beszerezni a Holtak tele játékot, de látom, hogy a kiadónál már nincs és az ismertebb társasjátékos boltokban is kifogyott. Esetleg van ötletetek arra, hogy lehet-e találni még valahol? Pl. egy pici határmenti eldugott játékbolt webshopjában találkoztatok vele vagy ilyesmi
Tudom, még marad az apro, de elég ritkán találkozok vele. Az angol kiadás meg nem opció, mert a társaságban van aki nem beszél angolul és elég sok a szöveg benne. -
Azie
őstag
válasz Tristis #5815 üzenetére
nekünk kültéri abrosz van alatta, de ég és föld a két felület. nekem a kínom a playmattel a tárolása ha nincs épp használatban (jelenleg rajzcsőben van)
ha valaki tud készleten levő playmat hengert ajánlani, annak örülnék
kinél mi került elő a hétvégén?
mi tegnap GWTztünk és a szabályokat újraolvasva, immár helyesen kiderült, hogy más játékosok épületein csak 1x segédakciót használhatunk."Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Tristis
őstag
válasz jansky1 #5814 üzenetére
Decathlonos törcsi menő. Arra kell vigyázni, hogy ne gyűrje az ember. Nekem van viaszkos vászon is, meg van ilyen szövött műanyag-szerű anyag is az asztalon. Mind a kettő tökéletes, ez a szövött anyag még esztétikus is... Én sosem kínlódtam ilyenekkel emiatt, de megértem a kínotokat, fa asztalról felvenni ilyen picsa kicsi kártyákat.... az kín rendesen.
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
jansky1
senior tag
Nálunk XL-es decathlonos törölköző van, amiket a társasos csoportokban is ajánlgatnak, barátoknál playmat. Én nem vettem észre különbséget. a törölköző sem csuszkál az asztalon, jól felvehetőek a kártyák, tokenek róla.
-
Mexbacsi
tag
Plusz a filc elcsuszkal az asztalon. Persze meg lehet oldani mondjuk ikeas csúszásgatloval. Viszont a filc vékonyabb. És ha vastagot veszel, majd osszetakolod az összes dolgot, varrás, ragasztás lassan ott vagy, mint egy playmat ára és nem annyire igényes.
-
DrDobos
őstag
Miben jobb egy ilyen playmat, mint simán az asztalon, vagy egy méretre vágott filcdarabon játszani?
Samsung Galaxy A55 5G
-
tepenzed
őstag
Sziasztok!
Ez a legolcsóbb playmat, amit legalább ilyen méretben találtam, ennél nem tudtok esetleg olcsóbbat? Persze nem törölköző és társaira gondolok:
[link] -
válasz Mexbacsi #5803 üzenetére
Azert vettem, de tomenytelen ennel szimpatikusabb euro van bontatlanul, ami még mindig nem kerult sorra ... smartphone, kanban, viticulture, arnak, ark nova, underwater cities , hogy csak annyit emlitsek ami hirtelen eszembe jut..first world problem
-
válasz Mexbacsi #5801 üzenetére
Mikor feltettem, valószínű jó ár volt, ennyire nem követem.
szerk: o te jo eg, tényleg alanyestek rendesen . Le is szedem, ennyiert tovabbra is varja a sorát a polcon a tobbi euroval egyutt. Koszi.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile 2
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Google Chrome
- iOS alkalmazások
- Politika
- További aktív témák...
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Akvárium tisztító berendezés új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest