- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mortein
tag
válasz
TrollBalint #6913 üzenetére
A fiam 3 éves volt, amikor elkeztünk nézegetni neki társasokat, aztán úgy voltam vele, hogy megnézem nekem is van-e valami társas, és azóta elkapott a gépszíj
. A gyerek most 6 éves legutóbb a Roottal játszottunk vele, de szinte mindennel szívesen játszik. Most A légi társaság az egyik nagy kedvence.
Ami hatalmas pozitívum, hogy a társasokkal játszva tanult meg számolni és a logikai készségét is fejlesztette, korábban csak a játékért játszott külön céljai voltak minden játékban, de mostanra megjött a nyerni akarás is, ami jó is, meg rossz is.
Egyik hibát a hörcsögöléssel követtem el (havonta új játék). Ezért sok társas csak több hónap elteltével kerül elő, ami azt eredményezi, hogy újra kell tanulni, ezért nincs mindig idő rá. Ha kevesebb játékunk lenne többször játszanánk, ami furán hangzik, de igaz. -
válasz
Egy gondolat, amit mi elszúrtunk:
A nagyobbal már 4-5 évesen játszottunk, a kisebb (21 hónappal kisebb) is kezdett játszani, de a nagyobb ügyessége gyakran elvette a kedvét. Már újra játszik (6 éves), de ez nehéz volt.
Magyar népmesék, méhsejt (dobble, de 9 formával), panic lab, L.A.M.A. amikkel többnyire játszunk.
-
válasz
Játszani bármekkora kortól érdemes.
A Gyerek társasjátékok csoportban már 4-5 éves kortól vannak ajánlott játékok.
Nyilván gyereke válogatja, de ha korán elkezditek a legegyszerűbbekkel, az sosem árt.
A Rókanyomon pedig előbb-utóbb kikerülhetetlen lesz (ott legalább együtt veszítetek néha, de lehet úgy skálázni, hogy ne veszítsetek). -
Tristis
őstag
válasz
Az én csöppöm hamarosan 4 éves. Rókanyomon-t tudja jól játszani. Neki igazából az a fontos, hogy legyen igazi doboza, meg legyen táblája, mert attól társasjáték.
Még egy picit nagyobb lesz, rámegyek a Kingdomino-ra. Memória játékokat nagyon nem szereti, de pl. a Spot it az megy neki
-
Nunder
őstag
válasz
Mi 3-3.5 éves korától próbálkozunk, és egyelőre szereti. Látta, hogy mi is játszunk, érdekelte. Most 5 éves, Uno, Carcassonne és társai már simán mennek neki, de vissza-visszatér a régi kedvencekhez (Süniálom, Hova bújtál Katica, Egérleső stb.) Időhíján inkább a kártya játékok pörögnek mostanában.
Ez a "szeresse" dolog szerintem gyereknél nem kellene hogy szempont legyen. Ha erőlteted, akkor ráun, ha nem fogékony rá, akkor pedig megint csak felesleges próbálkozni. Játszatok ti, és majd elkezdi érdekelni. Ha nem akkor meg nem az ő tevékenysége még. Aztán meg havonta változik ebben a korban, hogy éppen mi köti le, úgyhogy ne érezd magad rosszul, ha most még nem ül le veletek Twilightozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- OpenWRT topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux haladóknak
- Apple iPhone 17 - alap
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest