- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Én kiiundálsi alapnak azt veszem, hogy a gyűrűk ura kártyajáték alapjáraton drágább volt a gémklubnál.
Azt a játékot pont "benéztem", így pontosan tudom az árazását.
Azt hittem, hogy még csak az előrendelés kezdődik, le is adtam egy megrendelést gyorsan. Rá egy órára már raktáron volt a játék, szóval a megjelenés napnáj adtam le az előrendelést.A legolcsóbb helyen 9.500 forint volt, a gémklub volt a legdrágább (még most is az), a maga 10.990 forintos árával. Majdnem 15%-al drágább! Ha a raktárvásáron ekkora kedvezményt kapott, még akkor is fixen nyereséges. Ha egy sérült példányra rányomnak egy 20%-os akciót és valaki elviszi, röhögnek a markukba gondolom. A netet felcsapva egyébként a legtöbb társas náluk a legdrágább.
-
-
FunPro
őstag
Múltkor akciósan megvettem az "apró popó" kártyajátékot.
Megolvastam, mit gondol róla az internet népe, mert kifejezetten rossz pontot adtak rá páran. Az volt a kivetésük, hogy milyen "gusztustalan", "felháborító" és "primitív" a grafika. A játékot ki sem próbálták!
Egy pozitív értékelés volt. Ő érdekes mód családi körben, gyerekekkel játszotta.
Nem is értem! Külföldön valahogy nem ez a hozzáállás egy játékhoz.
-
FunPro
őstag
Sziasztok!
Rrégen mennyire lehetett jellemző a home brew társasjáték gyártás?
Van egy kb. 20 éves társasom, amiről az interneten nem találok semmit. Van ráírva kiadó (gondolom), gyártó, de senkiről és semmiről nem találok semmi infót. Semmi konkrétat nem szeretnék megtudni, csak érdekesség gyanánt megosztom.
A cucc úgy néz ki, mintha valaki szerzett volna kettő fabábut és egy homokórát, nyomtatott volna 120 kártyát, egy lyukasztott műanyagra ráragasztott volna egy papírt, majd ezeket berakta volna egy videokazetta tartóba és kiadta társasnak. [kép] [kép]A jétékszabály annyi, hogy a kártyákon vannak kérdések és az azokhoz tartozó válaszok. A felsorolt válaszokból kell mondani hetet.
Ez a fajta kiadás mennyire volt mindennapos?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Ingatlanos topic!
- Hardcore café
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Bitcoin topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus