- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bugarov
aktív tag
Nem is hittem volna hogy ilyen sokan ismeritek es kedvelitek a Sub Terra-t.
Pedig nem lehet valami elterjedt mert évek óta próbálok beszerezni belőle egy példányt, sikertelenül (sajnos csak a PnP verzioban van meg).
Hogy a Camel Up hoz is hozzászóljak: szerintem zseniális több év után kb egy honapja ujra előkerült (megfogadtam h minden hétvégén előveszünk egy régi játékot egx menetre) es tök jól szórakoztunk.
-
-
kecstama
tag
Deep Rock Galactic-ot PC-n sokat toltuk, ha vissza tudja adni azt az élményt akkor nagy eséllyel meg is van a befutó.
Civilization-t is ennek reményében vettem, bár csak 1 meccs ment le vele, de úgy gondolom elég jól átadja a PC-s játékot.
Jópár ilyen PC-s játékból kinőtt társas van ami tetszik, Dark Souls, Frostpunk, Bloodborne csak ezek elég drágák kezdő társasozóként
-
-
Tony21
tag
Bezony, én is szívesen leülök mellé, nem úgy, mint a rókanyomon mellé
A Teenz meg rátesz egy lapáttal, a vége felé (utolsó előtti boríték) elég nagy kihívás győzni benne.
Ha meg nem elég ami a dobozban van, letölthető hozzá egy csomó tartalom (pnp), ami kombinálja a két játékot, meg új karakter is van, stb ... -
jansky1
senior tag
Ha van római számos, engem érdekelne.
Philiberten van, de valami olcsóbb alternatíva jól jönne.. -
Mexbacsi
tag
Nálam is így megy. Nem ugrok rá az újakra. Majd lesz az olcsóbb, ha nem úgy fogy ahogy szeretnék. Jelenleg vicc sok játék ára. Ezért sem vettem mostanában túl sok játékot. TJÜ-n is vettem egy babszüretet, skull (ennek nagyon vicc ára van mondjuk) és egy Top10-et. Úgy, hogy én nem játszani megyek ki, hanem vásárolni. Játszani klubban szoktam.
-
japunk
aktív tag
A végére hárman már majdnem megzavarodtunk, hogy mikor lesz már vége. Fél 4/4 körül kezdtük el, 11-re jutottunk el a bossfight-hoz és éjjel 3-ra lett vége. Ahogy megtudtam utólag 3 scenarioból volt összegyúrva amit tegnap lenyomtunk.
Nekem ebből a témából egyébként még mindig a Death May Die a kedvencem, jövő hétvégén meg az Eclipse fog előkerülni, na azt már pörgetni fogom mert nem akarom hogy elhúzódjon.
-
-
tepenzed
őstag
valóban van egy bontatlan kissé drágán fent, a többi kopottasabb, az nem érdekel
A 2. részével játszottam múlt héten, ott a többen mondták, hogy nekik személy szerint az első rész jobban tetszett, mert sokkal szűkebb, illetve a második részben vannak balance problémák a karakterekkel. -
Azie
őstag
sajnos én is ezt látom kialakulni, gondolom kapod a minit, szóval kb betársulok majd hozzád, sőt a szakaszos fizetés sokkal jobb dealnek tűnik, mint a bizonytalan bárhány %.
ugynanez vonatkozik a fireflyra is, bár ott még megvárom KZ mekkora kedvezményt tud kialkudni - amúgy közel sem vagyok biztos benne, hogy kell nekem az a játék, de nagyon erős a FOMO és a sorozatot szerettem
-
goccer
aktív tag
Ezekkel a mini pack árakkal megkönnyítették a döntést, nekem core box lesz csak az tuti. Esetleg valami kisebb gameplay add on, ha kihoznak valamit ami tetszik.
És igen, FB csopiban láttam, hogy az itteni kommentem előtt nem sokkal írt Donaberger, hogy szervezi, de sajna így tényleg nem sok értelme lesz. Nekem a Great Wall volt az utolsó közös AR, de emlékszem, hogy ott végül valami háromszámjegyű összeget nyertem a dolgon (forintban
), plusz még téged kellett megkérjelek, hogy hozd el tőle
-
-
Davebowman
senior tag
3 után, igen, kimondtad a varázsszót! Sok játékot így adtunk el, mert csak 1-3at toltunk vele és igazán nem élveztük.....meeert benéztünk egy szabályt, túl könnyű, túl nehéz volt, vagy egyéb blődség miatt. A játékokhoz meg kell érnie az embernek. És azért ez nem kínzás. +1 ok, nem 1-2 játékélmény miatt veszel meg manapság 10..khhmm 20+ ért egy társast. Ha 20-at játszol egy játékkal, arra már mondhatod, hogy "kijátszottad". Ha tévedek, akkor érdemesebb kikölcsönözni 1.000Ft-ért és csak akkor megvenni/megtartani, ha nagyon megtetszik, - ezt is próbáltuk - de így is csak 1 játék után döntöttük el, hogy kell/nem kell. A Korokon át-ot is visszavittük és nagyon megbántuk, ma meg nem lehet kapni. Ja azt a 20-at nem egyszerre értettem, hanem 3-5 év alatt.
-
maross
nagyúr
-
mike1334
veterán
Két kérdésem lenne: melyik kerül elő a legtöbbet? Illetve menyire idegesít, hogy a wow dobozmérete eltér a többitől?
Más:
Pörgetjük a készletet, ezen a héten a Great Plains került sorra, gyors, kellőképpen egymást csesztetős, eddig tetszik
Illetve pár játéknál erősen rezeg a léc, hogy rövid távon megválunk tőlük:
Hanamikoji (egyikőnk sem szereti az I cut you choose mechanikát, de ezt ezelőtt nem tudtuk..a Szép új Királyság is ezért ment a háztól)
Mr. Jack Pocket (megfájdul tőle az asszony feje, nekem meg ott van telón, ha kell)
Ticket to Ride: San Francisco (ezzel semmi bajunk, de van két "nagy", így nem nagyon kerül elő)
Mesebeli Birodalmak (jó is, könnyű is, gyors is...de igazából egyikőnk se venné le a polcról, max, ha eszünkbe jut, hogy régen játszottunk vele)
Kereskedők Völgye 2. (Párszor játszottuk, szerintem bennünk van a hiba, mindig csak veszünk és építjük a standokat, a kártyák képességét szinte sose használjuk. Ha megy, akkor az 1. rész is megy vele)Következő pár hét projektje:
Unmatchedek (megvettem egy csomó dobozt, de kérdéses, hogy a mi játékunk-e, a hype elkapott, ez van)
Caper: Europe (nem kapott úgy el, mint reméltem, és külön felb*sz, hogy nem lehet védőzni)
Juharvölgy (túúúl hosszú, de kap még esélyt a gyorsított variánssal)
Everdell (K. egyáltalán nem szereti, csak akkor kerül elő, ha én kérem, lehet ezért, de így én se élvezem)
Botanik (jó, de sose kerül elő, más játékot hamarabb leveszünk a polcról)
Targi (újra elő kellene venni, és most már a kieggel) -
mike1334
veterán
-
mike1334
veterán
-
TrollBalint
addikt
Az eredeti terv szerint a Szellemlovasból a Caverna-t meg a Great Western Trail-t hoztam volna ki, de a GWT-nek nem volt meg minden alkatrésze, nem is számoltunk össze mindent, de már három féle token hiányzott...
helyette volt a Szép Új Világ, de aztán úgy döntöttünk, inkább olyat viszünk, amit már ismerünk, ezért lett az Arnak (amit anno csak 2-en tudtunk játszani, most viszont 4-en)
Sajnos nem minden hétvége ilyen nálunk, legközelebb várhatóan 1-2 hónap múlva lesz hasonló -
mike1334
veterán
Olyan mitjátszunk-os érzés? Én is annyira nem érzem, mert nem kommunikálja az ellenkezőjét annak, amit csinál. Persze nincsenek nagy betűkkel kiírva, hogy ez neki is megéri, de azért sejthető, hogy hobbiból senki se szórakozna ennyit. Nekem win-win szituációnak tűnik. Ha magamnak intézem se lett volna olcsóbb a játék sztem.
-
mike1334
veterán
Itt a phili jelzett, hogy szállítási díjat akar változtatni. 2 raklapnyi játék, a tipp az, hogy a szállítója nem tud nemzetközi szinten ennyit szállítani, csak ha kisebb darabokba csomagolják..azt meg nem akarják, mert gondolom rengeteg macera. Én nem bánom, ha drágább is lesz, alig valamivel, mert ennyi felé oszlik. 12e forint most, még ha egy ezressel is drágább lenne, akkor is bőven megéri.
-
mike1334
veterán
Veszélyes nézelődni, én már csak úgy teszem, mint a boltban: listával
ma hajnali állás szerint még van 100valahány példány a philinél TTR-ből, és több, mint 250 darabot rendeltek a csoportban.
Ha már kívánságlista...kinek mi van rajta?
Nekem eddig jól alakul az év, a Wingspan Asiat vártam, előrendelhető magyarul a deltánál, illetve a Spelndor duelt, ami nyelvfüggetlen, de bejelentette a Gémklub, hogy hozza magyarul, szóval megvárom azt.
Everdell kiegekkel szemezek, de azok is jönnek apránként a gémklubnál (Newleaf, Fagybérc tavasszal, egyelőre elég is, Fagybércet lehet nem is veszem meg).
Ezen kívül még ezekben bízok, hogy hozza valaki magyarul:Fantastic factories + kieg
Parks + kieg
Air, land & sea Critters at war
Pagan
MindbugEzen kívül polcról levehető még a TTR Svájc, az a meglássuk kategória.
Más nem mozgat meg, max egy meglepetés Klank! bejelentésnek örülnék, vagy egy Dicsőség Rómának újrakiadásnak (ha van valakinek szép állapotú magyar kiadás, szívesen megvenném). -
mike1334
veterán
Mondjuk a 40e forintos TTR jubileum 12ért elég jó üzlet, 20e forintért simán el fogják vinni. Én csak egyet rendeltem, saját célra, nem szoktam ilyesmivel szórakozni, de ezen nem fognak bukni. Ha vett valaki hármat, és kettőt elad, akkor ingyen volt a játék, sőt még futja kártyavédőre is.
-
ZsZso
Közösségépítő
Előtte is kapható volt 9 390 Ft -ért az Auchanban pedig.
Egyébként lehet a hype miatt is. Társasjátékos Facebook csoportokban (Mit játsszunk pl.) nagyon fel tudnak pörgetni egy-egy címet. Feleségem már egy ideje nagyon magas helyre pakolta a Juharvölgyet, úgyhogy nagy volt az öröm, amikor november elején ennyiért be tudtuk szerezni.
#5137 Ilidzser:
Most az Auchanban jön ki szerintem annyira. 22900 Ft +BKTARSAS25
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest