- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
vidaila #6234 üzenetére
unlock/exit/szabadulok a legelterjedtebbek, es aranylag jok is. Ami még nekunk bejott, az escape the room széria, es az escape room: the game-bol is rengeteggel jatszottunk. Adventure Games es az Escape Tales sorozat kozepesen jott be, de ettol meg nektek tetszhet. Áh, csak most jut eszembe, amibol mindent kijatszottunk, es fullos pakkban olcson szorjak/szortak, Time Stories , legtobb resze tok jo volt. Van ujabb szeriaja is, ebbol a polcon hever vagy 3 doboz, de még nem volt erom elolvasni.
-
anubys1984
aktív tag
válasz
vidaila #5903 üzenetére
Amennyire tudom, igen, egybe lehet pakolni mindet. Elvileg a héten érkezik az Ázsia magyar verziója. Először önmagában fogjuk kipróbálni, aztán egybepakoljuk a korábbiakkal.
Kíváncsi leszek, mennyit az majd az eddigiekhez.
Ami nálunk most kérdéses, hogy a Nesting Boxot beszerezzük-e. Lenyűgöző látvány lehet tőle, de annyira durva ára van, amit már nehezen tudnánk megindokolni. -
Davebowman
senior tag
-
Mortein
tag
-
maross
nagyúr
válasz
vidaila #4974 üzenetére
kiegeszitve az elottem szolot: Escape Room sorozat, Escape the Room sorozat, Adventure Games sorozat, valamint egy kicsit más, de zseniális: Ügynökség társasjáték. Amit te emlitettel az egy az egyben hasonlit a Detective: A Modern Crime Board Game-hez, ez is mar sorozatta notte ki magat.
-
stellaz
veterán
-
Mortein
tag
válasz
vidaila #3853 üzenetére
Akkor egyedül a Szkítia fosztogatói, amiből még volt és 50%-on megérné, már ha az lesz leárazva
Voltam az Auchanban is, de ott se volt semmi értelmes Reworldöt lassan ingyen hozzánkvágják (4eft), Coppenhagen volt még asszem 5eft körüli áron, de mást nem láttam, a polcok tele voltak, de számomra semmi érdekes nem volt és az árak is átlagos webshopos árak vagy a felett picivel voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Mikrotik routerek
- Milyen autót vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest