- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
válasz
Davebowman #7174 üzenetére
nálunk max 1 ember szokott hit n runolni, és nem szokott nyerni, mert simán több pontot lehet behúzni 2-3-4 kör alatt és ki is lehet jutni, dőleg ha elég mozgásos lapod van +némi teleport
-
Azie
őstag
válasz
Davebowman #7170 üzenetére
azért jobb sokak (köztük én) szerint, mert moduláris, ezáltal változatosabb a tábla és nincs közel fix "win" útvonal/stratégia. a fent leírt dolog akkor működik, ha hagyod: 1., szétrakod a lapkákat, nem egymás után (rövid utat hagysz), 2., miért ne lehetnél te a kifutós emberke? nem kötelező mozogni, csinálhatsz üres kört is. Az meg ugye megvan, hogy nem csak a relic ér pontot és attól, hogy kimegy, még nem bizos, hogy nyer is. Ha szerinted nem jobb, ez a te véleményed, akkor a space-szel kell játszani - amúgy meg beszerzés előtt ki lehet próbálni sok játékot
-
Azie
őstag
válasz
Davebowman #7027 üzenetére
mert a catacombs jobb
-
Davebowman
senior tag
válasz
Davebowman #7020 üzenetére
Nos laza 2 hónap alatt játszottunk összesen 37-et vele, le sem került az asztalról! Miért nem mondtátok, hogy ez ennyire jó?
Majdnem tökéletes játék.
-
Azie
őstag
válasz
Davebowman #7020 üzenetére
nem ment félre, én eladtam az összes clankot és megvettem a catacombst - köztük a space-t és az összes kiegjét is.
-
Azie
őstag
válasz
Davebowman #7008 üzenetére
catacombs a moduláris tábla miatt.
más: reflexben a wondeful world kiegekkel 18k, ami nagyon jó ár. tekintve, hogy KSről volt 27,5k.
jeruzsálem is 13-ért is ajándék -
Lokarson
tag
válasz
Davebowman #6979 üzenetére
Köszi a visszajelzést.
Most elengedtem a big boxot, és más játékok kerültek a fókuszba: Légi társaság(már beszereztük; nekünk tetszik), Iki, Áve Cézár... -
válasz
Davebowman #6972 üzenetére
Nem találtam meg a full magyar PnP Mint works verziót. Tudnál segíteni?
-
Tristis
őstag
válasz
Davebowman #6123 üzenetére
Én az elődjével játszottam az jópofa. Most olcsón van (csak kieg nélkül).
-
refrigerator
tag
válasz
Davebowman #6123 üzenetére
Én is felírtam a listára, csak Petinél elfogyott. Szerintem veszettül jó agytorna.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Davebowman #6044 üzenetére
Sikerült Brassozni a hétvégén. Arra emlékeztem, hogy az utak sok pontot adnak és brutálisan jó hozamom volt, szóval dupla utakat építettem folyamatosan. El sem tudtam költeni a pénzem, de kikaptam pont ezért, mert a másik játékosnak már így az utak adottak voltak és végig vitte a házakat. Tanulságos volt.
-
Tristis
őstag
válasz
Davebowman #5947 üzenetére
Nekem még nem volt olyan játék, ami elsőre nem tetszett és másodikra igen.... Max. olyan volt, hogy elsőre határeset, nézzük meg, de másodikra biztosan kialakult az álláspont.
Lehet másoknak több játék kell, én ezt megértem persze, de egyszerűbb játékoknál a 2-3 játék nagyon max. elég kell, hogy legyen. -
goccer
aktív tag
válasz
Davebowman #5947 üzenetére
Fura kicsit nekem az is, hogy az ember órákig tanuljon egy játékszabályt azért, hogy aztán 1-3 után eladja és tanulja a következő szabályt? Szörnyülködve néztem például Azie megosztott BGG logját, hát én biztos nem lennék hajlandó annyi játékszabályt megtanulni, hogy aztán egyeket játszak..
Az oké, hogy idő pazarlás olyan játékkal játszani ami nem tetszik, de ennél csak az a nagyobb idő pazarlás, ha folyamatosan új játékszabályokat olvasol, amivel a track record alapján átlag kettőt fogsz játszani
Szerintem nekünk nincs olyan játékunk, amit vettünk (és nem ajándékba kaptuk) és nincs benne minimum 10 játék. Amiben nem vagyok biztos, hogy elő fog kerülni, azt egyszerűen nem veszem meg. KS-nél persze sokszor nem látod előre, milyen lesz a végtermék, de szerencsére azzal a párral amit backeltem, még nem fürödtünk be annyira eddig. Nemrég ment el mondjuk az egy, 11 játék után, ami negatív rekord szerintem, de azért az mégis volt kb 30 óra játék / 3 óra szabály tanulás.
-
maross
nagyúr
válasz
Davebowman #5942 üzenetére
szornyu terv kinozni magad olyannal, amirol 3 utan kiderul, hogy ezt egesz biztos nem fogod mar megszeretni
-
Azie
őstag
válasz
Davebowman #5942 üzenetére
én tuti nem játszanék olyannal amivel nem akarok, simán eladom ha nem tetszik
-
anubys1984
aktív tag
válasz
Davebowman #5837 üzenetére
Taktikától függ, de az eddigi benyomások alapján jó lehet rámenni a tervekre, pláne, ha vannak olyanok, amelyek bónuszt is adnak.
Mi eddig csak a kedves-Szandra variánssal játszottunk, ott nem olyan nagy a nyomás, hogy az ember nagy hangsúlyt fektessen a képzésre. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Davebowman #5835 üzenetére
3 órásak a meccsek, igen.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Davebowman #5833 üzenetére
Nálunk is most a Dune pörög a legjobban. Szerintem is jó ketten, sokat játszottunk úgy. De mióta találtunk még embert és játszottunk 3-an, meg 4-en, nem igazán van kedvem elővenni 2 személyes játékra már. Nagyon idegesítő mikor raknál egy helyre, látod hogy az ellenfeled nem fog oda rakni, de stresszelni kell hogy nehogy a bot rakjon oda random. De mondom, ennek ellenére akkor is nagyon szerettük amikor csak ketten játszottuk.
Az ixi kieg nagyon bejött, azt mindenképpen ajánlom. Az immortality-val még csak kétszer játszottunk, de nem adott hozzá borzasztóan sokat.
-
Azie
őstag
válasz
Davebowman #5830 üzenetére
almát körtével
-
tepenzed
őstag
válasz
Davebowman #5830 üzenetére
Annyira szeretnèm ezt a játékot, de tudom hogy 2 főre sajnos nagyon nem az igazi
Oké lehet botot, de az meg nem olyan…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest