Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee007007
őstag
Mindenképp, csak hát ugye nem mindig egyszerű a páromat ilyenekre rávenni, még június vége óta van egy nyitott Eldritch Horror partink is
Itt találtam pár tippet a szabályváltoztatáshoz két főre....
Nem hinném, hogy lehetetlen, én a Dragonfire-t is tudom egyedül játszani, ilyenekben jó vagyok -
Bugarov
aktív tag
Akkor tuti, hogy az angolt venném, hogy a kiegészítőkkel még véletlenül se legyen gond (olyasmikre gondolok, pl, hogy esetleg más árnyalatú a lapok háta a magyar alapjájátékban meg az angol kiegészítőben - valakinek erről tapasztalat esetleg? Nekem a magyar van meg, és elég népszerű itthon, ideje lenne egy kiegnek lassan.)
[ Szerkesztve ]
-
Van aki szerint jobb, van aki szerint rosszabb. Altalaban pozitivak a velemenyek, elvileg finomitottak az alapjatekon. Nekem a kinezete nem jott be annyira, ha neked tetszik, lehet az a te jatekod (kieg is jon hozza nemsokara). Reflexshopban most emberi aron van a tobbi bolthoz kepest (egy folos bontatlan peldany nalam is van elfekvoben) .
zombicidebol en hasznalt black plague-et vagy uj green horde-ot vennék, ha nem fontos a maximalista mindenkiegség, akkor akár magyarul is, a forditas jol sikerult. Nagyon maximalista mely penztarca nelkul amugy se tud lenni az ember, mert van par ks exkluziv kieg ami dragacskan megy.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Milán13
tag
Igen, jogos az észrevétel. Hidd el nem érzékelsz belőle semmit, mivel a játék kiegyensúlyozott. Nem jutsz előnyhöz azzal, ha memorizálod a kieg összes lapját. Tapasztalatom szerint olyan sok lap van benne, hogy 4-en sem húzzátok fel az összeset.
Sztem jól döntöttél és, ha véletlenül kiadják magyarul a kiegeket, akkor eldöntheted, hogy lecseréled-e az újra.[ Szerkesztve ]
-
tomee007007
őstag
Így van!
De semmi hátrányt nem tapasztaltunk 2x6 kör (két játék) alatt. Egyedül a licitálásnál volt kérdéses, hogy mennyire működik a játék mechanika, pl. a legelső kör licitjénél a kezdő játékos úgy tűnt, nagy előnyre tett szert, a kört mégis a "vesztes" játékos zárta jobban az átgondoltabb stratégia miatt. De ahogy nő a bázisok lakóinak száma a körről körre, a licitálásnál is egyre nagyobb a lehetőség és taktika.
3-4 fővel nyilván izgalmasabb, de 2 fővel is szórakoztató, és nem veszít a játék az élvezeti faktorból. -
66zio
aktív tag
-
-
-
reflexshop magyar robinson crusoe 11, bunny kingdom 10, adrenaline 10, tta new story 10, grand austria 9, outlive (verzik a szivem erte) 8500, space alert 8, pesti sracok 7, last will 7, prodigals club 7, paper tales 6500, tiny epic magyar cuccok 6300, tzolkin tribes kieg 5, ...
-
DJGABI
addikt
nagybetűs vidék, kipróbálási lehetőségről egyről tudok, 25km-re, hétköznap, keddenként szoktak lenni játékos estek
carcassone-t láttam, de én is lassú voltam. pedig a 2 játékosat szívesen lecseréltem volna, az eléggé bejött
könyvbagolyon vannak jó árak
magyar exploding kittens kb preorderes árban 4,8k [link]
kingdomino 4,6k [link]
hellapagos 4,3k [link]
fedőnevek 4,3k [link] négyszemközt is kb ennyi
skull 3.8k [link]
hanamikoji 2,8k [link]szerk: ezek vannak máshol óccóbban
rejtély a babaházban 4,1k [link]
camel up kártyajáték 2,9k [link]szerk2:
fekete történetekből lett valami újranyomás? nagyon érdekelt volna, de kb sehol se volt kapható. mobilon játszottuk, sztem ezt behúzom[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Az ertekeles ugy lesz egyre fontosabb, ahogy hosszabbodik/nehezedik a jatek. Senki sem akar 2-4 orat kuzdeni egy rossz jatekkel, mig partyjateknel max legyintes, iszol tovabb, es johet a kovetkezo. Dixit 7.2-je merfoleekkel jobb mint az armageddon 6.6-ja vagy a exploding kittens 5.9-e. Legalabbis en igy elem meg sok szaz jatek utan .
[ Szerkesztve ]
-
Ez egy szuro, mivel eves szinten 5000 jatekkal nem tudsz jatszani. sot eves szinten azzal a par szaz ujjal se tudsz jatszani, ami 7 folott van, akkor minek szorakozni az alatta levokkel. Annnnyira nem durva altalanositas. Nyilvan kipotyog a rostan par jatek, de lenyegesen tobb penzt es idot megtakaritasz, ah hagyod veszni a tobbi aprohallal egyutt, es nem veszed meg a kinezetalapjan, csak ha haverok is ajanljak. ahogy tristis mondta: "van jobb".
[ Szerkesztve ]
-
A rankot a pontszam es az ertekelesek szama adja, amibol mar sokat eladtak es sokan ertekeltek, elokelobb helyen van. Tobb ev mire egy jatek eleri a csucsot, es hanyatlani kezd a rankja. Waterdeepet nagyon sokan szeretik, nalam is itt a polcon bontatlanul, pillasr of earth-t nem ismerem.
-
aliexpress, 10-15-24 storage/sortiment box, pl , de lehet van olcsobban is, turni kell. Csak olyat szabad venni amibol kivehetoek az elvalasztók.
lehet még venni ilyet, kisebben ilyen huzozsakot. tuti vétel még ez a playmat/egerpad, valamint ezek (es millio mas) dobokockak, en zombicide green hordera hasznalom a d6-okat, dnd tomb of annihilationre a d20-akat es folklore-ra a maradekot . Eleve jobb deal mint egy 3000-es zombicide d6 keszlet.
[ Szerkesztve ]
-
-
én típus/tematika alapján próbálok nem duplicate-et venni,
Mi pont ellenkezőleg, ugyanolyanokat veszünk egymás után. Régen csak a legkisebb, duplapakli méretűeket vettük: Királyi árú, Nincs kegyelem, Jaipur, Sushi go, stb. Volt Carcassonne, Bang, Aranyásók szakasz minden kieggel. Utána kirakóssszerűek: Patchwork, Kingdomino. Utána a furcsa játékok: Vikingdoms, Attila, Schotten-Totten, Panic lab, Vigyázat vadnyugat.
Majd egy időben csak taktilis játékokat vettünk, Hive, Tatsu, Carnac, Azul, Pueblo. Volt kínai játékos rész, Go, Mahjong, meg a Tao Long.
Később ilyen modernebb, mainstreamebb japán játékok jöttek sorban: Kanagawa, Bonsai, Hanamikoji, Takenoko. Mostanában szintén japán, de más stílusú játékok vannak soron: Sakura, Tsuro, Onitama, Senshi, és még jópár van amit meg sem vettünk.azért az sem mindegy, hogy az a 60 az 3-4ezres kisjáték, vagy 15k+ mind
Áá, csak a Tao long volt 15+, nálunk max 9 egy játék, nagy része párezres kategória csak. Szépen kivárom az akciókat, sose veszek impulzusból.plusz rájöttem, hogy nem hülyeség soloable játékokat venni
Mi sem veszünk semmit, ami ketten nem játszható.[ Szerkesztve ]
-
-
mt utan szinte biztos csalodni fogsz . tudom ismetlem magam, de nem vennék tarsast ami hosszu, nehez, es nincs jo ertekelese bgg-n (ez esetben ~7.5). egyetlen pozitivuma tenyleg csak az, hogy marha olcso, es el tudod majd adni annyiert amennyiert vetted.
apropo, tegnapi josag: dinosaur island-et sikerult kiprobalni, nagyon jo. agricola-szeru dinopark-menedszser, dinokat kell klonozni dnsekbol, helyeket epiteni nekik, es fenntartani a biztonsagot, hogy ne egyék meg a latogatokat . Nekem nagyon bejott, iszonyu mennyisegu cucc van benne, mégis tok logikus a jatek felepitese, es konnyen elmagyarazhato.
-
Meg lehet venni, keves kockazatot rejt. Ezt hasznaltan is eladod 5-6-ert. De egyebkent erdemes vagy szabalyt elolvasni, vagy egy youtube gameplay/review/howtoplay-t nezni, ami szimpibb. Mindenkinek masnal van az a pont ami eleg ahhoz, hogy megvegyen egy jatekot. Nekem pl nagyon alacsony, ranezek, szimpi a tema es a kivitelezes, szeretem a mechanikat amit hasznal, jo a bgg rating, es mar johet is . szerk: arrol nem is beszelve, hogy a megveszem es ha nem kerul sorra/nem jon be maxeladomennyiert is jelentosen csokkenti a léc magassagat
[ Szerkesztve ]
-
tboj
tag
Az mondjuk érdekes, hogy nálad megy, mert még a Down For Everyone Or Just Me szerint sem érhető el.
Egyébként gondoltam, hogy nem lesznek valami nagy akciók, de azért megnézném őket, még ha nem is veszek semmit.
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
tuki2200
senior tag
A Star Wars Lázadás ennyiert elég jó lenne, de baromi gázak a félrefordítások és, hogy még mindig nincs javitott verzio... egy 20-30+ ezres játéknál hadd ne nekem kelljen már kinyomtatni es szorakozni a nem félrefordított kártyákkal, hogy egyaltalan jatszani lehessen vele...
Nagyon haragszom még mindig a Deltára..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest