- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cibus
senior tag
-
fausto
addikt
-
mike1334
veterán
Megpakoltam a kosarat hirtelen 40k értékben, aztán egyesével kivettem, hogy mégsem kell...hajaj, ez már a vég kezdete
(Igazából csak a Kartográfusok: Hősök-et sajnálom, az ~4000 forint lett volna, a többit csak a szemem kívánta(Harry Potter: Roxforti Csatát nem tudom hová tenni...néztem videót, de nem tudom eldönteni, hogy ez most tényleg egy jó játék, vagy egy unalmas, repetitív valami..)
-
TrollBalint
addikt
Olvastam olyan tanácsot, hogy nem is érdemes - pont ezen oknál fogva - szétszedni a fát. Persze úgy nehezebb a dobozba betenni, de ha van helye a polcon, akkor úgy kell hagyni és kisebb eséllyel jön szét.
tepenzed: Olyan munkás lehelyezőssel, ami kifejezetten izgalmas két fővel (a 4 fős verzióhoz képest) én se sokkal találkoztam. Ami nekünk kedvencünk, az a Marco Polo, ez szerintem 2 személlyel is egész jól működik. Bár mind az első, mind a második rész picit unbalanced, de mi szeretjük
Illetve a Feast for Odin, számomra szintén nagy kedvenc, mondjuk sokat nem játszottunk vele 2-en, de az kellemes. Akcióhely van bőven -
-
time_drainer
csendes tag
Régen játszottam vele, az Aeon's End-hez nagyon hasonló harcolós-pakliépítős.
A téma posztapo fantasy helyett amolyan harry potteres, mechanikailag már nem emlékszem a részletekre. Úgy rémlik nem rossz, de az Aeon nálam simán lekörözi (bár utóbbit főleg soloban játszottam, így onnan vannak róla benyomásaim). -
Scale
őstag
Eh, arnak itt is behúzva, meg vegzeteket is ki akartam már próbálni elég rég óta... Konzolvilágos meg ez az akció ismét feltolti a polcokat, a penztarcat meg nullazza
Más: ticket to ride euval hárman nagyon sokat játszunk mostanság és kicsit a térképet fel akarnánk frissíteni. Mit ajánlotok, milyen térképet szerezzünk be kifejezetten három főre? Illetve két főre is van direkt kihegyezett térkép?
-
mike1334
veterán
Hm, a Concordián gondolkoztam, de kipróbáltam digitális verzióban, és rájöttem, hogy nagyon nem...az everdell meg most úszott el, 18e forintot is sajnáltam érte, ennyit meg aztán már tényleg.
Most Carcassonne alap + 1. és 2. kieg vs Vadászok és Gyűjtögetők dilemmában vagyok
Illetve, hogy ketten a Stone Age mennyire lehet élvezetes... -
tepenzed
őstag
Én úgy vagyok vele, hogy még mindig vígan kifizetem ezeket az árakat. Én nem vásárolok sok játékot, max havonta egyet, viszont ha elmegyünk mozizni vagy egy étterembe, rendre több pénzt hagyok ott, mint egy átlagos társas árát. Ezek az élmények hamar elmúlnak, ahhoz képest a társas bőven maradandó élményt nyújt és jó sok évig elővesszük. Ha meg nem, hát megy eladásra.
Persze 50-60 ezres árú játékok már visszatartanak a vásárlástól, de szerencsére simán találok jó alternatívákat. -
Mortein
tag
Mindig az van, hogyha venni akarok valamit, máshol mindig olcsóbb, mint a Gemklubnál, így soha sem leszek törzsvásárló. Az alap áraik drágák.
Játékfarmon megvan már az 5%-os törzsvásárlói, mert náluk néha alapból is vannak "jó" árak, meg mivel debreceni vagyok nincs posta költség.
-
Azie
őstag
amióta reflex hírlevél van, mind egytől egyig egy szutyok szar bullshit scam volt.bónusz, a honlap "felújítás" után ugyanolyan szar az egész oldal, mint volt, lehetetlen keresni, kategóriák, nevek stb alapján, a rendezés is szarul működik, és amikor ezt valaki felhozta FB-n, még nekik állt feljebb
1-1 új megjelenésnél simán fel kell íratkozni egy generált emaillel a -1000res kuponra és behúzni a promókat, majd ha mégse tetszik, a promót eladni horror áron, mert semmiből nincs náluk kb reprint v. későbbi promo akció.
-
maross
nagyúr
Gemklubos akcios tarsasokra max akkor megy torzsvasarloi, ha elfelejtik letiltani.
kulon koszonet DavidQ -nak, aki decemberben megosztotta az omszaadvent kodot, rengeteg cumot vettunk, es nem is tudom mashol lattam-e ezt a kodot (wow pandemic, canvas, nyugalom tengere, project L, unlock SW, micromacro full house, pandemic legacy 0, elohalottak ejszakaja, nem en voltam, pandemic - europa, lombkorona, oltree, gepregeny, szokoto, csuszkaland, pandemic + 3 kieg
)
-
maross
nagyúr
Pont tegnap beszeltem valakivel gyerek-tarsas temaban, ezek jottek fel: Egérleső (jelenleg kifogytak, de lesz), Csuszkaland/Firkaland, Nem én voltam, gépregény (ez felnotteknek is jopofa, valtoztathato a nehezseg), rokanyomon, zombie kidz evolution (lehet ide kene még nekik +1 2 ev, de akar jatszhatnak is vele).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic