Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Ironsides #19047 üzenetére

Azok voltak a szép idők. Érdekes, hogy a mai modern, hiper-szuper grafikájú játékok korában sem tudják lenyomni az akkori ászt, az Elite nevű űrkaland játékot, amiben kereskedni kellett bolygók százai között, leszállni Coriolis űrállomásokon, harcolni az űrkalózokkal, és menekülni a rendőrjárőr hajók elől. Bár a program grafikája finoman szólva is szegényes volt, de annyira ötletes és szerteágazó volt, hogy ez elvitte a hátán az egész game-et. A legjobb példa arra,hogy nem feltétlenül a szuper grafika kell egy jó játékhoz.
    Én az akkoriban divatos karatejátékokat szerettem a legjobban. Főleg azt, amelyikben a bíró a küzdelem közben beszélt.
    Én egyébként Spectrumos voltam. Akkoriban a C64-esek és a Spectrumosok között volt olyan szembenállás, mint most az NV-AMD vonalon. De csak egy ideig. Amikor megjelent a Commodore Plus4-es, a C64-esek őket kezdték el cikizni, és viszont. Ma viszont ez a három tábor teljes egyetértésben emlékszik vissza azokra a szép időkre.

Új hozzászólás Aktív témák