- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
föccer #39843 üzenetére
Amikor ilyennel betalálnak, hogy itt egy gép, nagyon lassú, de semmilyen tulajdonságát nem ismerik vagy csak annyit, hogy vindóz, akkor ha rá is nézek, rögtön azt nézem mit kellene lecserélni a legminimálisabb összegből, de persze 'áh, nincs rá pénz, jóleszígy, csak rakd rendbe!' válasz lesz a legvalószínűbb.
Most szombaton csak TeamVieweren kellett távgyógyítsak. Nemértik, nincs hely a C meghajtón, de ők semmit oda nem raktak. Ránézek, 2 játék felpakolva (Minecraft meg valami nemtudommi), aha Ti nem, csak a gyerek. Töröltem, rögtön 5GB+, ezután nézem tele a lomtár, ezt is töröltem, elindítottam a töredezettségmentesítést de ennek befejezését már rájuk hagytam. Hú, egy angyal vagy, köszönjük! Áh, nem minden hős visel köpenyt.
-
ViZion
félisten
válasz
föccer #39136 üzenetére
A főkönyvelőnk nekem szólt, h vmi banki progit rá tudnék-e rakni a gépére, telepítő, leírás, minden megvan hozzá. Mondom év elején kaptál gépet, a rendszergizda miért nem rakta fel (csak ez miatt maradt meg a régi gépe is)? Hát azt mondta, majd jön. Elmentem, rákérdeztem. A polgár azt mondta, h a főkönyvelő szólt neki valóban, hogy ha ráér, ezt is telepítse... de hát ő soha nem ér rá.
OK tesó, de ő utalja a fizud. Ha nem ér rá, akkor ugye nem para, ha 8 hónap múlva kapod meg? -
*Ropi*
félisten
válasz
föccer #37445 üzenetére
Elszállt belőle a füst (a processzorok és a Samsung Nóta 7 is füsttel működnek).
-
cbmfan
senior tag
válasz
föccer #36699 üzenetére
36700
saját cuccaimra azért vigyázok. kupi, por lehet, de hogy ragadjon valami a retektől azt ki nem állhatom. autóban 20k km-enként olaj és szűrő, évente hűtővíz és légszűrő csere. nem mai darab, még sincs semmi baja mechanikailag. kis csipa, horpadás, húzás itt-ott meg nem számít
-
SityiSXT
őstag
válasz
föccer #36438 üzenetére
"a benne fégbe menő"
Tudom, hogy elgépleés, de nekem ez ugrott be. Tehát ebbe kell beleönteni a betont, hogy a kémiai-fizikai-geológiai folyamatok perfektül menjenek végbe?
-
válasz
föccer #24546 üzenetére
Csak olyan cégek forgalmazóinak küldtük el az anyagot, akiknek vagy van olyan termékük, vagy a termékeik egy csoportja együtt lefedi azt a funkcionalitást, ami megfelel a kritériumoknak; az egyedüli AVG kivételével, mert ott nem volt túl közlékeny a forgalmazó. Egyébként az általad említett első esetben az az eljárás, hogy válaszként megírja a cég, hogy nem kíván/tud ajánlatot beadni, és annyi.
Tavaly ERP-rendszert cseréltünk, ott sem adott gyártó adott termékének árára voltunk kíváncsiak, hanem a piac ajánlataira. Érdekes módon, ott mindegyik cég szeretett volna pályázatot beadni, lehetőleg többet is.Igaz, az egy 70-100 misis sztori volt. Jött a Synergontól kezdve a Microsoft-on át az SAP-ig mindenki.
-
Mardel92
tag
válasz
föccer #23410 üzenetére
Ha egész kijelzőt vett, 6-9k-ból tudom cserélni (ha nem a boltba hozod még olcsóbb is lehet
). Ha csak a panel, akkor neccesebb, ha tuti jó bele, akkor is hasonló az ár, de közelebb a 6-hoz. Ha érdekel, 17.be vagyok megtalálható, keress bátran PM-be. (Maszekba csak a hétvégén tudok vele foglalkozni, de akár holnap is)
-
gozso
őstag
-
-
mexicanraven
senior tag
válasz
föccer #17808 üzenetére
Én a helyedben Noctua-ra szavaznék!
Itthon is meg lehet venni akár használtan is.
Találomra másolok be egy 900rpm-es (12cm) ventilátoruk egy adatát ami a zajt illeti:
Acoustical Noise with L.N.A. 16,9 dB(A)Nekem két ventim is Noctua a gépemben, megfelelő a légszállítás is, és cserébe tényleg szinte hangtalan.
-
Vicoo
senior tag
válasz
föccer #16174 üzenetére
Igen, csak tudod hogy van ez: ha ez ki lesz bontva, akkor az már bontott, és nem is lehet visszacsomagolni rendesen, tehát az onnan eladhatatlan. Ráadásul egy ilyen kis értékű terméknél azért nem fogunk nyitogatni , mert nem hiszi el amit állítunk... Ja egyébként azt is sérelmezte hogy miért nincs a dobozon hogy mekkora a felbontása. Hát mert nyilván ez valami olyan magas ugye, hogy azt már érdemes ráírni. Ilyen vevőt nem kívánok senkinek.
-
Xero
nagyúr
válasz
föccer #16130 üzenetére
Így-így.
Egy szatyor kazetta és a hozzájuk tartozó kettő-három A/5-ös füzet talán még ma is megvan a pincében. Sosem felejtem el a hétvégi rituális C16-at Videoton TV párosításokat.
Igaz én még nagyon kölyök voltam, de az indított el egy úton amit sosem fogok elfelejteni. -
-
mongi
senior tag
válasz
föccer #15496 üzenetére
Khmm... még nem láttam olyan gépet amibe "magától" leég egy usb vezérlő áramkör úgy hogy semmit sem dugtak bele, nem kócolták össze a foglalatban az érintkezőket.
Fotót nem tudok lőni, de szépen kormosra égett a jumper mellett kb egy 0,5x0,5cm-es területen minden. A táp az jó, szal az sem okozhatta.
Amúgy elmondása szerint egy USB-s bluetooth adapter dugtak volna bele, talán elsőre kicsit érdekesen. Az is működik (másik gépen kipróbáltam, telefont felismerte, működött), miközben a gépben már nem ment az usb sem. Akkor nyeltem volna be a hülyeségét?Ha reális a garancia igény akkor én magam ajánlom fel, mivel nekem fontos a jó hírem, ellenben néhány bolttal a környéken...
-
kokyt
senior tag
válasz
föccer #15496 üzenetére
Üdv! Előre is bocs az off-ért.
Jártam már pontosan így. Hálózati vezérlő chip égett el szó szerint úgy, hogy nem volt használva, mert egy gigabites kari volt mellette. Távtartók, táp, router, adsl modem és minden egyéb rendben volt előtte is és utána is, működtek ahogy kell, zárlat sehol nem lehetett. Eleinte csak a rendszer nem ismerte fel (eszköz kezelőbe letiltottam, mert amúgy is kihasználatlan volt), majd 1 hétre rá gép leáll, füst, és égett szag. Némi (több mint 1 hónap) vita után cserélték, de nem volt egyszerű.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
föccer #15496 üzenetére
Hozzáfűznék egy kérdést:
Ha túlfeszültség miatt csattan el a gép, az ELMŰ melyik részlegéhez lehet küldeni a kártérítési kérelmet?
Valamint érdekelne, hogy mi van ha a delikvens azt mondja egy eldurrant vinyó kapcsán, hogy ő az adatait kéri cserevinyó helyett.Csak kíváncsiság. Hogy mit tud tenni a bolt, ha egy 10-20k-s vinyó nyomán nyakába szakad egy 50-100k-s KÜRT-számla... Azt téríti a gyártó?
-
GrandeP
addikt
válasz
föccer #15496 üzenetére
Mert normál esetben, nem érnek össze tüskék.... és/vagy normál esetben, az pöndrályny csak egyféleképpen megy be..
Ennél sokkal jobb...
Gyerek gondolt egyet, kiporszívózza a gépet...Hogy, hogy nem "ki esett az a fémszivacs, de visszanyomtam, viszont azóta nem ad képet"
Fordítás:
Kitépte a hűtőbordát, procistól, és visszanyomta, izomból..
Nem számoltam, de sztem 20 láb görbült el... miután visszaállítgattam, és beraktam, még akkor sem ment..
Na akkor nosza, egyszer élünk, lekaptam a foglalatról is keretet.. de sajnos maga a foglalat is szerteszéjjel lett görbítve, még tűvel sem sikerült megcsinálni...Felhívtuk a gyereket, és mondtuk h ez egy drága porszívózás volt...
-
cbmfan
senior tag
válasz
föccer #15475 üzenetére
még nem jött vissza egy sem... bár szívtam hibás rammal. utolsó darab, utolsó gép. foglalatokban végigpróbáltam, harmadikban nem jelez hibát memtest86 10 lefutás után sem, ennek örömére jót húztam az almaleves dobozból
megint kezdünk kifogyni... van összvissz két alaplap és három proci. estig csak elég lesz, holnap meg úgyis hoz főnök utánpótlást.
-
cbmfan
senior tag
válasz
föccer #15441 üzenetére
hát ja.
még egy gép telepítése van hátra, és kész vagyok. főnök hozott egy rakás cuccot, szóval elleszünk a hétre
viszont zárás előtt 5 perccel bejött egyik "törzsvásárló", hóna alatt egy hatalmas doboz Merci csokival. nekünk hozta, mert mi eddig nem vágtuk át soha, és mindig mindent meg tud venni gond nélkül, ezt köszönné meg ezzel, plusz boldog karácsonyt. főnökkel megszavaztuk, hogy vigye haza pultos gyerekeinek, úgyis beteg a kisebbik fia.
almaléből meg eddig "elszopogattunk" három dobozzal
-
DeFranco
nagyúr
válasz
föccer #15108 üzenetére
Szerintem is így van. Jó pár hónap kiesés reális, de egy év, főleg két év - nem.
Ugyan úgy, ahogy sokan a Marsall-kereszttel magyarázzák az áremelkedést, igaz lesz itt egy másik közgazdasági alapvetés is, mi szerint ilyen extrém kereslettúltengés esetén a gyártók meg fogják találni a módját annak, hogy ezt kielégítsék minél hamarabb, fel fog futni a kínálat is. Ez pedig azt fogja eredményezni, hogy az árak letörnek, és a piac beáll egy (ha nem is 12k/1TB de) normálisabb szintre.
Csak gondoljatok abba bele, hogy ahol eddig nem érte meg gyártani a kisebb haszon miatt, ott most már bőven megéri, mert magas az árrés, rentábilis a termelés. Nő a kínálat, csökken az ár. A gyártók egységesen nem fogják visszatartani a termelést az árak felhajtása miatt, úgy is lesz egy "szökött fogoly" aki próbál extra hasznot fölözni a gyártás felfuttatásával. Megy utána a többi is, és ez azt eredményezi, hogy hamarabb be fogják verni a fejüket a HDD árak a plafonba, mint gondolnánk. A piaci mechanizmusok ezt diktálják.
-
-
cbmfan
senior tag
válasz
föccer #13356 üzenetére
ez jó! csinálok egy ilyet holnap
4 irodai egybegép a noname kategóriából. két P3 800 és 2 P3 1G, más különbség nincs köztük.
ennyi port egy gépben még életemben nem láttam! összes ventillátor beállva, procihűtő lamelláinak nem csak a teteje, hanem az egész tele, lapon legalább fél centis porréteg. optikai cucc nuku, flopi mindegyikben halott. táp ventije szintén döglött, mindenre szó szerint ráégett a por. és ez volt az összesnél...
holnap ezt előadom a tulajnak, kíváncsi vagyok, hogy mit lép rá...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest