- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Kollegina belibbent egy kis táskával, amiben (feltételezhetően) egy kis noti lapult. Azt mondja, ránézhetnék. Aham, nem értek hozzá. De tudom, hogy igen. De mondomhogy nem, mi a baja? Nemtudom, keresztanyu lányáé, de azt mondjákhogy lassú. Mondomnemértekhozzá. De már voltak olyan boltba, ahol 25k-ért megcsináltk (muhahaha), újratelepítették vagy mi és azt mondták, hogy jó lesz. És? Nem lett jó, mert lassú. Milyengép? Nemtudom. Mikor vették és mennyiért? 3 éve, Auchanban 130-ért. Mondomnemértekhozzá. Akkor dobják a kukába? Bánosimésén, hogy mit csinálnak vele.
Feketepont bevés.
-
föccer
nagyúr
Másik fele, amikor jön a rendszergazda gépet költöztetni: - jajj, nincs kábletek, jajj nincs hosszabbítok? Amikor új kolleginának állította be a gépet, majd miután elment kérdezte tőlem a kiscsaj, hogy elvileg most látnia kellene a hálózatot meg ilyesmit, de nincs. Ja, Rendszergizda elfelejtet megint kábelt hozni és elszelet. Válasz, majd jövök valamikor erre ha nem felejtek el hozok... Igényeltem új monitort. Fél év alatt sikerült beszerezniük. Áprilisban lejártak a notebookok garanciája. Protokol szerint ilyenkor csere. Valamikor júliusban kérdeztem ré, hogy ugyan mégis mikor lesz a csere? Ja, hogy lejárt a gari és cserélni kellene? Miért nem szóltatok? (mert mondjuk ti vezetitek a teljes cégcsoport it eszköz nyilvántartását. Na, neki nem szoktam szólni, ha le kell pakolni az egyik gépet A -> B, inkább megcsinálom 2 perc alatt, mint inkább e-mailt írogatni, 3x telefonálni, könyörögni, várni 2 hetet és utána, jajj elfelejtettem. Szóval nem minden rendszergazda érti a dolgát és tudja, hogy mit csinál.
A kedvenc történetem. Konica központi nyomtató. Még kávét is főz ha szépen megkérem. Sokat használt funkciója, hogy elnevezem a szkennelt dokumentumokat és már a megadott névvel küldi ki e-mailen. Fantasztikus. Jött rendszergizda mókolni a szerveren valamit. Mondja nem lesz hálózat pár percig (1,5 óra). Mondom neki kiscsákó valami nem kerek, eddig volt ilyen funkció, most nincs ilyen funkció. Kérem vissza, mert enyém nem adom szeretem. Válasz: nem volt ilyen. Na ne már, minden nap használtam. Válasz: nem kell neked ilyen. Már miért ne kellene? Nem kell ,meg egyébként is, nevezd át a gépeden amikor lemented. Meg a krvvaádat. Villámba állítsd vissza az eredeti működést mert felrúglak, mint kakas a lószart. Dehát azzal neki dolgavan. Ezért fizetünk, hogy dolgozzál vazzeg.
Naszóval a ti szakmátokban is vannak kókány trehány emberek.
Elnézést, hogy beböfögtam, néha előfordul.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
macilaci78 #38120 üzenetére
Jó hogy nem befőttesüveget mondasz.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #37745 üzenetére
Bocs, hogy tőlem kell megtudnod.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #37742 üzenetére
Venti forog rajta, egyéb kérdés?
-
föccer
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #37235 üzenetére
Egyébként nem karteleznek.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Lehet, hogy nem konstruktív, de ő az igazgató.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
MasterMark #37094 üzenetére
chkdsk több kárt is okozhat, mint hasznot. Az esetek kicsi százalékában segít, ellemben ha nem segít, akkor menthetettlenné teszi a meghajtót. Egyébként meg kuka, ilyen állapotban lévő meghajtóra adatot nem bízunk. Ha fontos adatok vannak rajta, akkor nem nyüstetni, hanem beadni adatmentősre.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
cbmfan #36696 üzenetére
Régi-régi főnököm céges opel astráját kölcsön kértem, hogy menjünk védékre temetésre, természetesen alattam állt meg. 120.000-at rakott bele a céges úgy, hogy 15.000-es szervíz pecsét volt benne. 3 liter olajat raktam bele és a nívó leghegye ért bele, csoda, hogy nem állt be az is, mint jancsiszög
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Pedig nagyon fontos paramétere a friss betonnak. Egészen másképpen viselkedik magas (28-30) fokos hőmérsékleten, mint ideális (15-20) hőmérsékleten. Ha téli időszakban lemegy alacsonyra (5-10), akkor megint másként dolgoznak benne az anyagok. Mivel a beton alapvetően egy kémiai-fizikai (és bizonyos értelemben geológiai) rendszer, így nem meglepő, hogy a hőmérséklet változás erősen befolyásolja a benne fégbe menő kémiai reakciók sebességét, illetve a beadagolt adalékszerek hatásmehchanizmusát.
-
föccer
nagyúr
Jájj, amikor ott volt munkám engemet is szivattak ilyesmivel. Még a munkavédelmi bakancsot is le akarták velem vetetni amikor mentunk be a kifutópályához. Mondtama biztosnáginak, hogy tekintettel a nyári melegre és a délután 5 órára szerintem mindenki jobban járna, ha mégis elhinné, hogy csak acélbetétes bakancs van rajtam.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Helló!
Tudom, hogy esélytelen, de nincs véletlen valakinel eldugva elfekvőben egy régi tipusú diavetítője? Ha igen, akkor privátban keressen meg az illető legyen szíves.
Köszi
üdv, föccer
-
-
-
-
föccer
nagyúr
Nekem van egy nagyon leharcolt laposom. De olyan állapotban van, hogy szinte nekem kellene fizetnem érte, ha elviszed.
Koszos, törött. Aksija nincs, tapilap nem működik. Talán a tápegysége még megvan, ha gondolod valamelyik nap megnézem, hogy mit tudott fénykorában. Néha szoktam Hevesen, vagy Jászberényben járni, akkor akár el is tudom vinni neked.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Helló!
Szerintetek mennyibe fájhat egy HP elitebook 6930p kijelzőjének a cseréje? A donor már megvan, csak a cserét kellene végre hajtani.
Köszi
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #23368 üzenetére
Én személy szerint szerettem kis boltba járni. Szerettem amikor kiszolgáltak, amikor segítenek összeszedni a megfelelő cuccokat. Sajna az is bezárt.ó, mint sok másik Azóta sem sikerült találnom olyan boltot, ahol ilyen korrekt eladó volt, mint ott.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
sketchifun #22932 üzenetére
Én az ilyeneket alapból lekoptatom. (azaz csak lekoptatnám, mert nem járok busszal)
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Ironsides #19039 üzenetére
Ma voltam bent kedvenc boltomban. Kedvenc eladómmal dumálunk, miközben válogatok, nézegetjük a cuccokat, matekolunk, sotryzgatunk. Ő mesélte, hogy volt egy vevőjük, aki elvitt elég sok alkatrészt az idők során. Egyszer jön vissza, hogy hogy szar a lap amit vitt. (kb 100. amit elvitt) Oké, csere ugyan olyanra. Jön vissza, hogy 2-ből 2 szar. Hozza a házat, amibe távtartók nélkül benne mosolygott a lap. Az első 98 db-ot is így rakta össze, távtartók nélkül, csak eddig mázlija volt, elég jól voltak lelakkozva alapok. Mázli 2, hogy nem pukkantak el a lapok, csak zárlat miatt nem indultak.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #17813 üzenetére
Igen, már rájöttem
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #17805 üzenetére
26-28 bBA érték az 1400-1500as fordulatra van megadva. Nálam tuti nem pörögne többet 8-900nál.
Speed
700 - 1400 rpm ± 10% (FAN MATE 2 connected)
700 - 1500 rpm ± 10% (FAN MATE 2 not connected)Noise Level
Not Measurable - 26 dBA ± 10% (FAN MATE 2 connected)
Not Measurable - 28 dBA ± 10% (FAN MATE 2 not connected)Varoz: lehet, hogy vannak olyan halláskárosultak, akiket nem zavar, hogy zúg mellettük a gép, de nekem még a laptop is kifejezetten hangosnak tűnik néha. Szeretném elérni, ha az egész gép 30 bBA alatti hangnyomással üzemelne, ami az 5 venti mellett eléggé nehéz falat.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy ilyen CNPS10X Quiet hűtőt lehet Magyarországon kapni?
Googlizok vagy fél órája, de nem találok. Ebay-en van, de postával 15-16k-ra jön ki, amit most nem áll módomban kiadni rá
Köszi szépen
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
kétezer forintos egér.
hány méteres a kábel ?
hát általában másfél .
de bontsa ki ! én ugyan nem ,és nem is szokás .
de én vásárló vagyok !Nekem ilyennel nem volt problémám. Igaz, hogy már törzsvásárlónak számítok a boltban. Igaz sosem vásárolok nagy összegben, de egész jól összehaverkodtam az eladókkal.
Volt már, hogy az egér+bill komóbt (4,5k olcsó logiteck k120) úgy vettem meg, hogy előtte megnéztük, hogy elég hosszú kábelek vannak-e rajta.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #15498 üzenetére
A második kérdésedre: A hdd gyártók soa, semilyen körülmények mellett nem vállalnak garanciát a meghajtókon tárolt adatokra. De erről talán liksoft hitelesebben tud nyilatkozni
Az elművel kapcsolatba. Régebben olvastam valahol (tallán itt a ph-n?) egy ilyenről, hogy mennyi macera volt az ilyen elműs kártérítéssel. És a végén kihozták azt, hogy nem bizonyítható, hogy túlfesz ment végig a hálózaton (az egész környéken durogtak ela pc cuccok és egyéb elektronikai berendezések), és az elmű nem fizetett senkinek. Ennyi
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Próbálkozni mindig lehet nem?
Egyébként olyankor mi van, hogy ha tényleg "magátol" füstöl el? Tételezzük fel, hogy nem nyullt bele senki csavarhúzóval, nem mászott bele egér
(nem hányták tele). Rendeltetés szerűen használt, egyszercsak kakukk. Szétszedve égésnyom. Gari ugrott? Miért?Köszi,
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
DeFranco #15113 üzenetére
Mivel emelkedik az ssd-k iránti kereslet (hdd-khez képest egyre jobb vétel), így annak az ára is szépen kúszik felfelé. És szerintem a hdd piacon is elférne ennyi gyártó és akkor nem alakulnának ki ennyire kényes helyzetek, hogy hopp egy árvíz (még ha a durvább fajta akkor is), és megáll a piaci termelés fele...
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
djculture #15106 üzenetére
Azért attól nem féltem őket, hogy csődbe mennek. Többek között ezért is emelkednek a hdd árak, hogy a termelés kiesése miatt keletkezett hiányt befoltozzák. Az alkatrész utánpótlást meg sebtibe meg fogják oldani, nem fog 2 évig tartani. Ez csak mese habbal, a köznép irányítása, hogy lenyeljék a további áremelkedést.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Most kapta meg a felső vezetés a 3. negyedéves pénzügyi jelentését. Nálunk is most jönnek a jobbnál jobb bejelentések. A nagyfőnök bejelentette, hogy valakitől meg kell válni. Nem lesz vele gondja, mert egyből 4-en jelentkeztünk, mert ha még egy valakit elvesznek, akkor nem vagyunk hajlandóak ugyan azt a munkamennyiséget elvégezni. Így is átlag napi 12-13 órai munkát tolunk, megtűzdelve 24-28-30 órás munkanapokkal. Ehhez hozzávesszük azt, hogy nincs túlórapénz, nincs csúsztatás, sőt, még a rendes éves szabadságot sem lehet kivenni, akkor tényleg elgondolkodik az ember, hogy ugyan mi a fasznak?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Üdv!
Elnézést az offért, de a problémámra még a google sem adott megoldást
Szóval azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy lehet-e még kapni Magyarországon Benq E2200HDA típusú moncsikat? Ez az egyik legkissebb full hd moncsi, és ráadásul talán az egyetlen ami 16:9 és nem 16:10-es képaránnyal rendelkezik.
Ha valaki találkozik ilyennek, akkor kérem dobjon rám egy privátot.
Köszi szépen,
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest