Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
Továbbra is áll az ajánlatom, miszerint ha valakinek lenne kedve Portal 2-vel coopozni, az vegyen fel steamre! Nicknevem az aláírásomban.

Ha nem sikerülne felvenni, akkor dobj egy privit a nickeddel!
-
Thome
veterán
Valakinek megvan a Portal 2 illetve lenne kedve coopolni? Mert akkor jöhetne...

Steam nevem az aláírásomban, ha nem tudsz felvenni, írj privátot. -
Thome
veterán
Olyan kérdésem lenne, hogy a The Binding of Isaac és a Revenge of the Titans közül valamelyik VAC-os játék?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Thome
veterán
Ha valakinek lenne 3 szene amivel már nem szeretne semmit kezdeni, az odaadná nekem?

Egy utolsó, last chance kraftot csinálnék!
-
Thome
veterán
Super Meat Boyos achiban tudna valaki segíteni?

Megcsinálnám az achit, de ezek a pályák valami gyilkosak. Valami trainer is jó lenne, ha jól nézem nem VAC-os. -
Thome
veterán
Valakinek volna kedve Portal 2-zni?
-
Thome
veterán
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Rendes DOTA 2-t kapott, nem bétát. Igen, ez már a teljes játékhoz van. Szóval nagyon nagyot dobott neki a steam. Kíváncsi vagyok, hány AAA-s játékot érne most ez meg.

-
Thome
veterán
Ti melyik steam letöltőszervert állítottátok be magatoknak? Vagyis honnan jön a cucc legjobban?
Próbálom leszedni a Portal 2-t, de egyszerűen nem menek a bitek, be vagyok feszülve...

-
Thome
veterán
Ha véletlen Dota2-t dob a steam, és beaktiváljuk, akkor az early access (vagy inkább nevezzük bétának) is elérhető?
-
Thome
veterán
Angelo69-nek nagy respekt jár, karácsony alkalmából kaptam tőle egy Portal 2-t!

Itt is köszönöm szépen! -
Thome
veterán
Felajánlok 2 szenet a Beat hazardért!
Hátha

-
Thome
veterán
Na bazd... Ebből se lesz ma Portal 2, semmit nem tudok megcsinálni a mai nap...

-
Thome
veterán
Itt nyavalyognak az emberek Portal 2 és Morrowind GOTY-val?
Vagy kifordult magából a világ és sokat akar mindenki, vagy csak nekem lennének elegek ezek a dolgok? Ha nem kell nektek, akkor adjátok nekem! -
Thome
veterán
Én 10. hullámig eljutottam benne. Csak utána már jöttek über monsták, és nem voltak bombáim.

Nem nehéz, csak használd a "-" és "+" gombokat.
Ezzel tudod az időt lassítani/gyorsítani, hasznos jószág, mert volt, hogy 10mp-m volt hátra, és még így is vagy 1 percig zúmmoltam a monitorra, hogy hol lehet az az egy szem zombi. És meglett így. 
-
Thome
veterán
Megint csak 1 szén + 1 kuponom (50% Drakensang) lett.
Az Atom Zombie Smashert meg csinálja meg, akinek hét anyja van...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meg mi az már, hogy szaggat a gépemen az elején, mikor sok ember (pont) rohangál a pályán? -
Thome
veterán
-
Thome
veterán
Valaki le tudná írni a Killing Flooros achievementben mit kell csinálni? Nem látom a nyeremény listában a feladatot, csak annyit tudok, hogy van Killing Flooros is.
Illetve, guest Killing Floorral működhet ennek az achinak a megcsinálása?
-
Thome
veterán
válasz
phenomHUN
üzenetére
Ja értem, akkor tévedtem!

De a lényegen igazából nem változtat, mert játékot dobott már neked ("úgy cseréltem egy másik játékért").
(#14415) PhoenixK: Mondjuk a végső sorsoláson úgyse nyer, szóval kraftolhat, igazad van.
S esetleg nem volt Portal 2 az accountodon már, ami végett a Valve complete pakkból elgiftelnéd a Portal 2-t nekem?
-
Thome
veterán
Inkább ne váltsd be a szenet, semmi értelme. Bár a végső sorsolásnál is esélytelen.
Egyébként nekem most van 2 szenem, meg egy kuponom. Frankó mi?Én az "And Yet It Moves"-es feladatot gyorsan megcsináltam, egyik csávó töltött fel egy videót youtubera a mai feladat alkalmából, így kb 1 perces feladat volt, csak el kellett jutni a második fejezetig.
Az a vicc, hogy itt van a topikban egy srác, Fable 1-et és 3-at (AAA) is nyert ha jól láttam (nyilván minimum 15 achit csinált ha jól láttam, sok kuponja is volt), én meg 9 feladattal itt tartok, hogy sehol, egy koszos Portal 2 nem akar csurranni.
Egyébként ebben az 5 gigás free játékban azt se fogom tudni mi lesz a feladat.
Mindegy, most mártírnak fogok tűnni, de vannak olyan emberek is itt a fórumon, akik nem nyerhetnek semmit. És most ezek mi vagyunk.

-
Thome
veterán
Megcsináltam 2 achit, de megint nem kaptam Portal 2-t...

Leszedem ezt az ingyenes jószágot és megcsinálom itt is az achit, remélem ez dob már egyet. Mai termés, 2db szén.
Nem akar nekem ezzel a dologgal szerencsém lenni, nagyon nem.
-
Thome
veterán
Remélem a következő achikból az egyik Portal 2-t dob majd nekem...

Lehet már tudni, hogy mik lesznek a ma esti questek? Jó lenne, ha jézuska /achi/ hozna nekem egy Portal 2-t...
-
Thome
veterán
Gyerekek, nekem kell egy Portal2...

De nem mellesleg, boldog karácsonyt mindenkinek!

-
Thome
veterán
33% OFF Deep Silver
Csere valakivel? Mondjuk 1db szénre... Elvileg ez már értelmesebb kupon...

Ja igen, volt 7 szenem, bekraftoltam. Ezt kaptam érte. Köszi steam (nyád). -
Thome
veterán
Problem solved.
(#14046) olly: Lol, köszönöm, ez így nem volt túl hard!

-
Thome
veterán
Frozen Synapseban csak nekem nem csinál accountot a rendszer? (Vagyis belogolni sem tud a főszerverre..)
-
Thome
veterán
Problem solved.
-
Thome
veterán
-
Thome
veterán
válasz
üzenetére
A mai tucatjátékok között, egy kis fejlesztőcsapat által elkészítve, úgymond "lineáris" játékmenetben szerintem nagyon is jó az a 12-15 óra játékidő.
_________________________________Más:
Elvileg SPOILER
Annyit tudok még róla, hogy több befejezése is van (3 vagy 4, nem emlékszem), tehát érdemes lehet többször is kijátszani, vagy az adott választópontnál a másik ágazást követni. Bár én még nem találkoztam ilyennel, minden bizonnyal a vége közeledtével lesznek.
-
Thome
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nagyon durva, nézd meg a trailer videót, esetleg próbáld ki a demo-t. És nem fogsz nyugodtan aludni (Na nem a videó miatt, hanem mert nincs megvéve.
) -
Thome
veterán
Vegyétek meg az Amnesia-t! Iszonyat fosatós játék, pedig nem tűnik a videó alapján annak, és emellé baromira élvezetes. Nem a tipikus tucatjátékok. (Penumbrával még nem volt lehetőségem játszani, de azt is megkellene nézni.) És 5 eurót megér! Pláne, hogy független fejlesztőknek csusszan a pénz, nem valami IÉ+ektivizsön kaptafának.

Szerk: Ja igen, van belőle demo, és a teljes játék is kb 1 giga!
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Temu
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mondanál 1-2-t?

eami