Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz tibaimp #108368 üzenetére

    Manapság már tényleg csak a summer és winter sale kártyákat lehet vele farmolni és azt ajándékba adni a fő profilnak, ami aztán szintnövekedésre vagy eladásra használhatja.
    Az az igazság, hogy ha amúgy is vonz a szintnövekedés pl a vitrinek végett akkor sokkal célszerűbb 5 eurot egy új profil veindítására álldozni, mint a fő profilnaak venni belőle drágakövet, mert ha letellik a másodlagos (sokadlagos :DDD ) profilon mindenféle kezdetleges cserebünti, akkor utána a drágakövet is odaadhatja a fő profilnak, csak alapesetben 1 profil farmolna kártyákat, így meg 2 (többször eljátszva sok) fog.
    Persze a betegebbek, ládák farmolására is használhatják a többi profilt (pl pubg-ben sokkal kevesebb pontért lehet megvenni az első ládát, mint a másodikaat, harmadikat stb.) így arra is lehetett használni, de mióta semmi értéke a ládáknak azóta ez már nem éri meg, de főleg régen több profillal, nem kevés eurot lehetett keresni.

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés