Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
oxox!
Szerinted 2v2-ben platina ligában World rank 1 meg van már? Kíváncsi leszek a reggeli táblázatra, addigra frissülni fog
530 ponton fejeztük ma be.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #26902 üzenetére
Team Europe 2v2 team
Last updated 2 minutes ago (last game played 1 hour ago)
Division Rank 1 in Division Spectre Omicron
Joined division 19 days ago
Points 530 in Platinum
World rank #103 (0.04% of 274,872, 100th percentile)
Region rank #45 (0.04% of 104,607, 100th percentile)
Stats 36 wonnem, még nem
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #26905 üzenetére
Pedig direkt ráfrissítettem és azt írta, hogy 2 perces eredmények.
Minden esetre grat, szép eredmény.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
rt06
veterán
válasz Winner_hun #26904 üzenetére
rossz hirem van, 20 perce frissult
World rank #19 (0.01% of 274,872, 100th percentile)
Region rank #10 (0.01% of 104,607, 100th percentile)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Winner_hun
titán
sc2ranks.com-ot a blizzard üzemelteti vagy valami külsős fejlesztés?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
rt06
veterán
válasz Winner_hun #26908 üzenetére
kulso cucc, ami az egyes diviziokat kerdezi le (igy 100-asaval frissulnek a bejegyzesek)
miert kerded?[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #26910 üzenetére
Jah, pontosan.
üdv, föccer
-
killerjohn
addikt
na, meg van az új TV (ofc pixelhibás), de holnap megveszem az SC2-t, és azon nyomban megnézem notebookról 3D-ben, hogy hogy néz ki remélem arcom leszakad, mint az előbb a tesztvideók nézése közben... kíváncsi vagyok, vajon blizz ezért is banol már? Lehet hogy a nagy kijelző jogosulatlan előnyhöz juttat... (hogy rohadjanak meg -.-)
-
rt06
veterán
válasz Winner_hun #26910 üzenetére
igen, olyasmi, sajat adatbazisbol dolgozik, melyet a sajat crawler-jei frissitenek
ami igen jo benne, hogy az adatokhoz egy api-n keresztul hozza lehet ferni, igy akar lehet ra epiteni masik, a sajat igenyeidnek megfelelo oldalt is
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
oxox
addikt
válasz Winner_hun #26905 üzenetére
de ha sikerul tartani a tegnapi nyeresi mutatot, akkor mar tenyleg nem sok van hatra....5W 1L a tegnapi termes ....
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
reggel meg toltam egy keveske partyt meg izibe...3 1v1-bol 3x kaptam zerget....az elsot sajna buktam, de igen tanulsagos volt...az expnel zartam, (gate, forge,+2 cannon). Sajna a scoutomat hamar leszedte lingekkel, es azt gondoltam, hogy akkor eleg lesz a ket cannon ket zea+2 stalker....ling+blingel viszont berobbantott...fogocska, es a gazdasag helyrehozasa (erosebb volt az economy, de a masodik hullam elsodort)
masodik...ez tetszett jobban. kis palya dupla gazt loptam...kozben kiexpelt...sima 4gate (roach-t szeretett volna, de nem jutott el odaig)...es vegre nem hagytam, hogy a mainre a tamadasom kozbe berongyoljon a kint levo lingjeivel (ezt rendszeresen elhibazom)....tehat 4 gate, vagy 6-7 zea, 3 sentry, 4-5 stalker....expet lekaptam, kozben meg zartam a rampat...orom volt nezni a vergodo lingeket az ff-mogott
harmadik, szinten lentebbi falazas, de stalkerek helyett tuti ami tuti ket sentryt hoztam, gate zarassal cannon nelkul...kicsit harcoltunk a toronyert (zeas vs lings), aztan az observer mutatta a roach-t, majd a hydrat...mar 1 colo kesz volt ekkor, mire kesz lett a masodik megindultam...kis mikro, es ff pakolgatas utan a masodik tamadasom mar gg volt
meg volt egy 3v3 is...az sima ugy volt...phonix+colo (TZP mi Vs ZZP) ...szegeny P-t egyedul nullaztam coloja volt, kb 5 stalkerrel...akik csak ugy ugraltak az antigravitazio hatasara
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
föccer
nagyúr
..orom volt nezni a vergodo lingeket az ff-mogott
Ennek a látványnak én kevésbé szoktam örülni Mai napig nem tudok a jól megcsinált 4 gate ellen nyerni... (
üdv, föccer
-
oxox
addikt
válasz föccer #26916 üzenetére
En meg mai napig nem tudtam a jol megcsinalt 4gate-el nyerni ...mondjuk ma csinaltam eddig eloszor dupla gaz lopast (olyan sokat nem is 1v1 ezek)...eddig roachal siman fogtak akarhanyszor ezzel probalkoztam. Az ffe volt a bevallt mostanaban, de azen/ezen a mapon nem lehet vedeni rendesen az expet...ezert lett 4gate
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Ha megkérhetlek dobjál már át néhány replayt, amiben zvel fogák a 4 gate-t. xn cavern, metalopolis, shattered template érdekel elsősorban.
üdv, föccer
-
sith7
nagyúr
+1
A 4 gate - t én is mindig beszopom teamplay - ben is, főleg, ha külön van a kezdő helyünk, de eddig max. hard gép ellen működött a 4 gate
Ember ellen elmegy az idő a derítéssel, scv építkezés közbeni szivatásával stb. és nincs meg a megfelelő APM az eközbeni építkezéshez, gyártáshoz
-
oxox
addikt
válasz föccer #26918 üzenetére
ok megnezem otthon....de nem vagyok biztos benne, hogy talalok (foleg teamplayt jatszok, es nem szoktam mentegetni az 1v1 eimet (a teamplayt sem)...foleg nem a buktakat , de megnezem)
-
Alg
veterán
válasz Winner_hun #26922 üzenetére
Szerintem játszottam azóta már vagy 50-60 meccset...
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Winner_hun
titán
-
Ghoosty
őstag
válasz Winner_hun #26928 üzenetére
Ha lesz, én jelentkezem.
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
-
rt06
veterán
válasz Winner_hun #26928 üzenetére
meg?
az sem fejezodott be...Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Eyesis
őstag
-
föccer
nagyúr
válasz Ghoosty #26940 üzenetére
Kizárt dolog, én nem adtam fel!
Epic csatában győztem ...... már nem is tudom ki ellen. (vagy vesztettem? )
Na mindegy, minden esetre jó lenne gémelni
üdv, föccer
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #26902 üzenetére
Az első hely nem lesz már meg
Van helyette gyémánt liga
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #26942 üzenetére
Gyere sírj a vállamon.. .
Grat!
üdv, föccer
-
Winner_hun
titán
válasz föccer #26943 üzenetére
Aranyból indultunk, platinában már szinte csak sightly favoredeket adott. Volt jópár meccs.. de egy ideje érezni lehetett hogy ebből feljebb kerülés lesz.
ThxA mai utolsó meccs jó volt, oxox gondolta gonoszkodik egy kicsit, PP v PP volt a felállás (tetszés szerint választható hogy az egyes vagy a kettes csoportban voltunk-e), elment gázt lopni. De beteg módon ám, mind a négyet. Nem nagyon piszkálták, na akkor lehet számítani a zea hadseregre. Jöttek is kövön át, oxox probejait jóformán eltüntették és még utána nála csapkodták a pylonokat, addig stalkerekkel szedegettem, aztán csak elfogytak. Közben mentek az én main-emre is, szerencsére én elhúztam a probe-okat, így nem veszett el túl sok, az a kis bevételkiesés meg nem számított. Sajnos utána nem csináltam probe-okat, de így is sikerült egész jól gyártani az egységeket, mert nem egyből warpoltam ahogy lehetett. Ahhoz még nagyon sokat kell fejlődni..
oxox szedői elfogytán azt mondta ezt buktuk, szerencsére sikerült benne tartani a lelket és nem lépett ki. Tán már elhiszi amit leírt, hogy túlélő vagyok
Zeák ellen - pláne ha nem hoznak mást - stalkerekkel simán visszaverhető. Illetve ha az ellen jobban figyel akkor nyerik a meccset, de nem azok az odafigyelős verziók voltak szerencsére.
Meccs végére 110+ amp-em lett, általában 70 és 80 között van.. ez nem az a+klikkes küzdelem volt.
Még itt-ott csiszolni (de nagyon durván) kell a multi taskingon és akkor lehet tovább haladni..► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #26944 üzenetére
GG
Üdv, föccer
-
sith7
nagyúr
válasz Winner_hun #26944 üzenetére
Meccs végére 110+ amp-em lett
Mennyi ????????????????????????? ...........
-
sith7
nagyúr
válasz Winner_hun #26947 üzenetére
Számomra hihetetlen csak ...
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #26949 üzenetére
Ilyen durván mikróztak az ellenfelek?
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- SSD ÚJ BONTATLAN ELADÓ 128 GB 240 GB ÚJ
- Kingston A2000 1TB M.2 SSD / CSOMAGKÜLDÉS
- Eladó Gamer PC - RTX 3070 OC 8GB + Intel i5-12400 / B660 / 32GB DDR4 / ARCTIC
- Be Quiet! Pure Power 11 600W CM / CSOMAGKÜLDÉS
- GETAC UX10G2 ipari Rugged tablet + bill.(I5-10210U 8X4200Mhz, 8GB DDR4, 256 GB SSD, jó akku, WIN11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest