Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
hardver upgrade compeleted!!!!
remélem búcsut mondhatok a laggolásnak 3v3, 4v4-ben
már csak egy ide kábel kell, mert a régit odaadtam a régi lappal, és a dvd-m így inaktív
meg persze valami normális hütés a cpu-ra...[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
killerjohn
addikt
-
föccer
nagyúr
válasz killerjohn #25752 üzenetére
Én még benne is lennék, csak 2 apró bajom lenne. Egyrészt, hogy nekem platina a plafon, még akkor is ha formában vagyok. Másrészt, hogy nem tudom komolyan venni a játékot.
Felső szinten pedig azért már muszáj
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
oxox
addikt
válasz killerjohn #25753 üzenetére
hát jahh én is azt hittem, hogy mennyi van itthon sc2-t le lehet tölteni bnetről?
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
rt06
veterán
-
AlyArkhon
őstag
Valakinek van kedve tolni egy két meccset ?
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
oxox
addikt
válasz Winner_hun #25757 üzenetére
Ööööö ezt nem is néztem meg is nézem
-
föccer
nagyúr
A profilodban fel van véve az sc2. Arra katt, és elvileg ott van egy olyan opció, hogy kliens letöltése. Az kell neked.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
killerjohn
addikt
nincs nagy tolongás 2v2 masterre
-
oxox
addikt
válasz Winner_hun #25757 üzenetére
és lol....nincs rajta ide....floppy van....valakinek nem kell egy pio dvd lejátszó? meg egy zalmi 9700-am is van eladó (pedig elméletben jó lenne a lapra, de a lap hátulján van valami fém, és nem túl egészségesen fekszik rá a lefogató)
Thx Föcceling
-
föccer
nagyúr
válasz killerjohn #25764 üzenetére
Én szívesen játszom veled, csak velem sosem érsz fel masterbe
oxox: nm
üdv, föccer
-
AlyArkhon
őstag
Okés . Jön Darth is akkor már leszünk 3 an , 3v3 ra , simán jó itt lezsek en is. Ma toltunk 1 -2 meccset , bírta a stikkes net egészen korrektül , ugyhogy minden klappol a holnapi gamehez,.
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
oxox
addikt
Alyr- kb 40% már lent van
hát kezdek én is ezen gondolkozni....mondjuk rendszert telepíteni nem árt ha van....alátét sajna nem megoldás, mert rövid a csavar... lecserélem valamire azt hiszem.
-
oxox
addikt
nem kaptam semmiről sem számlát (itt vettem PH!-n) szóval nem kellett kapargatni
mondjuk az vicc, hogy a ddr2 2gigát 7.5k-ért adom el...a ddr3 8gigát meg 13k-ért kaptam....[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Hát ja, a 775-ös platform még mindig marha dárga. Én is erősen gondolkodtam, hogy leszerelem a mostani konfigot, és váltok egy i3 proci köré épített platformot. Kb 30k-val kellett volna kiegészítenem, és kb 2x ilyen erős gépem lenne. Csak sajnos hiányzott az a 30k
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
ZvZ-ben még mindig sík hülye vagyok
üdv, föccer
-
killerjohn
addikt
ISTENEM MAGYARÁZD MEG MIÉRT AD A BNET LOW PLATINA TÁRSAKAT TOP 1 és TOP2 DIAMONDOKKAL SZEMBEN ?!!!!
most komolyan. a baromarcú végigpofázza és pingeli az egész játékot, "go", "gogo", "gogogo". Nem érti meg a hülyegyerek, hogy 3 colo jön ki 20 mp múlva, neki mennie kell.
Megy. Ellenségnek van kb 5 colo-ja meg 10 immo-ja de ő mit csinál? attack-move, jön a vision, meglátja a deathball-t és AKKOR teszi le a siege-et. Én mögötte 1 képernyővel loholok, 3 colo még 1 képernyővel hátrébb. Mire lesiegelt, a fele armyja sehol, mire odaértem ő sehol, mire a 3 colo odaért, semmi sehol. ÁLLLLLAAAT. És a végén benyögi, hogy "lol noob".[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz killerjohn #25779 üzenetére
hogy ne gondold, hogy a sorsod konnyu, s, hogy egyszeru az ut a 2v2 diomondhoz/masterhez... s monda az Ur
-
oxox
addikt
válasz killerjohn #25781 üzenetére
ismerem az erzest...
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
6 nap és vége a 3. szezonnak. Aztán jönnek a rövidített szezonok.
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Alg
veterán
válasz Winner_hun #25784 üzenetére
Rövidített? ebben is alig játszottam pár meccset
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
killerjohn
addikt
wow, megint peccs?
-
oxox
addikt
es ez mire jo?
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Eyesis
őstag
-
princeps27
tag
válasz Winner_hun #25788 üzenetére
Kajak
-
killerjohn
addikt
-
Winner_hun
titán
válasz killerjohn #25791 üzenetére
Énisénis
Nem is láttam még ezt a grafikont, mióta van?► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
killerjohn
addikt
válasz Winner_hun #25792 üzenetére
szép
-
rt06
veterán
ranezne valaki a ts.jmk.hu cimen uzemelo teamspeak3 szerverre, hogy lehet-e kapcsolodni hozza? (belulrol nekem problemazik, muszaj ip alapjan kapcsolodni)
szerk.: latom, koszonom
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
killerjohn
addikt
valaki teamplay ?
-
föccer
nagyúr
válasz killerjohn #25796 üzenetére
Meló van
Meg a tegnapi után nem biztos, hogy nagyon velem akarsz játszani
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz killerjohn #25798 üzenetére
Egy kicsit gyengécskének éreztem a játékomat
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest