Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Aról meg nem is beszélve, hogy az ilyen kiélezett mikróba már keményen beleszól a 2 játékos latency-je is.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
iSonic
addikt
hát ezen mutás dolgon sírva feküdtem a röhögéstől... ekkora fail-t már régen hallottam.. elmondok két dolgot miért jobb a phoenix.. (plusz egy bónusz)
1. k**va gyors
2. még annál is gyorsabb
3. gyorsan sebzi le a light unitokat (20-as sebzés ha jóltom)[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz iSonic #25952 üzenetére
És tedd hozzá azt, hogy mozgás közben lő, és nagyobb a lőtávolsága mint mutának.
Egyéb kérdés?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Alg
veterán
válasz iSonic #25952 üzenetére
Gratulálok, megint sikerült egy teljesen értelmetlen, és a témához csak minimálisan kapcsolódó videót belinkelned, köszönjük Emese
Gyk nem arról volt szó, hogy ha ész nélkül egymásnak eresztesz ugyanannyit mindkettőből, mi történik, hanem hogy megfelelő túlerővel leszedhetőek a főnixek mutákkal.
Ha már videokat linkelünk, ez jobban ide illik
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
föccer
nagyúr
Én leginkább akkor merek nekimenni a phonixeknek, amikor a P bázisa felett megy a légi csata, ugyanis akkor erős kényszerhelyzetben van a P. Ha eltáncol, akkor szedem a probokat
Szőke herceg: Köszönjük szépen, mostanában egy picit nyűgösebben vagyunk, de egyébként minden rendben.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Teamplay valaki?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz killerjohn #25960 üzenetére
Meglátjuk. Most Ghostyval toltam 3 meccset és eléggé gyatrán ment a játék, de majd meglátom. Minden esetre ha vagy, írj rám.
üdv, föccer
-
killerjohn
addikt
válasz föccer #25961 üzenetére
pfúú ma szériám van
végig master társak és ellenfelek, és 1 meccs kivételével végig aláztunk, a meccsek 50-50%-ában felváltva top score vagy second score voltam remélem még leszel 11-kor és akkor alázzuk a platina cheeseköcsögöket ugyanis 1 év sc2, és diamond rank után végre megtanultam tegnap a 6poolt fogni xDDDD -
föccer
nagyúr
válasz killerjohn #25962 üzenetére
Üdv, föccer
-
mikromanus
veterán
Itt is pár vidi. Mondjuk ki lehet olyan elmebeteg, hogy soksok mutával egy csomagban kergesse a pár phoenixet, Mindenesetre sok muta mellett se szabad elugrani sörözni és az AI-re hagyni a védelmi melót
Phoenix testEz meg szép példa arra miért nem szabad 2v2-ben nagyon mass aire menni protossa (legalábbis vakon)l
2v2 légicsata[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
föccer
nagyúr
válasz mikromanus #25964 üzenetére
Szép Winfestor mikró
üdv, föccer
-
sith7
nagyúr
válasz killerjohn #25962 üzenetére
a platina cheeseköcsögöket
khm ...
-
sith7
nagyúr
válasz killerjohn #25967 üzenetére
sose sajtoltam, se régen, se most
-
föccer
nagyúr
válasz killerjohn #25969 üzenetére
Akkor az nem 11 óra lesz
Szerintem éjfél körül már megyek aludni. Akkor napoljuk el a játékot.
üdv, föccer
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
killerjohn
addikt
bnet szarakszik, players found után kidob windows asztalra és még csak annyit sem mond hogy mukkk...
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #25972 üzenetére
Szerintem az sz@r.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Teamplay valaki?
#25976) Alg:
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #25977 üzenetére
Vidd el a gépet
Ha Alg is benne van, akkor csinálhatjuk 3-asban
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Csak nem a mass ling+7roach all inre gondolsz? Az igen gusztustalanra sikeredett
Sittes: Winner végül nem volt és így csak alg-vel toltuk kettesbe. Élveztük mind a ketten
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Gyere szépen a papához, már csak te hiányzol a bulihoz. Éppen most végeztem killerjonyval. Vele nyomtunk 2 gyors menetet is.
üdv, föccer
-
oxox
addikt
válasz killerjohn #25990 üzenetére
"broáf na engem meg ettől kíméljetek"
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
sith7
nagyúr
Mikor lesz szezonváltás ?
-
killerjohn
addikt
rájöttem hogy a gyémánt a legjobb liga.
platina=cheese
master=iszonyat noobok. olyanokat csinálnak, amiket anno silver meg gold ligában láttam (látja h mass ling+mass muta az enemy+kb 5db roach, erre 2 roboból chronozza az immortalokat... -
sith7
nagyúr
válasz killerjohn #25994 üzenetére
ne általánosíts lécci ...
-
sith7
nagyúr
válasz killerjohn #25996 üzenetére
Winner_hun
-
föccer
nagyúr
Valaki csapatjáték?
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest