Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
ZvZ-ben mutákat ritkán látok, ott is leginkább csak late game-ben. Persze amennyi videót meg stream-et nézni9 tudok mostanság lehet ezek elavult információk.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
olta
aktív tag
Tegnap este mit csinalt Destiny es Seth? Valamin versengtek, es folyamatosan kertek, hogy mindenki kuldjon penzt, akar 1$-t is. Destiny valami 11.200-at, mig Seth pedig 4.400-t keresett be par ora alatt. Csak poenbol csinaltak, vagy gyujtottek valakinek, mert elejerol lemaradtam a dolognak...
-
Alg
veterán
A mostani, heti 3-4 meccses aktivitásommal nem akarok belekzedeni, és azokat közel sem értem annyira, mint a ZvZ-t. Viszont kitaláltam mi lesz, fogok 1-2 jó guide-ot mondjuk TL-ről és megpróbálom egyszerű, kezdőknek is jól érthető és kivitelezhető formában, saját tapasztalatokkal kiegészítve lefordítani. Majd valamikor
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
olta
aktív tag
válasz FoBCRaistlin #25407 üzenetére
Kozben megtalaltam en is, ha jol ertem, akkor a hataron tul dolgozo orvosoknak(afrika, egyeb olyan hely, ahol nincs megfelelo ellatas) gyujtenek. Eleg szepen allnak, majdnem 2-en eddig 20.000$-t gyujtottek...
-
rt06
veterán
doctors without borders-nek szoktak gyujteni (tobb sc2 pro is tartott mar valamilyen event-et, s az azalatt befolyt penzt felajanlotta ide), mely szervezet foleg fejlodo es/vagy haboru sulytotta orszagba kuld ki orvosokat, gyogyszereket, orvosi eszkozoket
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
mikromanus
veterán
válasz föccer #25402 üzenetére
Ha mindig csak grandmasterek ellen nyomulsz és ilyen repet/vodot nézel akkor lehet keveset látsz a mutákból
Mindenesetre a magam kölyökszöcske szintjén (platina) nem mondanám, hogy arról szól, hogy ki hoz ki hamarabb és több roachot. Amikor ilyesmivel próbálkozok akkor küldik tömegével a linget és banelinget. Ha megnyirbálják a droneokat akkor roach se lesz elég. Mondjuk én is ezt szoktam az ellennel csinálni ha roachra gyúr vagy fast expel, vagy nem tetszik a neve. Roach kezdés/korai roachra átállásnál átengeded a map controllt az ellennek. Az meg olyan nyomasztó dolog... Enenk ellenére azért ha elhúzódik a meccs akkor jönenk a nehezebb egységek. Roach, muta, nagy ritkán hydra, esetenként infestor.Szeretem a zvz-t
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Flashback
addikt
2v2 valaki?
TS3 szerver Starcraft-ereknek van![ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
föccer
nagyúr
válasz Flashback #25418 üzenetére
Ha hazaért dokibácsitól Mamóca, akkor lehet róla szó. Addig én vagyok a bébicsősz.
Ts szerver címet tudok adni, ha gondolod. Általában a ph-s társaság azt szokta használni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Itt megint kaptunk egy "jó estét kívánok"-ot. Vagy 20 nyelven köszönt a caster
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
-
sith7
nagyúr
válasz killerjohn #25424 üzenetére
jogos
a válasz:
mert először játszol zerggel -
_gabber_
csendes tag
-
föccer
nagyúr
Nem volt az rossz Ha belerázódsz, akkor érdemesebb egy picit agresszívebben játszani, illetve nagyobb mapkontrolt tartani. Simán ki lehet küldeni 1-2 linget az ellenfél vonulási útjába. Nem kár értük, ha cserébe látod, hogy mikor jönnek és mivel.
Egyébként meg hajrá, csak így tovább
üdv, föccer
mod: Gabbarer:
nagyon ott van a szeren
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
Flashback
addikt
Kösz a meccset srácok!
-
föccer
nagyúr
válasz Flashback #25428 üzenetére
Én köszi. Az uccsó meccs végén 900 feletti volt a gázbevételem Jöttek is az ultrák 10-esével Még jó, hogy ez ellen cseszett mikrózni ellenük
üdv, föccer
-
concret_hp
addikt
válasz Winner_hun #25430 üzenetére
ha a másik vinyón fel volt telepítve, simán indíthattad is volna
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Winner_hun
titán
válasz concret_hp #25431 üzenetére
Registry-be nem tudom mit telepít, inkább nem vacakoltam vele, feltettem, közben telepítettem a többi programot. Na mostmár lassacskán nyugi lesz.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
sith7
nagyúr
válasz föccer #25427 üzenetére
Ja, kicsit passzív voltam, de csak nekem volt 3/3/3 - as fejlesztésem
Meg végülis nem is tudtam eldönteni, hogy mit akarok
Mondom ling, roach .... utána, hű, mi van ha légivel jön, akkor kell hydra is ... aztán a végén az ultralisket is bevetettem
Igaz ami igaz az ellen sem volt nagy szám, de ez így elsőre pont jó volt nekem
-
föccer
nagyúr
Ja, a 3 evo chamber elég ritka (és talán felesleges). Az a baj, hogy a párhuzamos 3 fejlesztés kb az összes gázt elveszi, amit 2 bázisból ki tudsz termelni, így nem marad egységekre. Ha a légi támadástól félsz, akkor inkább muta a jó választás. A hydrák még mindig nagyon lassúak, és csak nagy ritkán használom őket, akkor is inkább csak kiegészítésnek. 2v2-ben még lehet értelme, ha az ellen voidozik, vagy bansheezik, de nagyon jó creep terítés kell neki. Előre tudni kell, hogy hydrára mész, és küldeni kell a lufikat a sztráda építéshez. +1 queen, hogy az ellenfél bázisa körül lerakd a tumorokat stbstb. Mindemellé hozzávenni azt, hogy lategame-ben biztosan, hogy mass lingre állsz vissza, és a távolsági attack fejlesztés "kárba hogy veszni". Ha a meele unitokra állsz rá, akkor ultrát fogsz T3-on hozni, ahová must have a max fejlesztés. Ha spire tech-et csinálsz, akkor BL-ek lesznek belőle. A lényeg, hogy ott sem veszik el a meele fejlesztés, mert a broodlingek meele attackal támadnak.
üdv, föccer
-
oxox
addikt
válasz Flashback #25428 üzenetére
mi koszonjuk...jo volt..."kicsit" tulzasnak tartom a besorolast
Focceling: jahh az ultrak csunyan szetkaptak a thor hordat (belegondolok abba, hogy 8 mediccel midurva lett volna )
jo meccsek voltak...sajna a bukoba nagy szerepem volt
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
rt06
veterán
NASL Season Two just went live 'NASL Season 2 Premiere 9/14/11 @ 6:00PM PDT/9:00PM EDT' on TwitchTV
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
föccer
nagyúr
Ha mass roachot játszol, akkor igen, fontos. Csak akkor számítani kell arra, hogy az egész játék alatt a roach play-t kell tolni. Akkor viszont tök felesleges a meele fejlesztés.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
A lényeg az, hogy nincs értelme meele és távolsági attack-ot is fejlesztni. Felesleges pénzkidobás (szerintem). A muták/corruptorok sokkal hatékonyabban a légvédelemben, mint a hydrák,+ba corruptorrol nagyon könnyű átlépni BL-re. Nem vesznek el sem a flay-er, sem a meele fejlesztések. Ezen kívül a corruption képességet minden nagyobb egység ellen lehet használni, így ha elfogynak az égi ellenfelek, a corruptorok még mindig használhatóak maradnak. Egyetlen egy hiba van ebben a taktikában, miszerint 4 bázis kell hozzá, és rengeteg supply (2 a corruptor +2 a BL).
Én személy szerint nem szeretem a roach play-t Inkább muta-ling, esetleg néhány infestorral megfűszerezve. T ellen nagyon jól használható. P ellen lehet jobb választás a hydra-roach, fóleg, ha mass GW unitra megy az ellen és nem hoz sok colót. A colók nagyon durván coutererelik a hydrákat. Bár, ha P ellen hydrázok, akkor nydus az kötelező
üdv, föccer
-
Flashback
addikt
Uraim egy esti PH party?
-
-
oxox
addikt
válasz Flashback #25444 üzenetére
ph!arty ha leszek fent irj ram nyugodtan....ma lesz cenzura, de majd megprobalok kicsit gepele kerulni....szombat delelott, ill. vasarnap este/delutan lesz az En idom
Focceling neked is egy no a cenzurad...es O is sir, ha valami nem tetszik...ebbol is latszik, hogy van ami nem valtozik az ido mulasaval
Alyrrol tud valaki valamit...mikor viszi ki a gepet?
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Alg
veterán
Roach-okban nem szabad bent ragadni, 130-150 supply után már nem túl hatékonyak (ilyenkor kell kis csapatokat elküldeni expeket vadászni, meg mainra nydus/droppolni és ultrával/BL-al újratölteni) - ezért max. +1 attack-ot szoktak nálam kapni az elején és utána meelee.
Légi fejlesztésből a BL is profitál.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
föccer
nagyúr
Jaja, van benne valami. Ezt majd mondom Mamócának is.
Sittes: Ahogy Alg is írja, a BL első támadása a flayer attackot használja. Pénzbe ugyan ott vannak a fejlesztések, csak a flayer attack-ot később is hasznosítod. A meele pedig mindig használni fogod, mert az endgame-ben rengeted linget fogsz használni, mert gázod nem lesz egy deka sem. Ha nem a spire techet csinálod, hanem az ultrák felé mész, akkor carapace+meele upgrade kell.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851