Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz mikromanus #26850 üzenetére
sheth es idra kanadaban van, gondolom ezert nem stream-elnek
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
mikromanus
veterán
Violet meg USA-ban van azt írja. Aztán meg streamel. vagy Kanadából illetlenség lenne már?
Mondjuk lehet ez másik Grandmasteres észak-amerikai EGIdra volt ... Hm... sanszos...Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
rt06
veterán
ehh, mondjuk ezt beneztem, ezek egy masik ontarioban vannak
mindegy, a lenyeg hogy nem otthon, hanem x ora utazas utan egy rendezvenyen, ahol valoszinu nem az a legfontosabb dolguk, hogy stream-eljenekPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
mikromanus
veterán
Jönnek úgy tűnik a komolyabb meccsek. Thorzain vs Morrow megy épp. Sok-sok(k) ghost. Ez már murisabb, mint 1-2 napja
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
föccer
nagyúr
válasz mikromanus #26854 üzenetére
Lehet mondani, hogy op helion?
Hihetetlen, hogy mekkora alázást csinált thorazin
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
rt06
veterán
válasz föccer #26855 üzenetére
lehet, de itt inkabb morrow volt bena
1 queen-nel nem lehet lezarni rendesen a rampat, egy tisztesseges helion filter-t sem tudott letenni, igy aztan eleg gyorsan elhuzott thorzain, csak ki kellett varni, mikor gyalulja lePolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
föccer
nagyúr
Most is helion play van, igaz némi marinnal megtáűmogatva. Meglátjuk, hogy mot mit tud vele morrow csinálni...
Jó lenne, ha ezt hozzná a zerg, jó volna ezt a jó meccseket még nézni egy ideig
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Morrow-nak nem mondták el, hogy a helionok ellen roachokat kell hozni? Azért 3x egymás után megszívni ugyan azt...
Semmi gazdasága, tudja, hogy hatalmas hátrányba van, és techel... Erre csak ezt lehet mondani, hogy megérdemelten kapott ki...
Üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz föccer #26857 üzenetére
Azt a meccset bukta Thorzain. Nerm vitt elég heliont. Bezzeg a következőben...
Morrow veszett kiszámítható. Elvből nem gyárt roachot. Bolond. Szarásig van a map helionnal, de csak lingezik egy ilyen nyílt mapon. Elég megalázó azértBattletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
rt06
veterán
válasz föccer #26858 üzenetére
vagy nem szoltak neki, vagy nem erdekli
bezzeg tegnap, a seth vs puma, na az jo tvz volt (kulonoskepp a masodik meccs), raadasul vegigjatszottak mind az 5 jatekot, s egyaltalan nem volt egyhangu, vagy egyoldalumost meg talaltam egy ilyet (meg masodik es harmadik resze is van), ezt mindenkeppen meg fogom nezni, mert nagyon kivancsi vagyok, hogy ezek ketten mit muvelnek egymassal
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
idra megint hozta a formajat
pedig az elso meccsen meg is dicsertek, hogy nem lepett ki egybol, hanem mintha probalt volna harcolni...Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
killerjohn
addikt
OFF:
Tegnap megint egyik kedvenc időtöltésemmel szórakoztattam magam, és bementem az eDigitalba az eladókat szivatni a két gyerekkel, mint hozzánemértő apuka. Nem részletezem, hogy mennyi baromságot akart nekem a Sony-s csávó beadni, de a vége nagyon dúrva volt. Csak most, csak utolsó darab Sony 46"-os LED TV, 450e-ről leértékelve 290e-re, a taiwani árvíz miatt (lol...) Amíg beszélt, beírtam árgép-be a tv productid-ját, és lám, az első 10 találat szerint bárhol meg lehet kapni 270e-ért A második legjobb, hogy be akarta nekem magyarázni, hogy az egyébként általam kinézett, 51D6900-as samu tvnél (kb 2x jobb képminőség, wifis, smarttv, fullextrás, 4"-al nagyobb) ez mennyivel de mennyivel sokkal jobb, merthogy az plazma, és így házimozira gyengépp élmény (!!!)... Egyszer próbáljátok ki, hogy bementek egy boltba, és ezt eljátszátok! Zseniális! Én már majdnem könnyeztem a röhögéstől közben, de direkt úgy csináltam, hogy olyankor mindig ott hagytam, hogy "megnézem mit csinál a gyerek", aki persze végig az egyik tv-n nézte az avatart, és a fazon nem értette, minek tűnők el percenként megnézni a gyereket. Szóval, megcsinálta az a majom a napomat, de nagyon SOHA egy árva szót ne higgyetek el eladónak!!! Mármint a sima eladó lehet hogy jó dolgokat mond, de ezek az XYZ márkás, adott terméket marketingelő emberek szájából a hazugságon kívül nem jön ki semmi, és ha kivételesen valamit öszintén akar a specifikációról mondani, ahhoz meg nem ért ugye
-
kovsol
titán
válasz killerjohn #26863 üzenetére
szintén nagyon off, de most ez ugrott be:
idézem munkatársamat:
Kijön UPC től két szerelő, mert gyenge a jelerősség, és hogy megcsinálják. Bemennek a spájzba ahol bejön a kábel és ráraknak még fél méteres toldást pluszba megkérdezi tőlük miért lesz most jobb a gyenge jelnek, hogy még hosszabb utat tesz meg és még jobban legyengül ? az két szerelő semmit nem tudott erre mondani, szimplán ennyit mondott nekik a srác: "na most akkor takarodjatok a lakásomból és küldjenek olyat ki aki nem nézi hülyének az embert és ért is a munkájához"amúgy környezetemből tudom, hogy eszméletlen sok ember van aki semennyire nem ért a műszaki dolgokhoz kb és bedől minden hülyeségnek
May the Force be with you!
-
concret_hp
addikt
jó neked, hoyg így ráérsz
legalább starcraftoznál vagy valamivagy fullba vagy sehogy :D
-
killerjohn
addikt
-
rt06
veterán
basszus, senki nem szol, hogy ne felejtsem el az elodontoket?
-
föccer
nagyúr
cyla b+, ne felejtsd el az elődöntőket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44444444444444
üdv, föccer
mod: nsal-en valami dota megy
Mikor kezdődnek az sc2 meccsek?
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz föccer #26869 üzenetére
az elodontok mar lementek, a bronzmeccs es a donto van hatra, azok majd csak kesobb lesznek
most ugye a hon donto megy, utana valami egy oras musor, aztan day[9] daily, es utana jon a bronzmeccs, majd a dontop.s.: kebab...ize, akarom mondani kabbe!!!!111111oneoneeleven
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Franc, akkor azt biztosan nem fogom nézni.
Kik játszanak a 3. helyért és kik kerültek a döntőbe? Csak, hogy fájjon a szívem...
nekem csörögsz papírzacsi? {kurvasokkérdőjeljeljeljeljeljel}
üdv, föccer
-
oxox
addikt
Nekem az volt a legjobb mikor hutot akartam venni....Mediamarkt-ba bementem kinezni...megvenni nem ott fogom, mert hulye azert nem vagyok, de legalabb latom mit veszek mashol....mar voltak tipusok amiket nezegettem....Whirlpool, Bosch, Siemens, es Liebh. volt a listamon...odajon az elado, hogy segithet-e...igen mondom, hogy hutot szeretnek, es az alabbiak....felbeszakitott, hogy most nagyon jok a sharp hutok....arcom: ...mondom, oke, de nem szeretnek sharpot...erre elkezdett gyozkodni, hogy 10x milliot eladtak tavaly...mondtam nekik, hogy okes, de nem bannam ha olyan cegtol vennek aki nem nehany eve kezdte, es felhoztam neki a Sony Leica bevasarlasat, es ezzel belepeset a digitalis fenykepezok vilagaba....frankon nem ertette az erveimet....viszont a Bauhause-be kezdek mostanaban jarni (pecelnel van az m0-asnal egy uj), es frankon mondom, hogy az utobbi idok legkellemesebb csalodasa....kedvesek, segitokeszek, es amennyire kiderult nem is olyan kutyautok mint pl az europarknal levol obi v baumax vagy mi a korsagba...jahh es nem mellesleg olyan valasztek van mint mashol sehol (nincsenek erdekeltsegeim, de tenyleg nagyon jo bolt....csak k.va sok penzt otthagyok mindig...olyanokra amit nem is akartam venni )
On is legyen....ma volt ket nagyon popec 3v3-am...az elso korai blink stalker....sikerult is megmentenem a zerg tarsat, azzal, hogy elcsaltam a pusholo sereget...majd ramantem dt-re, es onnan meszeltek is nekik...masik ZZZ v PTZ(mi) ellen favored...a Terran mar parazott az elejen, hogy vegunk...mondam neki, hogy relax....bevedtem magam meg a zerget cannonal...a ling sereg at is ment a terranhoz, aki tartotta magat...aztan csalogattam a lingeket a cannon falba...terrantol egy drop, meg ket dt le is nullazta ket zerg szedoit....most vegre ugy erzem fejlodtem kicsit (1v1-ben ket terran-t sikerult ma verni...ill tegnap megprobaltam ezt a gazlopo technikat....jo volt...ellen zeazot kinjaba, emg expelt...ott is elfoglaltam mindket gazt ) az elso dt 3-ik csapasanal gg-zet is
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Winner_hun
titán
Hehe P ellenfél, dt-re ment, nem jött neki össze. Meccs után dumáltunk még egy sort, azt mondja P ellenfélnél ha robo-t hoz akkor a scoutra mire odaér az observer addigra vannak a dt-k a bázisomon és nem szokás 2 observert hozni. Írtam neki hogy nálam szokás
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #26874 üzenetére
Nem írtad neki, hogy a haveri társaság csak mr observer rush-nak becéz?
rt06:
üdv, föccer
-
Winner_hun
titán
-
rt06
veterán
válasz Winner_hun #26878 üzenetére
nem szolt nekik day[9], hogy line 'em up?
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #26878 üzenetére
Hurrá, de ez hogy is jön ide?
üdv, föccer
-
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
-
hajsza
aktív tag
Vasárnap este játszottam néhány 2v2 coop meccset, egyelőre óvatos duhajként medium gép ellen. Az első partnerem annyira felbosszantott, hogy a végén már szó szerint reszkettem a dühtől. Ő Z volt, én random->T. Az első 4 percben az égvilágon semmit nem csinált. Gondoltam, hogy egy ingyenélő, aki így növeli a győzelmei számát. Utána a drone-jait elküldte legalább ásványt gyűjteni. Nekem közben már elkészült a seregem, elkezdtem a cloak banshee-kkel szétverni az egyik AI épületeit. Kb. ebben az időben (7-8. perc) a társ is elkezdett végre építkezni. Nem figyeltem rá, csak a replay-ből láttam, hogy a trutyit a bázisom alá is elkezdte terjeszteni, valamint nagy kupac mutalisket gyártott le. Egyszer közben chat-en beírta, hogy támadjam meg a gép központját. Erre nem hallgattam, hanem módszeren kiirtottam mindent, ami az utamba került, az egyik AI összes épületét leromboltam és kezdtem a másodikét is amortizálni. Közben időnként visszanéztem a bázisomra, hogy újabb épületeket húzzak. Ekkor vettem észre, hogy egy halom spine crawlert tett le, amivel az épületeimet támadta. A mutái pedig leszedték az összes banshee-met. Közben a chat-re beírta, hogy "I hate noobs" és később is provokáló szövegeket írt be. Néhány probe-bal elmenekültem és újraépítettem mindent, de azokat is lerombolta. Gyakorlatilag a térkép 80%-át teleépítette hive-okkal, hogy ne tudjak sehova se építkezni. Mindig éppen csak annyi helyet hagyott, hogy valamit mégis le tudjak rakni, amit utána ő ismét lerombolhatott. Én elhatároztam, hogy kitartok addig, amíg végképp el nem pusztít. 2 óra hosszat tartott a meccs, addigra valószínűleg már megunta a dolgot és lerombolta az AI maradék 2 épületét. Ha akkor a közelemben lett volna, akkor addig vertem volna a kezeit kalapáccsal, amíg annyira szilánkosra törnek az ujjai, hogy ezentúl bármilyen billentyűzet láttán reflexből fizikai fájdalom fogja el.
Egyébként valóban nem játszottam jól, szép kényelmesen építkeztem az elején és gyűjtöttem a seregemet, de ha ennyire nem tetszik neki ez a stílus, akkor maradjon inaktív vagy lépjen ki.
Természetesen meccs után egyből rátettem a block-ot és report-ot is küldtem a harass kategóriában. Szerintetek ilyenért elveszik valakinek az account-ját?
Utána még 3 meccset játszottam, de ott már figyeltem arra, hogy a társ mit csinál. Szerencsére ők normálisak voltak, azokat a csatákat már igazán élveztem.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz hajsza #26887 üzenetére
Vagy csak simplán elsőre találkozott a játékkal és nem tudta, hogy mit kell csinálni. Strem-en látott pár meccset, és ennyi. A játékon, föleg az ilyesmi, ladderen kívüli játékban nem érdemes felhúzni magad.
üdv, föccer
-
hajsza
aktív tag
válasz föccer #26889 üzenetére
Az biztos, hogy nem először játszott a játékkal, mert megnéztem utána a profilját, voltak 1v1, 2v2 és 3v3 ladder meccsei. A coop kategóriában pedig már 250 győztes meccs volt a neve alatt. A mi meccsünk elejéből arra következtetek, hogy többnyire az ingyenélő módszerrel szerezte meg azokat és ellenem is azért lett agresszív, mert nem nyertem meg neki elég gyorsan az összecsapást.
Egyébként a noob-ozására visszatérve 1v1-ben kemény bronz ligás a scrác, 11 győzelemmel. Szóval nyugodtan nézhetne tükörbe ha ilyen kifejezést használ másokra.
Szerk.: szóismétlés
[ Szerkesztve ]
-
_OldBoy_
tag
válasz hajsza #26891 üzenetére
Ilyenért nem fogják bűntetni, Blizzard simán elnézi a deezer meg combatex féle ámokfutást is. :S Kb kétezer multi meccsel a hátam mögött annyi jótanácsot tudok adni, hogy ha valaki idegesít, akkor szó nélkül lépj ki a játékból. A net tele van barmokkal, de egyik se éri meg hogy akár csak egy kicsit is felmenjen a vérnyomásod miattuk, elrontsd a napod, stb. Én, ha azt veszem észre a játékon, hogy nem szórakoztat hanem idegesít, akkor továbbállok. Nem asszisztálok idióták eszetlen játékához. (ez persze több v több, ha 1v1-ben zavar valaki lekapcsolom az ingame kommunikációt és lezúzom)
[ Szerkesztve ]
---> http://silver2master.com/ <--- OldBoy #863
-
-
Winner_hun
titán
DTG-vel mi van?
-
Ghoosty
őstag
válasz Winner_hun #26896 üzenetére
Én nem láttam már jó ideje, ahogy WayneGace-sem, pedig mindketten elég jól játszottak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- SSD ÚJ BONTATLAN ELADÓ 128 GB 240 GB ÚJ
- Kingston A2000 1TB M.2 SSD / CSOMAGKÜLDÉS
- Eladó Gamer PC - RTX 3070 OC 8GB + Intel i5-12400 / B660 / 32GB DDR4 / ARCTIC
- Be Quiet! Pure Power 11 600W CM / CSOMAGKÜLDÉS
- GETAC UX10G2 ipari Rugged tablet + bill.(I5-10210U 8X4200Mhz, 8GB DDR4, 256 GB SSD, jó akku, WIN11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest