Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
amúgy tényleg így van, felkapod a queent a levegőbe void lelövi, közben leszedsz pár overlordot is, azt kb vége is, mert te közben már ki is expeltél és dupla crono boost miatt már 1.5x annyi szedőd van, innetől már csak a te hibát ha kikapsz
jah igen, lehet spórát lerakni ami ugye egy szedő feláldozásába is kerül ami income kiesés és egy lárva is elveszik, muta ellen szegény protossnak kell rakni cannont egy két darabot a bázisára jaj szegény és még oda is tud wharpolni egységet ahova akar, és majd bejön a stalker+colo+fönix sereggel és verd meg, vagy esetleg hoz HT -t, és akkor most majd még a végén megsiratom őket, hogy több infestort fognak látni a mérkőzések során a mocskos zergek de szemetek
aki meg megvárja, hogy 30 muta jöjjön ellene az már elbaszta amúgy is, mert akkor a zegnek talajon alig van egysége, vagy max lingek amit elintézne kb 5 HT, na meg a muták is ha csak egy fél stormot kapnak fele életük eltűnik
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
oxox
addikt
válasz kovsol #18602 üzenetére
hat en a masik oldalon allok, es nem igy latom....ha koran megyek legire akkor bedaralnak foldon...probaltal mar void-al, meg phonixel lingekre vadaszni....hat nem tul nyero.... ha a groundon bevedem magam pl. roach-ok ellen, akkor mire 2phonixel+1 voiddal aterek, addigra mar van annyi muta/corruptor/queen...esetleg spora/hyda..aminek meg sem kottyan...a cannonhoz meg kell a forge, amit szinten nem hipp-hopp rakok (4gw, vagy 2gw+robo utan)...ami ugye 3 szedo ara, a cannon szinten 3szedo ara/db.
tobb v tobb-ben jo a phonix ha sok zerg van, mert muta es overlord vadaszatra idealis (ha lenyeges mennyiseget sikerul kitermelni akkor exp parasztokat molesztalni...
de nekem a ground vedes-ellentamadas jott be eddig....
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
föccer
nagyúr
Korai falat kell rakni a natural elé. 2 gate, esetleg cyber, mögé 3 cannon. Ez összesen 450 mineral kiesés, mert a többi kell a tech-hez. Biztonságban expelsz, a Z nem tud deríteni, 7 perc körül elkezded lelövöldezgetni a lordokat. Kb ennyi. Onnantól fogva annyi lárvát, és pénzt kell beletolni a lordok pótlásába, hogy már el is úszott a meccs.
Szóval hidd el, nem annyira nehéz az.
Üdv, föccer
#1805: Az 1 base muta open sem jön ki csak a 8. perc közepén, végén. Ha jól emlékszem, akkor 7:40 körüli idő alatt tudtam kihozni 5 mutát. Tehát ez előtt nem kell félni a muta harastól.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
oxox
addikt
válasz föccer #18606 üzenetére
hogy minden zerg csak a negativumokat latja
nem teljesen ertem, hogy hova raksz mit...de ha a main bazisod nem veded a rampan fallal, akkor ki is lephetsz....ha mar expre falazol, akkor szepen beronygyolnak a lingek a bazisodra (addigra nem raksz le 2 gate+core+forge-t...ha igen akkor egy zea meg sokat nem fog kavarni a nyitott falon), raadasul expre falazni meg baromi palya fuggo...sok helyen a mainre is van egy szikla feljaro, amit szinten figyelni kell....az overlordokat meg ki kell szurni, sajna nem vilagitanak a sotet minimapon, es a tobbseg 1-2t kuld csak ki
Alg replay-en lattam terran ellen remekul alkalmazni az overlordot, es volt, hogy bealdozta (a gazdasagi/larva kieses ellenere is....es akkor a falon belulre meg senki mas nem jut be, csak a zerg!!!
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
föccer
nagyúr
9 pylo, 12 forge, 14 gateway. És értelem szerően azokon a pályákon működik, hogy a naturalt le tuod zárni a main-el együtt. Seteps of war, scarap, jungel basin. A xel nagán értelem szerűen nem ezt a taktikát fogod alkalmazni. És a mondjuk már ezüst ligánál is az a helyzet, hogy ha a derítő drone látja a falat, akkor nem fog ling rush-t csinálni, hogynem inkább kirakja a 15 hachery-t. Ebben az esetben simán verhető a Z ezzel a taktikával.
És most kifejezetten nem a negatívumot láttam, hanem elmondtam egy P taktikát Z ellen, ami működik. Steam-en nem egyszer láttam már, hogy ezzel szivatják le a Zerget.
üdv, föccer
mod:
Az alg-nek címzett részt nem értem. melyik hsz-re reagáltál?üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
oxox
addikt
válasz föccer #18609 üzenetére
az Alg-s resz nem reagalas volt hsz-ra, hanem neki volt egy jateka terran ellen ahol overlordal deritett, es arra utaltam, hogy massal nem tudsz ugy deriteni az elejen....
a 12forge 14 gate taktikat siman roachal kell szetszedni....vagy expelsz Te is koran....probalkoztam cannonal nem keveset, de a roach kifejezetten imadja....es ha csak ezutan teszed a core-t akkor meg tavolra hato egyseged egy sem lesz jo darabig... protossnal szerintem kotelezo az elso gate utan a core....megaztan 20-on x szedoig nincs ertelme expelni sem....addigra kell eleg ground unitot osszeszedni, hogy tudd vedeni az expet (a keson erkezo mutak miatt eleg nehany stalkert visszahivni, mikor latod oket)
2cannon tobb mint ket stalker ara mineralban....forge-al meg osszesegeben is tobb....
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Utóbbi időben 4ből 4szer vertem Forge FE protosst úgy hogy 2 bázisról roach, burrow, tunneling claws, és 20-30 roach-al támadás 13 perc körül, mikor még nincs colo (max 1 vagy 2 immortal - ha 2 immortal akkor nincs observer ->burrow!), közben lerakom a második expet...
Mind a 4 diamond teteje volt.
Este tudok repet is mutatni ha kell.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
rt06
veterán
"....es akkor a falon belulre meg senki mas nem jut be, csak a zerg!!!"
meg a scan"2cannon tobb mint ket stalker ara mineralban....forge-al meg osszesegeben is tobb...."
viszont nem kerul gazba, nem kell assimilator-t tenni, nem kell probe-ot gazra allitani, valamint nagyobbat sebezPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
omani
tag
lemaradtam a GSTL 2 döntőről IM és SlayerS között. Az előbb ért véget, azt mondják nagyon durva volt. Nézte valaki?
http://www.flickr.com/photos/diego_rivera/
-
föccer
nagyúr
Koati exp a dupla crono miatt, és a probok jobb elosztásai miatt jobb. 16 probe felett már már csökken az egy probe által átlagosan behordott mineralok mennyisége. A cannon fal meg azért is fogja megfogni a roachokat, mert raksz eléjük néhány nagy épületet. A roachnak még mindig 4-es a lőtávja, míg a cannonnak 7-es. Így előbb le kellene bontania a gateway-t, hogy a cannonokat el kezdje ütni. Amire a GW-t lenyomja, a 3 cannon szétszedi a roachokat. A mutáktól meg nem kell annyora férni. Amire lehozza őket a Z, addigra neked van legalább ugyan ennyi phonixed, ami durva counterje a mutának.
De ha lesz cérnám, akkor este kipróbálhatjuk
üdv, föccer
-
AlyArkhon
őstag
Az fajinság .. Pont az utolsó meccset nem néztem már végig , mert volt valami teknikai hiba előtte amolyan kényszerszünet , elkezdtem gamézni aztán elfelejtettem vissza kapcsolni ..
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
-
LinogeOW
aktív tag
Ez a GSTL amúgy elég gáz. Bármikor nézek bele mindig TvT megy.
-
h.adam.92
őstag
na most h nem mutatja a loss-okat toltam 3-at és Zről visszaálltam T-re
itt egy "mozgalmasabb" TvT, jöhet a flame, mit csináltam rosszul
-
kovsol
titán
ez az mmr, vagy mi, egy globális szám az egész accountra vagy külön lehet 1v1 2v2 3v3 4v4 re ?
-
kovsol
titán
én azt tartam furcsának, hogy ha RT és AT-ra más érték van és mindenhol külön, akkor miért van az, hogy én bárkivel bármilyen ligában játszok erősebbeket ad be folyamatosan mint az adott liga eredménye indokolná, de ha a társam hasonló liga hasonló stattal mással játszik akkor nem ad ilyen erőst nekik
engem mondjuk csak az érdekel, hogy az 1v1 és a team külön legyen, mert ha neki állok most 1v1 -t tolni nagyon nagy eséllyel goldba szépen vissza fogok csúszni de remélem ez nem befolyásolja a team dolgokat azért
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
Stream Online
-
AlyArkhon
őstag
Nem tudom mi van az emberekkel ma de ez a rengeteg cheese amit tolnak .
Sorra be is nyalják ...Legutolsó Scrap Station zerg ellenfél miutan már látja hogy bukik a cheese írja hogy " wtf ??? " Mondom neki " That was your fcking cheese " és gg nélkül már lép is a csavó ..
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
rt06
veterán
válasz hajsza #18630 üzenetére
en a multkor pause-oltam egy 2v2-t, mert megjott a pizzam, s ki kellett fizetni
ezt be is irtam, hogy legyenek szivesek megvarniegybol jott a beszolas, hogy "make sure, it has plenty of cheese on it"
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
föccer
nagyúr
Jaja, ezen jót röhögtünk. Az már más tészta, hogy utánna felmosták velünk a térképet, mert akkora push-t toltak a 7. percben
üdv, föccer
-
WayneGace
őstag
Sziasztok. Rég jártam erre. Nem igazán játszottam sc2-vel hónapok óta, az utóbbi napokban játszottam párat. Itt egy replay, elég jó játék volt. Az új pályákat nem ismerem igazán még. Korábban tűrhető zerg voltam, azaz zerg race-t irányító játékos. Tanácsot kérnék, hogy a millió marine + tucat tank + néhány thor ellen mi a hatásos?
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
-
omani
tag
válasz WayneGace #18634 üzenetére
Szerintem,
- mid gameben szépen levédte T a mutákat, te pedig tovább massoltad és az összes gázod elment rá így igen nem tudtál tier3-ra menni, BL-ekkel simán megetted volna high groundról
- nem hoztál bling speedet, creep és speed nélkül még a siege nélküli marine ballt-t se lehet beverni ha már sokan vannak
- a nagy terran push előtt szép map controlod volt, érdemes lett volna az egységek egy részét nem a bázis előtt tartani hogy tudj flankelni
- ha már így felállt a terran a bázisod elé, lehetett volna high groundról infested terrant dobálni a tankok közé, visionje ugyan volt de te föld alól ki tudod dobni
- másik kedvencem a kempelő siege marine ellen a bling bombázás, vihetsz roachokat is magaddal a lényeg hogy közel kell őket dobni a tankhoz persze kell ovi speed és érdemes üres ovikat is vinni hogy nehezebb legyen kilőni a bombázókatDe fentiek nélkül is jobban fogtad volna a push-t ha lecreepeled az ellenfél felé a pályát, mert akkor láttad volna hogy merre van és mikor unsiege-el.
Ha jó a mikród még ezzel lehet szivatni a tankokat. Az első kör siege lövés szinte hatástalan mert nem csinál splash-t így több ling ér a tankok mellé.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/diego_rivera/
-
Alg
veterán
válasz WayneGace #18634 üzenetére
Qrvasok ling-baneling, csak kevesebb muta a dropok ellen, helyette meelee és carapace fejlesztés, én ezzel próbálkozom most... (Losira játszik így)
Burrow is vicces tud lenni, a lényeg hogy kettesével-hármasával kell a banelingeket a fő közlekedési útvonalra beninjázni, és lehetőleg ne creep-re (ahol nincs creep oda nagyon kevés T scannel, és még kevesebb hoz raven-t)
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
iSonic
addikt
CraftCupot steremlek akit érdekel [link]
-
WayneGace
őstag
T3-ra nem is akartam menni. Az a bajom broodlord-al, hogy úgyis van a medivac miatt egy rakás starportja, így hamar hoz vikinget, ami a pálya másik végéről lő. Infestor valóban jó lett volna, látszik, hogy rég játszottam, nem kapcsolok olyan gyorsan. Azért hoztam mutát folyamatosan, mert mindig tudtam sebzést okozni neki és gyors egység. Ha elmozdul a tank mellől marine-okkal, akkor lekapom a tankot, ha visszajön védeni, távozok, így a blingeknek nyerek pár minusz tankot. Csak a thor bele köp a levesbe, mert splash damage miatt nem lehet úgy mikrozni a mutákat, magicbox-ra meg nincs idő. Valamint szerettem volna összehozni egy julyzerg féle mega muta ballt. Kösz az ötleteket.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
rt06
veterán
imadom a bronz ligat
00:00:05 - cyla to ALL: glhf
00:00:19 - neoToss to ALL: ur all gonna die
00:00:29 - neoToss to ALL: infidels
00:00:30 - cyla to ALL: glhf to you too
00:00:35 - neoToss to ALL: hehe ok
00:20:17 - neoToss to ALL: map hackaztan kilepett mind a ketto szo nelkul
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz killerjohn #18642 üzenetére
ha mar nem er utol minket, infidel-eket a biztos halal....
-
föccer
nagyúr
válasz killerjohn #18647 üzenetére
Van hozzá maphack...
üdv, föccer
-
kovsol
titán
válasz killerjohn #18647 üzenetére
sajnos tévedésben élsz ilyenkor a fog of war nincs a térképen és látod épp merre jár az ellenfeled, ez pl Wc3 nál durván kihasználható volt, mert kileste mikor támad az ember nagyobb szörnyekre és akkor hátbakapta a csaló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest