Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7424) looser


looser
addikt

(#7409) szumoo: a sajtos süti jobban hangzik :-)

(#7410) koxx: Ilyesmi vodka? :-)

(#7412) Kergeboci: hát, ne ítélj el, nagy IPA rajobgó voltam, de őszintén szólva kezdem megunni. Egy Mikkeller 1000 IBU-ra beneveznék még, kíváncsiságból, de a nagyon keserű dolgok már nem jönnek be. Esküszöm, a Citra+ után megváltás volt a Dühöngő K*rva :-)

(#7417) dangerzone: a Csakajósör választékában csehek és németek is vannak ilyen áron, a Paulaner Salvator kiváló, a Svijany Rityr Bitter szintúgy, a Primátor 12 pedig néhány éve díjnyertes láger volt, szerintem zseniális.
Érdemes lehet elnézni az Aradi-Szív utca sarkán található Ferdinánd Hospoda sörözőbe, nagy választék Ferdinand és emlékeim szerint Primátor sörökből (külön van a söröző és az étterem).
Feltétlenül meglátogatandó a Bohémia söröző a Rákóczi térnél, néhány méterrel lejjebb pedig boltban is kaphatóak valamivel kedvezményesebb áron és nagyobb választékban a remek cseh sörök.
A klasszik bolti választékból a mindenhol fellelhető Pilsner Urquell jó választás, a Leffe-k közül magam is a barnát ajánlanám, illetve a Staropramen Dark Lagere egy igen jó cseh barna. A Krusovice barnája szintén igen jó. Nemrég az Europark Intersparban volt szerencsém felfedezni 1-2 jó árú sört, egyikük az Oettinger Hefeweizen búza, ami új kedvenc lett. Hozzá csatlakozik a Valentin's Heffeweizen (Dunkel) is. Találkoztam egy Barths 8.3 nevű (8,3 akoholszázalékos) sörrel, ami ugyan lesújtó kritikákat kapott, de őszintén szólva nekem ízlik; fél liter 250 Ft körül, szerintem baráti és ütős :-)

Mindent tudok a rákászszakmáról...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.