Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Route 66 Chicagotól Los Angelesig 2. rész
- Helyszíni riport Alfa Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-en
- Bemutató A használt VGA piac kincsei - Július I
- Bemutató Bakancslista: Route 66 Chicagotól Los Angelesig
- Tudástár AMD Radeon undervolt/overclock
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [bitpork:] Fogyasztásra ítélve
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [antikomcsi:] Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- [Re:] [koxx:] Bloons TD5 - Tower Defense játék
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] Android másképp: Lineage OS és társai
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
Aranypatkány
tag
Dehát ezek már nem is sörök, hanem inkább likőrök komolyan, vagy valami átmenet a sör meg a likőr között. Komló sincs már bennük, legalábbis a MS Meadekben nincs.
De ha szigorúak akarunk lenni, akkor a pastry imp. stoutok is neccesek mint sörfogalom. Ember legyen a talpán aki kiveszi, hogy milyen típusú komló van egyik-másik imperial stoutban. Sok esetben ezeknél a stílusoknál már fel sem tüntetik a komló típusát, pedig lehet itt is számítana a maláta mellett, nem csak az ipák esetén.
[ Szerkesztve ]