Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K Norbi
addikt
válasz jófejsrác #23753 üzenetére
Ezt próbáld ki:
Home -> Beállítások -> Csatornabeállítás -> Digitális menü alatt:
Műsor beállítás: Műsor frissítése készenlétben legyen KI.
Ha kikapcsoltam a tv-t valamikor még órákig villog a pent, EPG-t frissíti, tegnap éjjel 2x szer bekapcsolt.
És kedvére frissítette az EPG-t.Valamint Sugó Rendszerfrissítés: Automatikus szoftverfrissítés: KI
-
Tegla80
addikt
válasz kets520 #23751 üzenetére
Sztem telot nem tudsz bluetooth on parositani.
Amugy miert szeretned ezt? Nem kell ez semmire.....
Telora rakd ra a bubbleupnp-t es azzal mindent elersz rola.(telo teljes hattertarat latod a tv-n megjelenitve es tv tavval kezelhezo is.)[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Joshi
titán
Üdv. Érdeklődnék hogy az éppen futó film vagy bármilyen video képfrissítési frekvenciáját hogy lehet előhozni egy X8505B TV-én. Ha megnyomom az Info gombot, akkor csak a felbontást mutatja, de hogy 24Hz vagy 30Hz stb azt már nem. A régi LG Plazmám mindig mutatta.
-
he7edik.
addikt
A HDD-re való tévé adás rögzítést minden X-es sorozatú készülék tudja?
[ Szerkesztve ]
Égő szöveg a flém vázon
-
-
blakey
titán
válasz he7edik. #23765 üzenetére
Előre programozás van, készenléti állapotban rögzít viszont bekapcsolt állapotban az nézhető amit rögzít, sajnos csak 1 tuner van benne.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Astery
senior tag
Sziasztok! Sony TV-kben van olyan lehetőség, hogy a csatornalistát ki lehet exportálni, szgépen megszerkeszteni és visszatölteni? Konkrétan egy WD600-ról lenne szó - ami még nincs a birtokomban.
-
headhunter
addikt
Sony KDL-40WD650 "válalható" kategória 109.990Ft-ért? (99% Invitel Kábel TV SD, HD + 1% film)
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Ha így látok egy TV-t, hogy Sony KDL-48W7 akkor az milyen tv-t jelent? A W7-es sorozatot (mert ilyet, hogy W7 nem találtam)?
Köszönöm!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz K Norbi #23772 üzenetére
Köszi!
Én is féltem, hogy ez a 705-ös lesz.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
agabe
addikt
válasz headhunter #23770 üzenetére
Nem nezegettem meg eloben, de az tuti, hogy miutan nem 100Hz-es panellel rendelkezik, ezert mozgasmegjelnitesben nem a 755, es nagyobbak versenytarsa.
Ha 50Hz eleg, akkor lehet jo is, de azert meg 100-ig lemehetne akcioban aza ara. -
blakey
titán
válasz lasse001 #23780 üzenetére
5 GHz-en is kommunikál, amúgy meg a frekik SSID-ja alapján beazonosítható és nem célszerű ugyanazt a nevet adni, tehát tudod, hogy melyikre csatlakozik.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz lasse001 #23782 üzenetére
Neked lehet, de amúgy meg nem feltétlenül. Ajánlatos megkülönböztetni.
-
Dani Pécs
tag
Sziasztok!
Nagy segítséget szeretnék kérni Tőletek:
Költözéshez szükségem lenne egy 32W705b TV dobozára, lehetőség szerint a hungarocell betétekkel együtt. A költözést követően természetesen visszaszolgáltatnám, nagy segítséget nyújtana, hogy a készülék biztonságban utazhasson. Ha jól tudom a 32W705c doboza is megfelelő lehet.
Előre is köszi minden segítséget! Ha lehet, privátban írjatok.
Üdv,
Dani -
dualcore
őstag
Üdv skacok.
Valakinek sikerült már a képernyőtükrözés nem sony mobillal?
Eddig ahány androidos mobilt próbáltam tükrözni, csak a sony kapcsolódott a tv-hez. Minden más készülék kiír egy kódot, és elvileg ezt a kódot kellene mutatnia a tv-nek is a párosításhoz, de nem mutatja, és nem csatlakozik.
Valakinek tapasztalat??? ( a tv konkrétan 49X8505b) -
asddsa
tag
Hátgyerekek nagyonjó újra szupermáriózni
Bocs az OffértO_o // Megbízhatóságom : http://tinyurl.com/asddsamegbizhatosag
-
kets520
tag
Üdv Tisztelt fórum társak segítsetek már butulok nagyon hol lehet meg nézni hogy műholdnál mekkora a jelszint? KDL50W808-nál
-
blakey
titán
válasz dualcore #23789 üzenetére
Igen, Huawei Ascend G7-tel és Xiaomi Redmi Note 3 Pro-val tökéletesen működik.
-
dualcore
őstag
válasz kets520 #23794 üzenetére
Átváltasz műholdas adásra, majd Opciók-Rendszer információ- És legalul jelerősség:jelminőség.
Wolf 33
Amadeus11
Már mindenképpen próbáltam de nem megy. A jó az, hogy tudok fotót megosztani, hálózatból telóról lejátszani, de a tükrözés nem megy. Egy-egy buliban igen jól jönne.
Blakey
Most én is egy Huawei P9 ről próbálom de nem megy. Van NFC-s táv is, csatlakozna de hibával ledob.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Feltenném még1x a kérdést hátha valaki tud segíteni.
Üdv. Érdeklődnék hogy az éppen futó film vagy bármilyen video képfrissítési frekvenciáját hogy lehet előhozni egy X8505B TV-én? Ha megnyomom az Info gombot, akkor csak a felbontást mutatja, de hogy 24Hz vagy 30Hz stb azt már nem. A régi LG Plazmám mindig mutatta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Crypto Trade
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Projektor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek