-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cotagg
tag
válasz allfinanz #39519 üzenetére
Köszönöm, ez így érthetô.
Az a gondom, hogy újraindítás után mindenképpen valamelyik Bemenetre akar csatlakozni (Adatfolyamos csatornák, HDMI, Digitális jel) és aztán reklamál, hogy nincs jel vagy nincsenek csatornák beállítva. Én pedig nem használok semmilyen bemenetet, azt szeretném ha indítás után automatikusan a Home jönne fel, tehát a fôképernyô az Alkalmazásokkal. Erre nem találok beállítást.
-
cotagg
tag
Erre valaki esetleg?
Azt esteleg meg tudja valaki mondani, hogy hol lehet letiltani a Google Play filmbemutatokat, amik egy-egy ujrainditas utan random beindulnak mostanaban?
Nem tudom miért indul el, ráadásul nem tudom megállítani, kilépni belôle. Percekig nyomogatom a gombokat mire végre visszakerülök valahogy a fômenübe és a háttérben akkor is ordít valami megállíthatatlan filmbemutató.
KDL-50W755C, legújabb sw.
-
cotagg
tag
Azt esteleg meg tudja valaki mondani, hogy hol lehet letiltani a Google Play filmbemutatokat, amik egy-egy ujrainditas utan random beindulnak mostanaban? Ha meg ez nem akkor folyamatosan TV csatornakat akar beallitatni velem, mert nincsenek tarolt csatornak (nem veletlenul). Köszi.
-
cotagg
tag
válasz marlboromen #39478 üzenetére
Köszi a tippeket, meg lett a probléma forrása: OSX-en FAT32-re formázáskor Master Boot Record-ra kell állítani, nem GUID-ra. Most települ...
-
cotagg
tag
Sziasztok,
KDL-50W755C-t frissítenék Nougatra. A beépített szoftverupdate azt mondja minden naprakész (PKG 3.925). FAT32-es pendrive-ra kiírom a frissítést, bármelyik USB-be dugom nem történik semmi. Elakatdtam, mit tegyek? Gyári visszaállítás jöhet csak szóba?
Köszi
-
cotagg
tag
Sziasztok,
errôl a Sony modellrôl tudtok valami konkrétumot mondani?
SONY KD55XE7077SAEP
Annyit látok, hogy nem Androidos, ez akár pozitívum is lehet a havernak, aki nézegeti, ha a menü elég gyors. Edge LED, ami nem meglepô egy belépôszintû 4K modellnél.
Lehet még valamit tudni róla? Natív 50 Hz, ennyit látok még...
Köszi
-
cotagg
tag
Archos Video Playert megpróbálná valaki az új fw-n?
-
cotagg
tag
válasz marlboromen #27835 üzenetére
Nekem a frissités előtt volt ilyen, nagyjából 2 hetente egyáltalán nem kapcsolt be a tv, bármit nyomtam, csak áramtalanítás után.
-
cotagg
tag
válasz TanczosGabor #26480 üzenetére
Küldök privátot!Bocs, mégsem tudok segíteni, más a készülék...[ Szerkesztve ]
-
cotagg
tag
válasz cotagg #24105 üzenetére
Nos, megvan a válasz az utólagos kibővített garanciára, ha esetleg mást is érinetene majd. +3 garancia vehető a készülékhez 365 napon belül. 2 opció van jelenleg:
• BEWY502 19 990 Ft 5 évre szóló normál gyári jótállás
• BCCY502 24 900 Ft 5 évre szóló baleset biztosítással kiegészített gyári jótállásA Sony központi szalonból rendeltem meg, e-mailben le lehet kommunkálni az egészet, szkennelt számla és garancialevél kell hozzá. Nagyon készségesek és gyorsan voltak.
-
cotagg
tag
Szia, Panasonic tv-khez adott quick setup guide-ban szokott lenni leírás, hogy hogyan szereld össze a talpat, hogyan csatold a tv-hez és hogyan állítsad talpra. Ha pofára kell fektetned, akkor legyen akkora asztalod, amire ráfér a TV és a káva nem lóg túl rajta, plusz tegyél alá valami plédet, így valahogy:
http://www.manualslib.com/manual/416033/Panasonic-Tc-L55dt50.html?page=9#manual
50-es TV-t egyedül rögtön rátenni a talpra szerintem elég necces. Én nem kockáztatnám, hogy a talpból kiálló fémalkatrészekkel valahogy összekaristoljam a TV-t, vagy mondjuk mellérakjam...
[ Szerkesztve ]
-
cotagg
tag
Sziasztok, bocs, tudom, hogy gyakran felmerül, de nem találom a választ. Mediamarktban vettem a TV-t alap garanciával, még nincs egy évesm vennék kiegészítő garanciát hozzá. Hol tehetem meg? Menjek be a Mediamarktba vagy máshol kell érdeklődnöm?
A központi szalonban látok két opciót is (http://www.kirakat.hu/arak/SONY/SONY-5-jotallas-BEWY502), de nem derül ki mi a különbség, ahogy az sem, hogy hogyan működik... Egyszerűen megrendelem és kész? Semmiféle sorozatszámot vagy számlát nem kér rendeléskor.
-
cotagg
tag
Valaki tesztelte már az új firmware-t? (KDL-50W755C Firmware update to v3.473)
-
cotagg
tag
Még annyi történt pluszban, hogy a régi vinyón ott vannak a felvételek, látja is őket, de mindegyikre azt írja ki, hogy nem lejátszható... Ezek szerint attól is megbolondulhat, ha lehúzom a vinyót majd visszadugom. (Természetesen nem volt áram alatt a vinyó, amikor lehúztam.)
Szerk: közben egy teljes TV áramtalanítás és újraindítás után sikerült újraépítenie az adatbázist (gondolom) és újra lejátsza a régi felvételeket...
[ Szerkesztve ]
-
cotagg
tag
Köszönöm! Természetesen a formázás rendben van. Próbáltuk a guide-ot is, kézi időzítést is illetve manuális indítást is. És néha megy, néha nem, teljesen kiszámíthatatlan melyikkel mikor mit vesz fel Az alapbeállításainknak rendben kell lennie valamennyire, mert az ezért az esetek egy részében felveszi a műsort. Amit még nem próbáltam, hogy átdugom a a vinyót az 1-es portba, úgy tudtam csak a 2-es alkalmas a felvételre. ("For USB 2 (HDD REC), you can also record a digital broadcast onto an external USB HDD
device")[ Szerkesztve ]
-
cotagg
tag
Sziasztok,
KD-49X8505B van valakinek? CA modul + kártya kombóval jönnek a TV adások (Vidanet, Gyôr), folyamatosan kiirogatja a TV, hogy változott a CA modul pin kódja és a beállításokban írjam át különben valami lesz (mire végigolvasnám eltûnik az üzenet). A beállítások között meg is találom az opciót, viszont elképzelésem sincs milyen pin kódot kellene beírnom ide. Csak ez a Sony TV csinálja ezt, ugyanezzel a CA modul + kártya párossal egy egyel régebbi és egy egyel újabb is tökéletesen mûködik. Valaki tudja milyen kódot követel a TV?
A dolog azért érdekes, mert a külsô HDD-re való felvétel totál megbízhatatlan, úgy 50% eséllyel vesz egyáltalán valamit és minden FW frissítéssel romlik egy kicsit a helyzet. Ha a hibalistában megnézem mi volt a gondja, akkor idônként azt írja hogy vmi kond a CA modullal vagy a szolgáltató nem engedélyezi a dekódolást. (Máskor meg egészen hajmeresztô marhaságokat ír ki a hiba okaként, szóval lehet, hogy csak random bedobálja ezeket a hibaüzeneteket...)
Gyári értékek teljes visszaállítása már volt, semmit nem segített.
Bármi tippnek örülnék, nagyjából ott tartok, hogy keresek másik TV-t, amin mûködik tiszteségesen a felvétel funkció. (Nem az enyém a TV és nagyon fontos lenne a felvétel.)
-
cotagg
tag
ogy -
mindig indul az Andorid és nem lehet belôle kilépni. Hogy az egész rendszer Andorid alapú vagy valami hibrid megoldás azt nem igazán tudom.
[ Szerkesztve ]
-
cotagg
tag
Sziasztok,
haver szeretne egy Vogels M42040 fali konzolt a 2014-es Sony TV-jéhez (kdl50w829). Meg tudja mondani valaki, hogy a csomag tartalmazza-e a Sony mount kit-et (távtartó csavarak az alsó fertályra) vagy sem? A weboldal szerint ok a konzol ehhez a modellhet, de a Sony kitet sehol nem említik, mint tartozékot.
-
cotagg
tag
válasz #TOTTI #21706 üzenetére
Ill, ti milyen média lejátszót használtok?
Többen Archos-t. Viszonylag megbízható. Bár a legutolsó update óta néha megáll a film, de egy kis visszatekerés és play megoldja. Nekem eddig lejátszott mindent, fôleg 720/1080-as mkv-ket nézek. Ha nem zavar hogy nem kadenciahelyes, akkor egészen rendben van. Nálam valamiért a webripek nem jók, szaggat a mozgás, nem tudom mi a jelenség neve - ha erre van valakinek ötlete azt szívesen veszem.
Sokan használják még a KODI-t, de az nálam például nagyon rossz képminôséget ad. Esetleg VLC, de ahhoz kell valami szervert telepíteni forrásoldalon.
-
cotagg
tag
Én tesztként megnézném egy rövidebb HDMI-vel. Nekem hallhatóan zúgott a TV tápja eleinte, azt hittem hibás a táp. Volt egy HDMI kábel a TV-re kötve és a végén volt egy Asus Oplay, ami nem is volt áram alatt, mert nem használtam. Kihúztam a HDMI kábelt és megszûnt a táp zaja. Úgy tûnik elég háklis a TV a HDMI kábelekre.
-
cotagg
tag
Elvileg elég tápot kap, de mit tudok tenni ha mégse? Gondolom több USB bemenetre nem köthetem rá a vinyót, mert azt nem fogja szeretni a TV. Plusz a felvétel lejátszásakor nincs probléma a tápellátással...
Próbáltam több külső HD-t, minddel ugyanaz az eredmény. Pendrive-ot esetleg megpróbálom, de sokkal előrébb nem leszek vele, mert kevés lesz a tárhely.
Azért érdekes a dolog, mert a 3 évvel öregebb Sony TV ugyanott, ugyanazokkal a feltételekkel évekig rögzített hibátlanul mindent.
[ Szerkesztve ]
-
cotagg
tag
Sziasztok, van egy KD-49X8505B TV, ez még nem Androidos. Csinálnék rajta egy factory resetet, hátha segít, mert a műsor rögzítés külső HD-re gyakorlatilag 10-ből háromszor sikerül: vagy mindenféle kifogásokkal nem indítja el a felvételt vagy nagy feketeséget sikerül rögzítenie. Minden egyes fw update után romlik egy kicsit a helyzet. Szóval a fontos kérdés: factory reset után a külső vinyóra eddig rögzített műsorokat felismeri majd és hajlandó lesz lejátszani vagy azoknak is búcsút inthetek?
-
cotagg
tag
Archost használókhoz lenne kérdésem. Az esetek túlnyomó részében elégedetten használom, tudom, hogy nem kadenciahelyes, de egyelőre ez van, együtt tudok vele élni. Főleg sorozatokat nézek és időnként vannak olyan letöltések, ahol folyamatosan akadozik a mozgás, nem csak a gyors mozgások vagy amikor egy messzi tájat pásztáz a kamera, hanem az apró mozgások is. Mondjuk mintha minden másdodik képkocka hiányozna. Nem tudom mi a neve a jelenségnek. Számítógépen tökéletesek ezek az mkv-k, illetve ha letöltök egy másik release-t belőlük, az a TV-n is rendben van. Ezek a file-ok általában webről töltött epizódiok (pl WEB-DL jelöléssel). Más is találkozott ezzel? Van valami beállítás ami megszűnteti csak én nem találom? Codec probléma lehet esetleg?
-
cotagg
tag
válasz PiciDikenz #21374 üzenetére
Bocs ha már volt: megpróbáltad a PS4-et lehúzni a TV-ről? Akkor is marad a csíkosság?
-
cotagg
tag
Archos-hoz jött egy frissítés, ha valaki már feltette megoszthatná a tapasztalatokat. Javult-e valami vagy egyet léptünk elôre, kettôt vissza
(Talán nem annyira OFF itt a téma, mert az a kérdés, hogy a Sony TV-ken, hogy mûködik a szoftver.)
-
cotagg
tag
Ha hosszan nyomod a bekapcsológombot a távon, az valójában egy teljes reboot vagy hard reset vagy éppen minek nevezik. Ha vacakol a tv akkor érdemes megejteni. Nekem Arcosszal egyszer volt, hogy elkezdett szaggatni minden lejátszás, ez az újraindítás rendbetette.
Kodit pár havonta kipróbálom, de nálam valami gond van a felbontásával, már írtam többször, 80-as évek másolt vhs kazetta minpôségét hozza, nem jöttem rá miért.
-
cotagg
tag
Feljebb írtuk, hogy másnál is önállósítja magát (50W755C) és random bekapcsol. Ez még az elôzô firmware-rel volt, ami tegnapelôtt jelent meg, azzal nem tudom csinálja-e még. Én is azt tettem, amit te, beállítottam az idôzítôt, ettôl függetlenül azért agyvérzést kapok tôle, hogy 2 dolgot javítanak, 3 mûködôt meg hazavágnak.
[ Szerkesztve ]
-
cotagg
tag
KDL50w755 újabban rendszeresen bekapcsol magától. Mire hazaérek megy a TV. Idôzítô ki van kapcsolva. A legutóbbi frissítés óta csinálja. Valaki tapasztalt ilyet?
-
cotagg
tag
válasz kriszti@n #20894 üzenetére
Most, hogy írtad kipróbáltam, simán működik vele, rögtön párosodtak, Archost kiválóan tudtatm irányítani vele a kruzor gombok, enter, space és esc segítségével. Működtnek az F billentyűkhöz tartozó opciók, mint play, pause stb, hangerő és meglepetésemre a fényerő is állítás is - fogalmam sem volt, hogy Archosban erre van mód és nem is tudom hogyan hozható elő a távval.
Annyi, hogy ez a wireless Apple keyboard előző generációja, nem a pár hónapja megjelent változat.
-
cotagg
tag
válasz shmano #20884 üzenetére
Akkor sajnos ötletem sincs mi okozhatja, nálam ilyen gond soha nem volt (teljes verzió). Esetleg valami hálózati beállítás? Mitudomén lassú a hálózat és nem elég gyors a buffer, emiatt visszaugrik oda, ahonnan elkezdted a tekerést...
Vagy nézz körül a G+ fórumon:
https://plus.google.com/communities/101947888493799161313/stream/8b3ca622-5b01-4ce7-8cbd-ad8fc5838506 -
cotagg
tag
Elvileg: amikro megy a Kodi megnyomod az Action Menüt, majd kiválasztod a "Kép"-et és utána kikpacsolod a kontraszt kiemelést. Így kellene működnie. Mondjuk én a Kodit nem használom, mert egy másolt VHS minőségét hozza nálam valamiért, de a többi lejátszó programnál működik a beállítás.
Viszont ha valaki elárulja, hogyan lehet egy kép beállítást használni minden forrásra - ahogy a régi Sony modellekénél erre mindig volt lehetőség - azt én is megköszönöm.
-
cotagg
tag
Ma jött ki egy fw update az androidos modellekre:
https://www.sony.co.uk/support/en/content/cnt-hn/prd-tvhc/android-tv-features-uk-02-feb-2016/KDL-50W755C
-
cotagg
tag
Nálam is hasonló helyzet volt Vidanettel. Nem tudom a UPC szolgáltatása, hogy mûködik. A Vidánál bejön a lakásba a koax kábel azt ketté osztják egy szûrôvel, onnan az egyik szál megy a modembe, a másik a TV. Nálam ez a másik szobában van, onnan jön át a falban elvezetve a koax kábel a TV-hez. Ha bekapcsoltam a TV-t és és közben ment valamilyen adatforgalom, akkor szétesett a TV-n a kép illetve a net kapcsolat is megszakadt idôvel. Nagyjából mindenhol hülyének néztek, amikor elmondtam a problémám. Végül két dolog segített. Az antennaboltban adtak egy internet leválasztó szűrőt, ami a koax kábelre tekerhető, illetve beiktattam egy földhurok leválasztót is, azóta ok minden. Valószínűleg valahol a falban elvezett kábelezésemmel van a gond egyébként, de így most működik minden.
-
cotagg
tag
-
cotagg
tag
válasz MasterMark #19377 üzenetére
Én is így jártam a Miracasttal. Kipróbáltam a képernyőtükrözést, utána a laptompom percenként eldobta a wifit, mindent újra kellett indítanom, hogy helyreálljon a rend.
-
cotagg
tag
válasz Archanon #19343 üzenetére
Probáljad meg az Archos lejátszót, nálam simán viszi a megosztott filmeket wifin keresztül, feliratokat is tökéletesen, ha nincs felirtat tölt is le. Kb 3 hónapja használom, szinte hiba nélkül teszi a dolgát. Nem kell hozzá szervert meg kutyafülét telepíteni a gépre.
-
cotagg
tag
Ha nem kadencia helyes lejátszót használok kényelmi okokból, de zavar a 24p hiány érdemes lehet bekapcsolni a True Cinema motion flow-t? Ezt írja róla a Sony oldal:
"True Cinema is effective for 2-3 pull down signal (*). Optimized frame order presents the original frame-rate on TV. When set to Off, its function does not work. *2-3 pull down signal: convert from 24Hz frame to 60Hz field."
Vagy inkább maradjon offon, mert ez így csak a szar pofozgatása?
-
cotagg
tag
válasz allfinanz #18172 üzenetére
Feltettem én is, kiírta, hogy akár fél óra is lehet az update, nem viccelt, tényleg annyi volt. A beállításaim nagyjából megmaradtak, csak a színbeállításoknál nullázta a színhômérséklet beállításait. Én lényeges változást nem tapasztaltam így hirtelen, remélem hibákat javítottak (távirányító ideiglenes lebénulása, színbeállítások összekeverése stb.).
-
cotagg
tag
válasz medvegy #18145 üzenetére
Hát próbálom én, de szar a kép, erre kéne megoldás Nem wifi gond, mert akkor az Archos nem lenne tökéletes. Szervert nem akarok telepíteni, akkor marad az Archos vagy az Oplay, kábellel nincs lehetôségem összekötni sajnos. Amúgy nekem az Archos tökéletes, csak egy vésztervnek kéne a Kodi, ha esetleg valamelyik frissítés hazavágná az Archost. Eddig egy film volt, aminek szagatott a mozgás, de leszedtem másik kódoltást belôle és az már ok. Pár hét használat után nem rossz szerintem.
-
cotagg
tag
Kodi segítségre lenne szükségem, 50W755C-n próbálom beállítani, az SMB-vel megosztott tartalmakat játszanám le wifivel. Ugyanez az Archosszal tökéletesen működik. Minden sikerül, látja a filmeket, le is játsza, de nagyon gyenge minőség, mintha VHS-t néznék, a TV képbeállításai rendben vannak. Mi lehet gond, merre keresgéljek a szoftverben? Semmit nem találok, ami segítene.
-
cotagg
tag
válasz SlágerTibo #18130 üzenetére
Azért ha egyszer valaki kalibráltatna ebből a sorozatból (nekem KDL-50W755C van), nagyon kiváncsi lennék az értékekre. Vagy ha tudtok valakit, aki Győrben kalibrál az is tökéletes.
-
cotagg
tag
válasz Ragnar95 #17673 üzenetére
Azért én a tavaly KD-49X8505B menüjénél sokkal jobbnak és gyorsabbnak találom az idei Androidost. Annál rémálom mire hajlandó a menüt elindítani, akkor is akad rettenetesen, néha kikapcsol az is magától és bár tud felvenni mûsort vinyóra a gyakorlatban az esetek egy harmadában nem teljesen változó hibaüzenettel nem veszi fel egyáltalán vagy csak egy fekete képernyôt sikerül neki. Míg egy másik 4 éves Sony LCD hiba nélkül vett fel mindig minden mûsort.
A Guide valóban baromi idegesítô így. Meg a vesszôparipám a színprofilok: nincs közös színprofil, mindegyiknek külön kell belôni és néha az alkalmazás nem a saját profilját használja.
-
cotagg
tag
válasz Somi16v #17630 üzenetére
Archos Media Player a store-ból, ingyenes verzió van belôle, de nem tudja az AC3 hangot, így muszáj megvenni. Amúgy nagyon pozitív a tapasztalat eddig vele, gyors, jó minôság, nagyon egyszerû kezelés, de pont kellôen "okos", szed feliratokat illetve film infókat, ugyanakkor nem válik zavarossá és használhatatlanná a sok információtól.
Képernyôtükrözést nem próbáltam, gondolom ahhoz másik Androidos eszköz is kellene. Youtubot próbáltam ipadrôl, azt rögtön kitette a képernyôre.
Telefon megjött, a sony oldalon regsztráltam a telefonért, feltöltöttem a számlát és pár nap múlva jött a telefon.
-
cotagg
tag
válasz Somi16v #17624 üzenetére
Szia, egy hete használom. Nálam sem volt firssítés, a legújabb volt rajta már. Féltem az Andoridtól, de most már örülök neki, mert így van rajta olyan médialejátszó, ami alapból látja az SMB-s megosztásaimat, jól mûködik. Ha a menüben sokat kavarok, akkor idônként nem reagál a távra 5-10 másodpercig (se a gyárira, se a tanítottra), de reméljük sw update ezt orvosolja. Amiért nagyon haragszom, hogy minden bemenetre (digitális, hdmi, alkalmazások stb) külön kell a színprofilokat beállítani, nincs olyan, mint a régi Sony TV-ken, hogy megjelölöd a színprofilt közösként. Amiért ez még bosszantó, mert idônként elindítom az Androidos médiajátszót, és nem az alkamazásokhoz tartozó színbeállítást rendeli hozzá, hanem a kábel TV-hez beállított színeket. Ilyenkor ki kell lépni aztán vissza és megtalálja a saját színeit...
-
cotagg
tag
Lett egy eladó Xperia E4-em az akcióból. Természetesen, bontatlan, garancia stb, ha valakit érdekel. Gyôrben van, el is postázom ha kell.
-
cotagg
tag
Még egy 50W755C kérdés, de gondolom az összes androidos menüsnél azonos: rá lehet venni valahogy a tv-t, hogy bekapcsolás után az utoljára használt csatornára vagy bemenetre kapcsoljon, ne a home screen jelenjen meg? Vagy ha az programozható, hogy automatikusan a HDMI1-re kapcsoljon az is tökéletes lenne...
-
cotagg
tag
50W755C-nél van arra mód, hogy ugyanazt a képbeállítást használjam minden bemenetnél? Nem találom. Egyelőre csak azt a megoldást látom, hogy minden bemenetnél újból beállítok mindent. Jó lenne elkerülni...
-
cotagg
tag
Sziasztok, megnéztem élőben a 50W755C és a menüjében is hagyták, hogy turkáljak. Rögtön ki akartam kapcsolni a motion flow-t, ekkor ért a meglepetés, nem tudtam kikapcsolni. Volt egy true cinema mód, ami jónak tűnt (lehet, hogy ilyenkor kikapcsolja valójában?) illetve van egy egyéni beállítás lehetőség, de ott csak minimum értékre lehet visszavenni. Plusz akadt itt még egy 'tisztaság' állító csúszka, ami szintén meglepetés volt Milyen értékre érdemes ezeket állítani? Csinált már valaki listát az ajánlott értekekről? Nézegettem de nem találtam itt.
-
cotagg
tag
válasz Sárpac #17235 üzenetére
Ez akkor is igaz, ha kizárólag 24p-ben nézek filmeket?
Amúgy a 50W755C panelje tényleg annyival jobb, mint a 48W705C-ben lévő? Ahogy látom mindenki az 50W755C-t ajnálja inkább, de a műszaki adatokból nem látom miért. (Feltéve, hogy Android, plusz 2 inch és a Motionflow nem érdekel.)
-
cotagg
tag
Sziasztok, kicsit utánajárva rájöttem, hogy a médiajátszóm tudja a 24 fps-t ezt be is állítottam, a tv jelzi is, hogy 1080/24p. A tv-n kell még valamit állítanom (régi KDL40-EX500)? Azt írják mindenhol, hogy 24p True Cinema Technology, de erre semmilyen beállítást nem találok a TV menüjében. Ezek szerint nem is kell semmit tennem, ha a HDMI-n keresztük a megfelelô jelet kapja akkor 24p-t fog játszani? A képbeállítások között van valami 'Filmüzemmód: Automatikus 1 / Automatikus 2' beállítási lehetôség, de úgy sejtem ennek semmi köze a 24p-s lejátszához. Köszönet
-
cotagg
tag
Sziasztok, hátha valaki tudja a választ. Van egy Sony KD-49X8505B tv és rákötve egy vinyó tv-műsorok felvételére. Az esetek nagyjából felénél nem indítja el az időzítő a felvételt vagy kézi indításkor magától leáll egy idő múlva. Ugyanitt két generációval ezelőtti Sony tv soha nem produkált hasonlót.
A felvételek között van egy hibalista és a leglehetetlenebb okokat sorolja fel: „A felvétel megszakadt. Ütközik egy másik felvétellel vagy a kezdés időpontja elmúlt.”, „A modul nem engedélyezi az eseménynek a dekódolását.”, „A felvétel csak részben készült el, mert a felvétel során a fő áramellátás megszakadt.” stb. Csak igazából egyik sem igaz.
A kábeltvs kártya látszólag hibátlanul működik, a kábelezés rendben van, a TV adással nem szokott gond lenni, a vinyót már cseréltem, hátha azzal van a baja. A menüt átböngésztem, hátha van valami beállítás, amit nem szeret… Gyakorlatilag már ötletem sincs mi lehet ez, a legutolsó frissítése sem javított rajta. Van valakinek ötlete mit nézzek meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest