-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Charliehun15 #19531 üzenetére
Grat hozzá .
Legfontosabbat: Pixelhiba (az összes főszínekkel nézd át tüzetesen).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Charliehun15 #19470 üzenetére
Van 3 üzletük, tovább kellett volna próbálni, ha azok se adják meg más Sony üzlet. Nekem is 3. bolt adta meg. Bár lényegtelen, így is jó áron volt tényleg.
-
hitchins
őstag
válasz Charliehun15 #19466 üzenetére
A torveny tudtommal nem internetes rendelesre vonatkozik hanem tavollevo felek kozt kotettett szerzodesre azaz telefonos rendelesre is ervenyes.
Itt inkabb az a problema hogy telefonos szerzodest nehez bizonyitani egy estleges problema eseten ha a telefonbeszelgetes nincs rogzitve. -
B-L-A-C-K
titán
válasz Charliehun15 #19466 üzenetére
Nekem úgy volt ledumáltam telefonon, mondták neten rendeljem meg, és ingyen hozzácsapták a biztonsági garit.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Charliehun15 #19447 üzenetére
Telefonon beszéltem le én is, és úgyis kaptam meg.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Charliehun15 #19442 üzenetére
Sony-nál vedd, úgyis jó áron van ott is, és korrektek. Sőt még ha szerencséd van alkudhatsz is, pl egy 5 éves biztonsági garit (én kértem tavaly, és itt megadták). Illetve neten rendeld meg, mert bármi baja van 14 napos elállás van.
Gariba amúgy a biztonságit erőltesd, ha nem adják akkor mondjad féláron adják vagy valami... Azért jobb mint a sima, mert ha fogod levered vagy megkarcolod vagy bármit csinálsz vele, kapsz másikat, vagy levásárolhatod. Plusz hiba esetén ha elromlik a TV-d biztosítanak cserekészüléket még tart a javítás.
[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
válasz Charliehun15 #19437 üzenetére
Samsungnál ok, sony-nál nem.
-
BB9360
aktív tag
válasz Charliehun15 #19412 üzenetére
Kár, mert akkor nem is lenne kérdés (amiket máshol feltettem...)
-
BB9360
aktív tag
válasz Charliehun15 #19405 üzenetére
Az 55-ös ára itt elírás, igaz?
-
JackeL
tag
válasz Charliehun15 #19367 üzenetére
Utolsó oldalon a bal felső sarokban a KDL49X8005 TV-nél valamit benéztek, de nagyon.
274 999Ftról LEárazták 299 999Ft-ra?
Ettől eltekintve köszönöm az információt -
hitchins
őstag
válasz Charliehun15 #19367 üzenetére
ez jo koszi
-
cyanID
tag
válasz Charliehun15 #19355 üzenetére
Meglepő de az expertnek nincs működő honlapja?
-
hitchins
őstag
válasz Charliehun15 #19355 üzenetére
expert? az hol?
-
agabe
addikt
válasz Charliehun15 #19192 üzenetére
Mehettek volna lejjebb is, de 220-ert meg epp akciosnak mondhato az 50"-os 755-os...jobb mint a legolcsobb netes ar.
-
dh66e
veterán
válasz Charliehun15 #19050 üzenetére
Mennyiért adták az emagnál BF akcióban?
-
Mate
nagyúr
válasz Charliehun15 #19050 üzenetére
Ha jól értelmezem a dolgot hivatalos, európai sony garancia van rá, amit elfogadnak idehaza is a számlával.
Írtam sony-nak levelet, ők azt mondták simán jó ez a garancia és meg is hosszabbíthatom.
-
Janaboy
veterán
-
Janaboy
veterán
válasz Charliehun15 #18956 üzenetére
Janaboy
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Charliehun15 #18953 üzenetére
Az a baj hogy visszamondtad nem fogják neked feldolgozni és kirakni újra, szóval elhiszem jót akartál, de ilyen alapon felesleges volt.
-
blakey
titán
válasz Charliehun15 #18953 üzenetére
Tavaly mailben küldtek egy garilevélnek mondható írást, minden volt csak gyári gari nem, ha gond van akkor őket kellett hívni és vitték volna.
A válaszuk alapján Mo-i garancia, de én ezt kétlem, mert nem a magyar Sony-n keresztül forgalmazzák, de ha nem így van akkor már változott a helyzet.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Janaboy
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Charliehun15 #18951 üzenetére
De gyári garancia levelet szerintem nem adnak, vagy ha a gyári dobozon ott hagyják oldalt az mondjuk jó mert lesz, csak nincs kitöltve ami nem baj mert a számlával tudod igazolni, mikor és hol vetted. A lényeg amúgy amit írnak, hogyha van számla, + gyári garancia levél akkor itthon és letudod gariztatni.
Mondjuk ha így van ezt jó tudni, mert mind1 hol veszed ilyen alapon, él akkor a gyári garancia is.
[ Szerkesztve ]
-
Charliehun15
csendes tag
válasz Charliehun15 #18948 üzenetére
Végül ezt írták:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük levelét.
A készülék vásárlását igazoló számla bemutatásával, valamint a garancia levéllel bármilyen garanciális javítást márkaszervizünknél igényelhet.
Márkaszervizeink elérhetőségét az alábbi hivatkozásban találja:
http://services.sony.hu/support/hu/repair/asc
Esete a következő esetszámmal lett nálunk regisztrálva: ........ Ha további információra lenne
szüksége ez esettel kapcsolatosan, kérjük ne változtassa meg a címet a levélre való válaszoláskor,
hogy ezáltal könnyebben kezelhessük azt.
Tisztelettel, "
Magyarul ez mit jelent ?
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz Charliehun15 #18948 üzenetére
Ha már levelezel velük, megtennéd, hogy rákérdezel a garanciakiterjesztésre is? Hogy lehet náluk vásárolni vagy sem?
-
Mate
nagyúr
válasz Charliehun15 #18934 üzenetére
Mindenképp írd majd meg, hogy mit írtak
Mondjuk én mindenképp megveszem. Emagos garancia annyival másabb, hogy nem otthon szervizelik, hanem futár hozza-viszi így kb. 5-8 munkanap alatt csinálják meg. Én kibírok ennyit tv nélkül ha véletlen baja lenne.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Charliehun15 #18925 üzenetére
Ennyiért nagyon jó.
Gari meg lehet bolti, de az Emag érte jön, meg vissza is hozza, szóval nem gàz.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Charliehun15 #18930 üzenetére
Mielőtt visszamondod, kérdezz meg egy Sony szervízt, hátha tudnak válaszolni.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Charliehun15 #18927 üzenetére
Többnyire Romániába viszik a hibás készüléket. Előfordulhat olyan készülék amitnek a garanciája itthon is érvényes lehet, pl. Apple, Panasonic (PanEU garancia). Nagy értékű eszközt nem vennék tőlük.
-
Janaboy
veterán
válasz Charliehun15 #18927 üzenetére
Tudtommal ilyenkor vissza kell küldeni az emagnak és ők javítják..de lehet tévedek és extra gari se köthető..
Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz Charliehun15 #18925 üzenetére
Az ára jó, de tudtommal ez nem hivatalos Sony garanciás..
Janaboy
-
daniel2121
senior tag
válasz Charliehun15 #18915 üzenetére
Nagy engedmény csak az X8 és S8 sorozatúaknál lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
veterán
-
shmano
tag
válasz Charliehun15 #18880 üzenetére
Sony center nem megbízható? No, ez új info köszi. Mondjuk érdekes hogy egy ilyen cég mit megenged magának. En is sajnslom hogy lemaradtam a 42w705 ről, most egy 43w755 van. Itt nagyon lehúzták a ph-n, de szerintem nem megalapozott. Nagyon jól ismerem a 705 öt, van a családban. Úgy mondanám, hogy a 705 öt jóval könyebb bekalibrálni. Én nem vagyok híve annak a beállítssoknak amit kimérnek akármilyen műszerrel... Direkt kipróbáltam azokat, hát szerintem attól mé az is nézhetőbb ahogy gyárilag volt. Azt nagyon hisnyolom hogy az enyémben nincs benne a bitjavító sbm technológia... A 36 ms hez hozzászoktam, nem gáz ha konzollal használod. Mondjuk az újakról nincs sok teszt sőt a többiről nem is tudok pontos input lagot. Szval rosszul nem jársz nagyon szép képe van az újaknak is .
The Last of Us:Remastered ~ YT:Shmano ~ Twitch:Shmano
-
Janaboy
veterán
-
shmano
tag
válasz Charliehun15 #18872 üzenetére
Az euronicsben azt írja hogy bemutató darabok: Vác, Miskolc és Mosonmagyaróvár.
A sony center szerint csak Szegeden van belőle. Ezt vedd figyelembe. Én nem vennék meg egy bemutató darabot... Naponta mennek 10 órát.
Amúgy az új modellek input lapgja igaz h több, az enyémnek is 36 ms, de egyáltalán nem vészes. Szoktam rajta Bf ezni meg TLOU és simán vállalható. Annyira nem észrevehető, hogy zavaró legyen. Szval nem azért fognak lelőni mert nagyobb az input lag egy picit. De ez az én véleményemThe Last of Us:Remastered ~ YT:Shmano ~ Twitch:Shmano
-
agabe
addikt
válasz Charliehun15 #18870 üzenetére
Kepminoseg nem rosszabb.
UHD-t nyugodtan hanyagold meg.
Tavalyi szeriat mar nem kapsz ujonnan, ezert marad az idei.
Sony vagy samsung..hat ebben a topikban samsungot nem sokan ajanlanak, de olvass utana tesztekben, meg sajat topikjaban milyen panaszok tapasztalhatok, es amelyik neked elfogadhatobbnak tunik azt vedd...persze probald megnezni eloben is, de eleg nehez velemenyt alkotni egy kivilagitott aruhazban ahol minden keszuleket maximum fenyerore es kontrasztra csavarnak.
Ivelt felejtos szerintem. Jol mutat foleg ha elhelyezheto ugy, hogy valamennyire oldalrol is latszodjon maga a keszulek, de a design-on kivul mas fontos tenyezoben (kepminoseg rosszabb, ar magasabb) hatranyba kerul a sik tvkhez kepest.
Konzol miatt esetleg erdekes az input lag...foleg ha sok fps-t jatszol, ezert osszehasonlitasnal ennek erteket is vedd figyelembe miket irnak tesztekben. -
dualcore
őstag
válasz Charliehun15 #12578 üzenetére
Helló.
Nekem a 49x8505b műxik a nappaliban, és elfogultság nélkül mondom azt hogy tökéletes választás volt. (És előtte nem voltam Sony fan, és most sem)
Nagyon szép kép, viszonylag gyors menü, számomra bőven elég app. Viszont passzív 3d-s, de a3D hatás is tökéletes és szép. Ps4 hibátlan, nincs laggolás és 4Kban konvertál!!! 2 db távvez, az egyik NFC-s. Csatlakozás terén bőven elég, viszont többet tud a tuner része mint az általad beírt Samsung. Minden rendszert ismer és van benne diseqc kapcsoló (4 műhold egy időben) ha szeretnéd a műhold által kínált lehetőségeket kihasználni. Pici hátrány talán a távvezérlő gombkiosztás, de ez megszokható pár nap alatt. Uhd tartalmat simán viszi netről is és usb-ről is van benne HEVC kodek és H265 szabványt is feldolgozza, tehát később sem fog elvérezni a kicsike.A Samsungról annyit, egyik fórumtársnak igaz kisebb szériaszámú modell mint amit te kinéztél(ue55hu7200) mint utólag kiderült netről csak 720p felbontásig tud csak lejátszani videót és nem kezeli a H265-öt sem. A kép világít nem lehet a fényerőt normális szintre lehozni, és még média playerről is laggol a kép.
Mindenképp tegyél próbát a vásárlás előtt ha van rá lehetőséged. Vigyél demo anyagot és próbáld ki, és győzzenek az érvek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- LG OLED55B2 Smart Tv! 55"/ 4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Magic Remote
- Rode Wireless Go 2
- Turtle Beach Stealth 600 GEN 2 PlayStation /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech H390 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest